Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBierka wrote:Dziewczyny mam pytanie, moj okres od kilku cykli trwa 2 dni pozniej pozostałe 2 to plamienie. Czy to jest normalne czy powinnam z tym sie zgłosić do gina?
Moje okresy ogólnie tak wyglądały z tym że zaczynały się zawsze plamieniem i nie było to dziwne dopiero od dwóch cykli czyli od kąd się staram (teraz zaczęłam 3 cykl) mam plamienie 1 dzień okresu i plamienie potem i koniec. Byłam u gina nic nie stwierdził dziwnego, powiedział że to mogło być zaburzenie czynnościowe zobaczymy co będzie dalej.
Dla pewności zawsze możesz to skonsultować i sprawdzić co się tam dzieje
ale może tak być bez większej przycyzny
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Dzięki dziewyczny

Kupiliśmy termometr owulacyjny z 2 miejscami po przecinku i olej z wiesiołka. 3x2 tabl. Narzeczony też ma brać? Bo ja do owu
chyba ktoś tutaj wspominiał że nie zaszkodzi jak będzie brał ale nie jestem pewna bo jeszcze moja przygoda z wiesiołkiem się nie zaczęła
-
TakCherry_Blossom wrote:Dzięki dziewyczny

Kupiliśmy termometr owulacyjny z 2 miejscami po przecinku i olej z wiesiołka. 3x2 tabl. Narzeczony też ma brać? Bo ja do owu
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Witajcie :* chciałam Wam tylko dać znać co u mnie, a mianowicie dzisiaj była wizyta i dzidziuś waży 430g
pani doktor ptaka nie widziała i mówi że póki co dziewczynka ale nie kazała się nastawiać bo dzidziuś się wypiął dupcią do brzuszka i nie chciał bardzo pokazać co chowa między nóżkami
ale moje przeczucie się sprawdza hehe no i są też gorsze wieści. Szyjka krótka i lekko otwarta więc zakładamy pessar może w czwartek. Już zamówiłam ciekawe czy przyjdzie do czwartku.
misia1989, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hihi będzie Basia ;)superSylwia91 wrote:Witajcie :* chciałam Wam tylko dać znać co u mnie, a mianowicie dzisiaj była wizyta i dzidziuś waży 430g
pani doktor ptaka nie widziała i mówi że póki co dziewczynka ale nie kazała się nastawiać bo dzidziuś się wypiął dupcią do brzuszka i nie chciał bardzo pokazać co chowa między nóżkami
ale moje przeczucie się sprawdza hehe no i są też gorsze wieści. Szyjka krótka i lekko otwarta więc zakładamy pessar może w czwartek. Już zamówiłam ciekawe czy przyjdzie do czwartku.
cieszę się że jest w miarę okey.. z tą szyjką sprawnie sobie poradzicie
będzie wszystko dobrze
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Cherry_Blossom wrote:Właśnie przyszła @. Od koedy mierzyć temp?
Wisienka przytulam mocno
Szybko Ci zleci do kolejnej ovu, a przełom czerwca i lipca to już pełny sezon na groszki
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dziewczyny mam pytanie, moj okres od kilku cykli trwa 2 dni pozniej pozostałe 2 to plamienie. Czy to jest normalne czy powinnam z tym sie zgłosić do gina?
Ja miewam bardzo skąpy okres, 2, max 3 dni, później dzień przerwy i plamienie, nigdy nic mnie nie boli, nigdy nic nie czuję, przy tamponach nawet nie pamiętam że mam okres. Ale u mnie się okazało, że mam cykle bezowulacyjne. Nie wiem czy to jest z tym powiązane. Najlepiej się zapytaj. -
1,5 roku. Udało mi się tutaj z dziewczynami :* za co zawsze będę im wdzięczna bo jednak wsparcie dużo daje!misia1989 wrote:Sylwia gratulacje
Jak długo się starałaś? 

A tak na marginesie to że się nie udzielam noe znaczy że nie zaglądam
czuwam i paczam :*
Cherry_Blossom, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Ja miewam bardzo skąpy okres, 2, max 3 dni, później dzień przerwy i plamienie, nigdy nic mnie nie boli, nigdy nic nie czuję, przy tamponach nawet nie pamiętam że mam okres. Ale u mnie się okazało, że mam cykle bezowulacyjne. Nie wiem czy to jest z tym powiązane. Najlepiej się zapytaj.
Ania a miewałaś torbiele? Cysty na jajnikach?
Jesteś z okolic krakowa?
gdzieś tak chyba przecyztałam, ale mogłam coś pogmatwać
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:1,5 roku. Udało mi się tutaj z dziewczynami :* za co zawsze będę im wdzięczna bo jednak wsparcie dużo daje!

To tym bardziej gratuluje i jesteś dowodem na to, że na każdego przychodzi właściwy czas
życzę zdrówka dla ciebie i dzidzi
-
Sylwia91 wrote:1,5 roku. Udało mi się tutaj z dziewczynami :* za co zawsze będę im wdzięczna bo jednak wsparcie dużo daje!

Sylwia wlasnie na Twoj wykres patrze
Tempke mialas super!
Jakie mialas cykle?
-
Bywało różnie ale w ostatnim czasie przed zajściem raczej regularne około 27-29 dni. A dużo było wcześniej problemów z progesteronem i przez to cykle raz 15 dni a raz 45nikola2877 wrote:Sylwia wlasnie na Twoj wykres patrze

Tempke mialas super!
Jakie mialas cykle?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH