Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Hej dziewczyny, coś ostatnie dni strasznie zabiegają jestem i ale nadrabiam Was co by z tematu nie wypaść
Waldek, to ja z tobą zaczęłam chyba cykl...
I mam ten sam problem z tym sluzem nieplodnym i nie wiem o co biega.
Test ovu w sob i niedz pozytywny, ale plodny śluz skończył się już w sobotę..
Pewnie OF wyznaczy mi ovulacje na niedz. Choć ja bym obstawiala poniedzialek, bo jajniki bolały.
Cholerka...
Gizmo, wyrocznio i mentorze Nasz co sądzisz? -
Gaduaaa wrote:Gizmo też się zaczynam zastanawiać czy u mnie w ogóle występuje ovu ostatnio...
To wiesz co musisz zrobić?? Musisz zbadać Progesteron 7 dni po ovu a 7 przed następnym cyklem. Wpiszesz nam wynik a ja Ci powiem czy masz ovu czy nie. Ja tak zrobiłam i okazało się że nie mam.Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyDzięki Gizmo
Szkoda ze nie ma takich małych przenośnych domowych aparatów do usg co by śr można samemu monitorować owu
Mnie tak strasznie ciekawi co tam w środku się dzieje
Gratulacje Majka!
Ja się nie znam na tych wynikach beta. Ile musi być tej bety żeby kwalifikowLo się na wynik pozytywny?
-
WaldhauzerM wrote:To wiesz co musisz zrobić?? Musisz zbadać Progesteron 7 dni po ovu a 7 przed następnym cyklem. Wpiszesz nam wynik a ja Ci powiem czy masz ovu czy nie. Ja tak zrobiłam i okazało się że nie mam.
-
Tissaia no tak. To my razem będziemy testować
Kochane właśnie znalazłam kropelek lekko zaczerwienionego śluzu na majciochach....
Majka gratulejszyn raz jeszcze. Tylko broń Boże nie zostawiaj nas.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:A jak się nie wie czy ma się ovu to skąd te 7dni po wziąć? A przy moich nieregularnych cyklach 7 dni przed kolejnym cyklem to też zagadka
Mniej więcej około 23 dc.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tissaia wrote:Dzięki Gizmo
Szkoda ze nie ma takich małych przenośnych domowych aparatów do usg co by śr można samemu monitorować owu
Gratulacje Majka!
Ja się nie znam na tych wynikach beta. Ile musi być tej bety żeby kwalifikowLo się na wynik pozytywny?
Każde laboratorium ma swoje normy ale z reguły beta powyżej 5 żeby uznać, że jest ciąża -
Tissaia wrote:Dzięki Gizmo
Gratulacje Majka!
Prościej w terminie spodziewanej małupy zrobić test ovu bo wydziela się podobny hormon. I wtedy wychodzi. Tak dziewczyny pisały..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.