Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:znalezione w sieci... tez o tym slyszalam ale chyba za owulacje i ciaze odpowiada inny hormon..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:Oj cydr bym się napila
Widzę że mamy podobny staż małżeński
Kiedy wychodziłaś za mąż?
Ja 3 maja 2014 -
Pączek wrote:Polej !
Nie umiem wstawiać zdjęć, ale wyobraź sobie że właśnie Ci nalałamPączek lubi tę wiadomość
-
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,67.html?sd=1
Tu macie kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 19:59
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
" testy owulacyjne mogą wykryć ciąże! a dzieje się to dlatego, że testy owulacyjne są stworzone aby wykrywac hormon LH w moczu, a ciążowy HCG. Oba hormony są w pewnym sensie do siebie podobne (w składzie chemicznym) i przy dużym natężeniu HCG test owu może go "wykryć" jako LH. Ale wiadomo wynik może byc nie miarodajny więc należy powtózyć go testem ciążowym, ewentualnie betą z krwi"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 19:59
-
Gaduaaa wrote:Ona krwawiła 4 dni prawda? zanim test zrobiła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:12
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:mnie tez smutno. Wiem że takie rzeczy się zdażają ale wydawało mi się że jej beta nie jest zła
A ja wiem ze jak bede w ciazy to takiej sytuacji bede sie bała w cholerę i to mnie przeraża - tego sie najbardziej boje - ze zajdę - bede sie cieszyć jak głupek a pozniej okaże sie ze to nie tak....ze cos jest zle....masakra..... -
Pączek wrote:Ja naprawdę ale to naprawdę nawet najgorszemu mojemu wrogowi tego nie życzę
A ja wiem ze jak bede w ciazy to takiej sytuacji bede sie bała w cholerę i to mnie przeraża - tego sie najbardziej boje - ze zajdę - bede sie cieszyć jak głupek a pozniej okaże sie ze to nie tak....ze cos jest zle....masakra.....
Nie pocieszę cię... ja to uczucie do porodu az miałam. A teraz też mam... tak to już mamy mają...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)