Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kocham was i lecę walczyć. Trzymajcie kciuki za mnie odezwę się jak będę miała siłę. Buziaki dla was ;:-*
Zołza:), nikola2877, AniaŁ123, Bierka, WaldhauzerM, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
ja wam sie musze pochwalic ze wzielam dzis dupe w troki i biegalam po pracy
gdzies kolo 3km zrobilam, ale mysle ze jak na pierwszy raz po meeeega duzej przerwie to i tak wyzwanie dla mnie bylo
Zołza:), Evelin, AniaŁ123, Pączek, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynikola2877 wrote:ja wam sie musze pochwalic ze wzielam dzis dupe w troki i biegalam po pracy
gdzies kolo 3km zrobilam, ale mysle ze jak na pierwszy raz po meeeega duzej przerwie to i tak wyzwanie dla mnie bylo 
Zazdroszcze :p
Ja się zbieram od paru dobrych miesięcy....
-
Pączek wrote:Ja chciałam sie z wami pożegnać na prawie 2 tyg
Jutro rano wylatuje służbowo i wracam 29.06
jakas masakra 
Jak mi sie uda to bede was czytać i śledzić
Kocham was wszystkie ! Jesteście najlepsze !
Trzymajcie sie cieplutko !

Pączek bezpiecznej podróży i nie przepracuj się tam :*
Pączek lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:ja wam sie musze pochwalic ze wzielam dzis dupe w troki i biegalam po pracy
Super Nikola! Gratuluję! Jak na pierwszy raz po przerwie to bardzo ładnie
Mi tak ciężko się wybrać
nikola2877 lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Paczus a gdzie lecisz? Takie wyjazdy fajne sa, w dzien praca w nocy procenty

Kończąc dzien juz bede tak wymęczona ze nie bedzie mi sie pewnie chciało pic - dostałam dzis zakres zadań to tak widze ze nackane jest na maxa
Mam taka łączona delegacje....jutro lecę do Angli....w czwartek mam lot Niemiec....a w niedziele lot do Nirwegii i wracam w środę wieczorem -
Brawo !!!nikola2877 wrote:ja wam sie musze pochwalic ze wzielam dzis dupe w troki i biegalam po pracy
Jestem z Ciebie dumna !!!!
Powoli powoli i bedziesz biegać dłuższe dystanse
Endorfiny zaczną działać
Moj pierwszy bieg to tez były 3km
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 22:21
nikola2877 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Brawo !!!
Jestem z Ciebie dumna !!!!
Powoli powoli i bedziesz biegać dłuższe dystanse
Endorfiny zaczną działać
Moj pierwszy bieg to tez były 3km
Dziekuje!
Jesli taka biegaczka jest ze mnie dumna to juz naprawde moge byc z siebie rowniez dumna :*
a powiedz mi Ty uzywasz jakiejs aplikacji ktora pokazuje dokladny dystans i ile kalorii sie spala?
-
Jaka tam ze mnie biegaczka - daj spokoj !nikola2877 wrote:Dziekuje!
Jesli taka biegaczka jest ze mnie dumna to juz naprawde moge byc z siebie rowniez dumna :*
a powiedz mi Ty uzywasz jakiejs aplikacji ktora pokazuje dokladny dystans i ile kalorii sie spala?
Endomondo używam - kiedyś miałam NikeRun ale mnie pare razy oszukało tzn kiepsko łapie GPS wiec przerzuciłam sie na Endo i jest ok
widze tez ze duzo moich znajomych tego używa wiec spokojnie moge Ci to polecić
-
Pączek wrote:Jaka tam ze mnie biegaczka - daj spokoj !
Endomondo używam - kiedyś miałam NikeRun ale mnie pare razy oszukało tzn kiepsko łapie GPS wiec przerzuciłam sie na Endo i jest ok
widze tez ze duzo moich znajomych tego używa wiec spokojnie moge Ci to polecić 
No BIEGACZKA NUMBER ONE!
nie tylko dla mnie pewnie
Tylko ze wtedy trzeba miec dostep do internetu rozumiem?
Pączek lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH