Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Uspokoiłaś mnie jutro zaczynam robić testy owulacyjne zobaczymy jak to będzie . Mam tylko nadzieję że to nie winna tych moich krótkich 25 dniowych cykli
-
KlaudyŚ wrote:Nawet mi nie mow bo znow cykl stracony: / mojego nie ma bo w robocie a rano sil nie mieliśmy. Ale chyba za szybko na owulacjeFabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:A te krótkie cykle to taka Twoja natura czy problem zdrowotny jest? Pytam bo tez mam krotkie cykle tylko ze w poprzednich często plamiłam
wcześniej miałam 26 ,27 dniowe cykle. Nie wiem może to winna tarczycy nie mam pojęcia.
Byłam w tamtym cyklu u ginekologa wszystkie badania wyszły dobrze powiedziała nawet że bardzo dobre -
eveli_na wrote:Avatar tak jak i wladca pierscieni I gwiezdne wojny u mnie nie ogladalny. Zupelnie nje moj klimat.
-
KlaudyŚ wrote:wcześniej miałam 26 ,27 dniowe cykle. Nie wiem może to winna tarczycy nie mam pojęcia.
Byłam w tamtym cyklu u ginekologa wszystkie badania wyszły dobrze powiedziała nawet że bardzo dobre