Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Ja nie ogarniam tego
Tylko, że nie mam tam tempki więc nic ciekawego, same objawy, testy owu i serduszka
jak wchodzisz w swój wykres, to pod notatkami takim drobnym druczkiem po pewej masz udostępnij wykres
ja mam tempki tak wiesz... jak mi się udało -
A ja dopiero ściąglam domciu
byliśmy opijac grosia
niestety znajomych grosia
Aniu widzisz zobaczymy co z nami w poniedziałek będziebędziemy się wspierać
pęknie czy nie, mam nadzieję ze chociaż te upierdliwe cykle będą krotsze;) i mnie owu koło 20-22 dc była więc jest sukces
Kasiu a męcz męża ile wleziekorzystaj
jeśli fasolka ma być to będzie
a tu się relaksuuuuj :*:*
Kimiseksuje ile "mogę"
i to z tęsknoty za mężem a nie dla korzyści hehehe
Marciu te pecherzyki to jest zupełnie indywidualna sprawanie którym pękają przy 19 a mnie koło 26-28 mm. Tyle że u mnie przerastają i pękają niewłaściwie.
Reszte pozdrawiam i sciskam;)
Kolorowych snow:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 01:20
Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry
wreszcie Of wyznaczył owu.. Hihi więc mogę testować 24 czerwca jakby @ nie przyszła
postaram się tyle wytrzymać
Niech do tego czasu utrzymuje sie na tak ladnym poziomie
U mnie dzis skok. O 0,1 stopniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 07:14
Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
cześć i czołem
)
u mnie znów 36,9
Cherry jak testowanie??
piękna niedziela się szykuje, mąż dzisiaj wraca z żeglowania, także będzie można się sobą nacieszyć
co do tempki, tak widzę, że mnie w tym cyklu spadła po @, także możliwe, iż będę trzymana w niepewności do samego końca . Ovu źle wyznaczył mi termin @, więc nie wiem, czy testować dzień przed @, czyli 13, czy też na spokojnie poczekać do 14
Gaduaaa , Ty 24 masz termin @, a ja 25-26 termin owulacji,ale ciężko będzie działać, 25 mamy wesele przyjaciela męża. 500 km z Gdańska. Pokoje są tak 4 osobowe na nocleg, więc dopiero lipiec wchodzi w grę -
LILITH.P wrote:cześć i czołem
)
u mnie znów 36,9
Cherry jak testowanie??
piękna niedziela się szykuje, mąż dzisiaj wraca z żeglowania, także będzie można się sobą nacieszyć
co do tempki, tak widzę, że mnie w tym cyklu spadła po @, także możliwe, iż będę trzymana w niepewności do samego końca . Ovu źle wyznaczył mi termin @, więc nie wiem, czy testować dzień przed @, czyli 13, czy też na spokojnie poczekać do 14
Gaduaaa , Ty 24 masz termin @, a ja 25-26 termin owulacji,ale ciężko będzie działać, 25 mamy wesele przyjaciela męża. 500 km z Gdańska. Pokoje są tak 4 osobowe na nocleg, więc dopiero lipiec wchodzi w grężołnierze poczekają na jajo
FabianCyprian
Tymuś