Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:tule kochana, głowa do góry, uda się następnym razem
który to Twój cykl starań ?
1
Myślę, że to, że mamdwa dni do @ nic nie znaczy, po owu mialam 12 dni temu, na teście 10 by już wyszedł bledzioch. No nic, po to właśnie zaczęliśmy staranka przed ślubem. Najgorsze rozczarowanie jest takie, że z pierwszym dzieckiem wpadłam i to przy braniu tabletek anty, więc myślałam, że pójdzie łatwo... tak widocznie miało być
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:1
Myślę, że to, że mamdwa dni do @ nic nie znaczy, po owu mialam 12 dni temu, na teście 10 by już wyszedł bledzioch. No nic, po to właśnie zaczęliśmy staranka przed ślubem. Najgorsze rozczarowanie jest takie, że z pierwszym dzieckiem wpadłam i to przy braniu tabletek anty, więc myślałam, że pójdzie łatwo... tak widocznie miało być
a teraz tez bylaś na anty?
jeśli tak, to jak długo nie bierzesz pigułek? -
Cherry_Blossom wrote:1
Myślę, że to, że mamdwa dni do @ nic nie znaczy, po owu mialam 12 dni temu, na teście 10 by już wyszedł bledzioch. No nic, po to właśnie zaczęliśmy staranka przed ślubem. Najgorsze rozczarowanie jest takie, że z pierwszym dzieckiem wpadłam i to przy braniu tabletek anty, więc myślałam, że pójdzie łatwo... tak widocznie miało byćna pewno się uda prędzej czy później
FabianCyprian
Tymuś