Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Waldi dzięki ale już się nie ludze. Ale spoko, trochę przykro trochę ale nie załamuje się
zawsze jest przykro :*
ja wychodzę z urojonych objawównic mnie nie mdli, nie boli, może poza głową z niewyspania
trzeba działać dalej
taki plus, że na weselu się wybawimy, podrinkujemy i gitara, za 2tygodnie jedziemy. Weselicho na wsi, pod Radomiem na 220 osóbCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Ja po wczorajszym dniu mam dosyć wszystkiego.. Nie miałam wczoraj czasu odpocząć leżeć.. Od rana było co robić.. Wiem nie powinnam ale co miałam zrobić..
A poniżej wczorajszy Tosia tort..
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja po wczorajszym dniu mam dosyć wszystkiego.. Nie miałam wczoraj czasu odpocząć leżeć.. Od rana było co robić.. Wiem nie powinnam ale co miałam zrobić..
A poniżej wczorajszy Tosia tort..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 09:10
LILITH.P, Gaduaaa, Pączek, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja po wczorajszym dniu mam dosyć wszystkiego.. Nie miałam wczoraj czasu odpocząć leżeć.. Od rana było co robić.. Wiem nie powinnam ale co miałam zrobić..
A poniżej wczorajszy Tosia tort..
Ojeeeeej ale czadowy
I pewnie pyszny
Ja mam we wtorek urodziny. Zrob mi takiWaldhauzerM lubi tę wiadomość