Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo Bo ja mam taki wisielczy humor. Zart Tez ciezki. Niedawno 2 razy w ciagu godziny obrazilam kolege Meza, co ciekawe powtorzylam to samo co Sam sugerowal tylko dosadniej face I to jednak kompletnie dystansu do siebie nie maja.
-
Gizmo wrote:Tam w tej modzie to taka jedna byla co,i z ojcem i synem i huk wie z kim jeszcze dzieci miała. Z zięciem chyba tez .... Broke!!!! O tak to Broke byla
Nooo ona to była obrotna... Każdy ją miał...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:A u mnie gra wlasnie najbardziej pusty serial w historii świata, odmozdzacz męża mego. Kiepscy hahaha
Weź nic mi nie mów...
ostatnio teść 13 posterunek ogląda znowu... A taki porządny niby... hehhh
Ja z kolei oglądam skazanego na śmierć na tvn są powtórki.. Zawsze początek i koniec oglądałam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Weź nic mi nie mów...
ostatnio teść 13 posterunek ogląda znowu... A taki porządny niby... hehhh
Ja z kolei oglądam skazanego na śmierć na tvn są powtórki.. Zawsze początek i koniec oglądałam..
Nie no 13 posterunek to jest kultowy serial jeszcze wtedy pazura czasem byl śmieszny.
Natomiast kiepscy idiotyzmem sięga gwiazd, ale aktorów mamy przednich.