Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldziu pewnie bede bywac Na lubelszyznie, ale nie wczesniej jak koło swiat BN, chyba ze uda nam sie wczesniej, ale na lipiec mamy zaplanowana przeprowadzkę, szukamy juz mieszkania wiec nie wiem czy wypali lot do Polski niestety.
-
ja Was strasznie przepraszam za te moje chaotyczne posty... jestem na ovu rano i czasem popołudniu więc jak naskrobiecie tyle to ja potem odczytuje-i jak cos ciekawego zobaczę,co skłoni mnie do napisania to odpisuje od razu, nie patrząc na to że temat ma już dalej z 10 stron..hehe
i stąd te moje posty(patrz dwa wyżej)....z głupia franc się Wam tak wcinam wtedy w rozmowę...
a nawiązując do aktualnego tematu-to kawe odstawiłam pare msc temu(jeszcze przed staraniami)- po prostu przestała mi smakować...teraz przerzuciłam się na zbożową...ale i ta powoli mi zaczyna przeszkadzać...
edit...jak juz naskrobałam tego posta to widze że temat poszedł juz dalej...hehe mnie tez bola jajniki-ale ja juz sporo po owu jestem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 11:52
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
eveli_na wrote:U mne porzadki zrobione, nawet okna pomyłam, jestem z siebie dummna, bo wczoraj nie zrobiłam nic.
Brawo Ty..
U mnie mąż myje okna ale teraz nie opłaca się bo pada cały czas.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nie mogę Was nadrobić więc po kolei piszę:
wczoraj lodóweczkę rozmroziłam i umyłam i jestem z siebie też zadowolona
Kawę czasem ale nie często wypiję
Działeczkę mam już od dawną sprzątniętą i zagony przygotowane pod wysiew nasion
hmmm coś jeszcze Evelinie miałam odpisać o Pamiętnikach ... patrz patrz kochana, ja zaraz też włacze odcinek z soboty
co do owu to nie mam pojęcia czy u mnie występuje takie ZJAWISKOWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:17
-
Jagna 75 wrote:Pisze bo chce pomóc kolezance z wątku CLO.
dziewczyny nie wiem skąd jestescie ale potrzebny dobry androlog z mazowieckiego i warminsko-mazurskiego.
Jesli któras-cos,to serdeczne dzięki -
Gaduaaa wrote:Gizmo też się zaczynam zastanawiać czy u mnie w ogóle występuje ovu ostatnio...
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, coś ostatnie dni strasznie zabiegają jestem i ale nadrabiam Was co by z tematu nie wypaść
Waldek, to ja z tobą zaczęłam chyba cykl...
I mam ten sam problem z tym sluzem nieplodnym i nie wiem o co biega.
Test ovu w sob i niedz pozytywny, ale plodny śluz skończył się już w sobotę..
Pewnie OF wyznaczy mi ovulacje na niedz. Choć ja bym obstawiala poniedzialek, bo jajniki bolały.
Cholerka...
Gizmo, wyrocznio i mentorze Nasz co sądzisz?