Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny zachodzą w różnymi wynikami TSH.. z wyższymi, niższymi... czasami się udaje... ważne jest natomiast to żeby szybko zareagować jak dojdzie do zapłodnienia i okaże się że ciąża jest faktycznie.. wtedy trzeba szybko ureulować hormon...Niki69 wrote:Mam taki oto problem. Z dwa lata temu zatrzymała mi się miesiączka. Lekarz wysłał na hormony no i wtedy wyszła niedoczynność 4.62 tsh a do tego bardzo poniżej normy lh i fsh oraz estradiol. Zaczęłam walczyć z tarczycą i najpierw ładnie spadała potem utrzymywała się na poziomie 2.3 2.5 a jako że lecze się teraz clostilbegytem i ruszają mi hormony i pęcherzyki to zwiększono mi dawkę euthyroxu żeby zbić z tych ponad 2 na około 1 po miesiącu miałam zrobić wynik i przed zwiększeniem było 2.3 a teraz 5.5 i ft4 0.80 czyli za mało. I mam problem endokrynolog przez tel kazała zwiększyć jeszcze więcej dawkę a gin wykrył na usg że w weekend będzie owu i kazał się starać ślę teraz idę w pon sprawdzić czy pękł pecherzyk a do tego czasu oszaleje bo nie wiem czy przy takim poziomie tsh i ft4 starania są niebezpieczne ? Najgorsze jest to że tsh było długi czas w normie a jak już zaczęły działać hormony i pojawiła się owu to zamiast się cieszyć ta poprawa to taki wynik kiepski tsh.Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a w pakiecie też daje sprzątanie i zmywanie? bo wiesz chłop w kuchni to cięzki temat do sprzątaniaZołza:) wrote:Mąż postanowił zrobić dziś dla mnie obiad... ( hmm... coś ma na sumieniu? :p ). Wykopał mnie z kychni, po czym zamknal na klucz w salonie :p
Czekam... :p i słyszę tylko latające garnki
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale wspominik ślubne

Piękne suknie
Cherry, ślub pod Tatrami, wielkie zazdro i oczywiście trzymam kciuki żeby ten dzień był taki jaki sobie wymarzyłaś

Zołzolek, ale Twój mąż ma wyobraźnię
Owoce morza. O jaaa, nigdy nie jadłam. Zjadliwe?
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH