Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje dziś już uciekam mąz szykuje koktajl truskawkowy chyba coś chce ode mnie jak tak się przymila chyba beda dziś serduszka kąpiel relaks i do jutra! Z wami jest siła nie wiem skąd to sie bierzeJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
ana1122 wrote:Gratulacje kochana. ciesz się Z tak wielkiego szczęścia.
Ja muszę się Z wami pożegnać będę czasami wpadać na forum żeby zobaczyc co u was. Dziś przyszły wyniki męża I znamy przyczynę niepowodzeń. Wiemy że naturalnie nie uda nam się. można powiedzieć że świat runął nam W jednej chwili. Jest ciężko. Musimy dac sobie czas żeby powrócić do normalności. Na pewno będziemy walczyć i czekać na cud. Ale pewnie dużo czasu się zejdzie jak coś się uda. Masakra. Życzę wam kochane samych dobrych wieści. Oddaje swojego bociana niech którejs z was przyniesie szczęście bo na to zasługujęcie.
Kochana nie żegnaj się z nami będziemy Was wspierać dobrym słowem..
Majka zrób mężowi niespodziankę.. Będzie w szoku na pewno.
A mnie gin dziś powiedział że endometriUM jest ok i nie trzeba podawać Progesteronu.
Ale wiecie zastanawia mnie jedno. Skoro jestem po ovu to nie mam tego ciągnącego śluzu więc jak mamy się ten teges jak kijanki od razu zdechną ?? No chyba że jeszcze słabo się wyszkoliłam.. Kazał co 2 dzień i żeby nie wychodzić z łóżka jak najdłużej leżeć.. Może se korkiem zatkam ha ha ha.
A tak poważnie to kazał mi za 2 tygodnie zrobić bete..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nadzieja_86 wrote:Kochane moje dziś już uciekam mąz szykuje koktajl truskawkowy chyba coś chce ode mnie jak tak się przymila chyba beda dziś serduszka kąpiel relaks i do jutra! Z wami jest siła nie wiem skąd to sie bierze
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja musze sie wylaczyc na kilka dni... Potrzebuje dystansu, nie potrafie sluchac o staraniach tak zly humor mam.... Nie chce wam tu zamulac malpa jeszcze nie przyszla ale to kwestia dni... Czuje ze sie zbliza.
Do uslyszenia ...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Ja musze sie wylaczyc na kilka dni... Potrzebuje dystansu, nie potrafie sluchac o staraniach tak zly humor mam.... Nie chce wam tu zamulac malpa jeszcze nie przyszla ale to kwestia dni... Czuje ze sie zbliza.
Do uslyszenia ...
Dobrze kochana. Będziemy trzymać kciuki i czekać na Ciebie31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
kozamonia wrote:Ana, to naprawdę Ci się nie dziwię, że taka reakcja. Widziałam przy naszym wyniku jak mój zareagował. Ale musimy wierzyć w to, że i Wam i nam się uda! nawet jeżeli wyniki są złe to zawsze coś można zrobić
-
WaldhauzerM wrote:Kochana nie żegnaj się z nami będziemy Was wspierać dobrym słowem..
Majka zrób mężowi niespodziankę.. Będzie w szoku na pewno.
A mnie gin dziś powiedział że endometriUM jest ok i nie trzeba podawać Progesteronu.
Ale wiecie zastanawia mnie jedno. Skoro jestem po ovu to nie mam tego ciągnącego śluzu więc jak mamy się ten teges jak kijanki od razu zdechną ?? No chyba że jeszcze słabo się wyszkoliłam.. Kazał co 2 dzień i żeby nie wychodzić z łóżka jak najdłużej leżeć.. Może se korkiem zatkam ha ha ha.
A tak poważnie to kazał mi za 2 tygodnie zrobić bete.. -
Sylwia91 wrote:Ja miałam w owu chyba sucho ale przed był śluz, byłam zalamana bo myślałam że już dawno po wszystkim. Dadzą radę hihi
Czyli sugerujesz że trza dalej działać??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ana i Monia.. Nie ma co się załamywać! Dziewczyny czytałam o przypadkach bezplemnikowcow którzy mają dzieci bo pojawił się jakiś plemnik i akurat się udało. Wiara wiara i jeszcze raz wiara. Nie wiem czy jesteście wierzące? Nie pytałam i o tym się nie dyskutuje... Ale jeżeli tak to polecam szczerą modlitwę. Mi pomógł cudowny obraz Matki Boskiej z Jasnej Góry. Wiem to. Czuję. W marcu planujemy jechać jeszcze raz z podziękowaniem i prośbą o spokojną ciążę i zdrowe dziecko. Pomodlę się za Was kochane :*
kozamonia, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:I ja dotarłam. Dolina mnie jakaś dopadła jednego dnia dobre wieści a dziś smutno się zrobiło tu na forum. Tulam Was dziewczynki i jedyna rada z mojej strony to to żeby się nie poddawać. Czasem o własne szczęście trzeba walczyć :-*
No właśnie. Samo nie przyjdzie.Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.