Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Nie udostępniam, bo muszę wreszcie ruszyć 4 litery do wpłatomatu, potem wykupić abonament Z tym, że u mnie ten wpłatomat działa jak chce... dlatego nie kwapi mi się tam co chwila jeździć
W zasadzie to dzisiaj mam 29 dzień cyklu, a plamienie mam od wczoraj. Zazwyczaj trwają 28 do max. 30, a sama @ 5-7 dni.
Kochana ale nie musisz wykupywac abonamentu. Mój wykres bez niego działa..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Ciekawe na kiedy by wyznaczyl,gdyby monitor owu byl inny zaznaczony. Tam jest niski i jeszcze jakiś. Tak czy siak przed sobota ladne widac to może i pyknie Groszek31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Tak sie właśnie zastanawiałam czy Premium do,tego potrzebne jest. Musze poczytać co w ogole daje te Premium
Premium daje Ci detektor płodności i ciąży a no i interpretację wykresu. Tyle daje.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula1986 wrote:Ja już kiedyś wykupiłam abonament. Chyba to było w lipcu... Potem on mi się skończył, no i mam takie info.
http://zapodaj.net/fb28528e077ae.png.html
No tak. Ale wszystko uzupełniasz normalnie. Ja tak robię. Zerknij na mój. Już się przyzwyczaiłam.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula1986 wrote:Ja już kiedyś wykupiłam abonament. Chyba to było w lipcu... Potem on mi się skończył, no i mam takie info.
http://zapodaj.net/fb28528e077ae.png.html -
Ja w WalentynkiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
kozamonia wrote:Mimo, że nie masz wykupionego konta premium to powinnaś normalnie mieć odblokowaną możliwość tworzenia wykresu kliknij po prostu na datę która się pojawia u góry i tam sobie będziesz mogła wprowadzić wszystkie dane
Faktycznie kobitki macie rację
Ja byłam pewna, że to tak nie działa i dlatego nic tam nie wpisywałam
Dzięki za pomoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:46
-
Dziewczyny udostępniła wykres to na razie początek ale liczę na waszą interpretację później go uzupelnie jeszczeJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”