Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa ale jakie to wkurzajace... kąpiel skóra pacnaca zadbany każdy szczegół wychodziła z łazienki A tu w głęboki sen się wdal. Budzisz A pytanie co chcesz:) no raczej nie pogadaćJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:Gaduaaa ale jakie to wkurzajace... kąpiel skóra pacnaca zadbany każdy szczegół wychodziła z łazienki A tu w głęboki sen się wdal. Budzisz A pytanie co chcesz:) no raczej nie pogadać
nienawidzę tego!Fabian Cyprian Tymuś -
kozamonia wrote:Mam dla Was witaminy nawet z wskazówkami od samego mojego męża
http://www.bodypak.pl/pl/witaminy-i-mineraly/2163-hi-tec-vitamin-a-z-antioxidant-120-tabl.html 1-2 tabletka dziennie po sniadaniu ( na niedobory)
http://www.bodypak.pl/pl/spalacze-tluszczu/1229-olimp-l-carnitine-1500-extreme-120-kaps.html 1-2 tabletki dziennie ( na ruchliwosc)
http://www.bodypak.pl/pl/boostery-treningowe/395-olimp-aakg-1250-extreme-mega-caps-120-kaps.html 1-2 tabletki dziennie okolo 30 min przed snem ( na ilosc nasienia)
http://www.bodypak.pl/pl/boostery-testosteronu/3067-uns-zinmag6-90-kaps.html 1 kapsulka dziennie tez 30 min przed snem ( lepszy sen i doladowanie cynkiem z b6 i magnezem ( wspomaga regeneracje itp)
To co jest napisame w opisach suplementow to oczywiscie podkoloryzowane Przy braniu witamin conajmniej 2l wody dziennie
Pięknie dziękuję
-
Dzień dobry wszystkim
Na dzień dobry informuję, że mam kiepskie samopoczucie, ledwo rano wstałam to już mi słabo było i lekkie mdłości miałam. Na dodatek raz mi jest gorąco, raz zimno (to akurat u mnie jest normą), a no i wciąż mam plamienie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 08:36
-
Konkrety tez potrafią być konkretneJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Gizmo wrote:Udostępnisz wykres Anula? Który to dzień cyklu i jak długie je masz?
Nie udostępniam, bo muszę wreszcie ruszyć 4 litery do wpłatomatu, potem wykupić abonament Z tym, że u mnie ten wpłatomat działa jak chce... dlatego nie kwapi mi się tam co chwila jeździć
W zasadzie to dzisiaj mam 29 dzień cyklu, a plamienie mam od wczoraj. Zazwyczaj trwają 28 do max. 30, a sama @ 5-7 dni.
-
Kobiety tez potrafią być konkretne tak miało być
Gizmo lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Tego jeszcze nie bylo zmierzylam temp. Odnotowalam i poszłam dalej spać.
Nie mogłam sie oprzeć jak ten maly krasnal sie tu przytulił i chrapał.
Gaduaaa u mnie raczej w druga stronę bo mąż zawsze chętny, częściej mi by sie nie chciało. natomiast wiesz ja uważam ze w związku to wlasnie rozmowa jest najwazniejsza i nie czekam aż sie domyśli tylko mowie czego chce
Anula miejmy nadzieje ze to nie okres, chociaż u mnie lutowy wlasnie tak się zaczynal. 3 dni... -
Gaduaaa wrote:Gizmo dokładnie jest tak jak piszesz ja bardzooo często zasypiam z nimi w pokoju kiedy kładę ich spać... ale dla dobra wyższego potrafię się rozbudzić i poświęcić... ale widzę że mój mąż już nie ....
wkurzyłam się bo mierze jakieś temperatury, badam śluzy Bóg wie co jeszcze- staram się jak mogę... a taki Ci pójdzie spać....
taką temp miałam chyba Sylwia o ile dobrze pamiętam
Kochana zmolestuj go przez sen i pobierz materiał genetyczny.. Chociaż nigdy nie próbowałam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.