Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam takie bole w tym miesiącu jak przed porodami w okresie dojrzewania.
o tamponach na razie mogę zapomnieć bo skurcze mam okropne. Chyba bym sie przekrecila.
Smieje sie ze te bole to znak ze trzeba robic jeszcze jedno potem mam dłuższy czas spokój -
eveli_na wrote:Ja mam takie bole w tym miesiącu jak przed porodami w okresie dojrzewania.
o tamponach na razie mogę zapomnieć bo skurcze mam okropne. Chyba bym sie przekrecila.
Smieje sie ze te bole to znak ze trzeba robic jeszcze jedno potem mam dłuższy czas spokój
No dokładnie trza i nie ma że boli..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Ja mam takie bole w tym miesiącu jak przed porodami w okresie dojrzewania.
Smieje sie ze te bole to znak ze trzeba robic jeszcze jedno potem mam dłuższy czas spokój -
Gizmo wrote:Jutro Sylwia nas ochrzani,ze tyle nadrukowalysmy. Ja juz siedzę cicho. Poczytam was troszkę i myk na bok,zrobie
Spoko..
Ona ma wypoczywac więc lepiej niech siedzi i czyta..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.