Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Gratulacje kochana. ciesz się Z tak wielkiego szczęścia.
Ja muszę się Z wami pożegnać będę czasami wpadać na forum żeby zobaczyc co u was. Dziś przyszły wyniki męża I znamy przyczynę niepowodzeń. Wiemy że naturalnie nie uda nam się. można powiedzieć że świat runął nam W jednej chwili. Jest ciężko. Musimy dac sobie czas żeby powrócić do normalności. Na pewno będziemy walczyć i czekać na cud. Ale pewnie dużo czasu się zejdzie jak coś się uda. Masakra. Życzę wam kochane samych dobrych wieści. Oddaje swojego bociana niech którejs z was przyniesie szczęście bo na to zasługujęcie. -
Majka piękny test oby jak nawiecej takichJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mój dzisiaj też był oddać nasienie do badania, odebraliśmy wyniki i generalnie mojemu słabo się zrobiło i jego męskość spadła do poziomu zerowego nadal będziemy próbować, ale nie wiadomo co nam z tego wyjdzie.
Lekarka z tej kliniki powiedziała nam , że przy takich wynikach to kwalifikujemy się do in vitro! nie wiem faktycznie ile jest w tym prawdy, bo to klinika prywatna i może nas ku temu skłaniać... Ale dzień już do dupy
Linki będą trochę później. -
kozamonia wrote:Mój dzisiaj też był oddać nasienie do badania, odebraliśmy wyniki i generalnie mojemu słabo się zrobiło i jego męskość spadła do poziomu zerowego nadal będziemy próbować, ale nie wiadomo co nam z tego wyjdzie.
Lekarka z tej kliniki powiedziała nam , że przy takich wynikach to kwalifikujemy się do in vitro! nie wiem faktycznie ile jest w tym prawdy, bo to klinika prywatna i może nas ku temu skłaniać... Ale dzień już do dupy
Linki będą trochę później. -
ana1122 wrote:U mnie też do dupy. Rycze caly czas z tej bezradnosci. To ile wy macie tych plemników? Gdzie wy chodzićie?
-
kochana kozamonia :* głowa do góry ja juz tez nie raz sie rozczarowałam ale nie może być tak bedziemy zafasolkowane!!! i to w tym roku. A może jakieś witaminki lub suplementy? A niby skąd te które decydują sie na adopcje bo nie ma żadnych rokowań po pewnym czasie zachodzą ? to dopiero cud. !!!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nadzieja_86 wrote:kochana kozamonia :* głowa do góry ja juz tez nie raz sie rozczarowałam ale nie może być tak bedziemy zafasolkowane!!! i to w tym roku. A może jakieś witaminki lub suplementy? A niby skąd te które decydują sie na adopcje bo nie ma żadnych rokowań po pewnym czasie zachodzą ? to dopiero cud. !!!
-
Tak a poznałam jakiś czas temu pewną osobę też mają problemy pecherzy nie pęka a on... praca siedząca i tez słabe plemniki ale sie nie poddaja zmienili poczynania o 180 stopni... Dokładnie dieta, witaminki powrót do młodzieńczej fascynacji sobą.............. uff gorąco i aktywnośc fizycznaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
kozamonia wrote:Nie ryczymy, bo zawsze może nam sie zmienić, ale mój naprawdę się podłamał. 2% dobrych plemników w ejakulacie. Byliśmy tak naprawdę pierwszy raz, bo tylko chcieliśmy na początek sprawdzić nasienie - w Zięba Clinic w Katowicach
-
kozamonia wrote:Dlatego wydaje mi się, że to co powiedziała o tym in vitro było przesadzone. Wynik jest poniżej normy, ale żeby od razu taka propozycja po pół roku starań?
-
Tak kozamonia nie przejmuj się tym ze od razu o in vitro mówią..... prywatna klinika warto samemu coś dołożyć od siebie i wierzyć ze sie uda!!! Młoda jesteś a pół roku to jeszcze krótko na przesądzenie wszystkiego ale tacy ludzie to potrafią wpędzić w złe myśli ale faceci inaczej to znoszą ich męskie ego musisz go podbudować bo czytałam, ze stres i depresja wpływają na jakoś plemników a Ty kozamonia badania też jakies robiłas.
Gizmo lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Mój tez miał badanie nasienia przed odebraniem wyników tak sie stresował ze sama musiałam otworzyć i jemu powiedzieć jakie są wyniki dla mnie to był troche szok ze tak sie przejął samym badaniem stresujaceJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ja byłam do dwóch lat sprawdzać czy są jajeczka i było ok, teraz 8 marca idę do gina wszystko sprawdzić. I też nam się wydaje, że interpretacja wyniku przesadzona, bo kurde gdzie się zaczyna rozmowę od propozycji in vitro?
Od miesiąca już odżywiamy się zdrowiej a teraz to już w ogóle dużo rzeczy zmienimy i zobaczymy jak sprawa będzie wyglądać na ponowionym badaniu za miesiąc-półtora.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:U was to przesadziła. My jak mieliśmy 6 mln Z wcześniejszych badań to było ok. Braliśmy witaminy I działalismy. Po miesiącu powtórzylismy wynikI I teraz kilkadziesiąt tysięcy więc bardzo mało. Masakra
-
kozamonia wrote:Ja byłam do dwóch lat sprawdzać czy są jajeczka i było ok, teraz 8 marca idę do gina wszystko sprawdzić. I też nam się wydaje, że interpretacja wyniku przesadzona, bo kurde gdzie się zaczyna rozmowę od propozycji in vitro?
Od miesiąca już odżywiamy się zdrowiej a teraz to już w ogóle dużo rzeczy zmienimy i zobaczymy jak sprawa będzie wyglądać na ponowionym badaniu za miesiąc-półtora.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok