Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:tak patrze na Wasze wykresy różne.. i ja mam chyba dość wysoką temperature podstawową.. większość z Was ma około 36,3 - 36,5 a ja mam najczęściej 36,7-36,8
ciekawe... od czego to zależy..
Na moją nie paczaj bo gin mi dziś uświadomił że jak biorę na stymulację to temp kłamie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Myślę że od organizmu. Może masz dość wysokie ciśnienie krwi? Ja mam bardzo niskie i u mnie najniższa temp to bylo chyba 35.93
zaczęło mnie to zastanawiać dlaczego tak jest...Fabian Cyprian Tymuś -
WaldhauzerM wrote:Na moją nie paczaj bo gin mi dziś uświadomił że jak biorę na stymulację to temp kłamie..
jak biorę tyle lat na tarczycę moje cuda to może i to.. może samo hashimoto jest powodem.. hmmFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Waldi Tobie ładnie podskoczyła temp to znaczy że już po ovu jesteś?
by the way... mam chyba jakąś mgłę mózgową ... hahah
Tak. Pisałam wcześniej że byłam dziś na usg i mam pełno płynu poowulacyjnego więc owulacja była bo jedno jajo było pęknięte.Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.