Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:kurde a pierwszy raz mialam spadek po owulacji.. taki konkretny co by wskazywał na coś... i znowu duuuupa.....

nie wiem czy chce mi się dalej robić testy owulacyjne i spuszczać nad tym wszystkim...
Ja odpuściłam
bierzemy tylko suplementy. Nawet temp.nie będę mierzyć. Chyba... Na owulację zawsze boli mnie jajnik. Do końca wakacji pełen spontan.
-
Witam Laseczki!!! Mamy nowy dzień, który na pewno będzie dla nas wszystkich szczęśliwy, tego sobie i Wam życzę

Gaduaaa masz dzisiaj delikatny wzrost, zobaczymy co będzie jutro, nie ma co się załamywać zawczasu :*
Czikosz u Ciebie wyskok w przestrzeń kosmiczną
Oby tak dalej i był ten groszkowy prezent 
Wisienka jeszcze za wcześnie na skoki, to jest normalna sytuacja przed ovu
Kimi przytulaj tego futrzaka i odpoczywaj. Jesteś bardzo mądra i dzielna Dziewczynka
Tuliska, Evela, Lili dzieńdoberek
Kim87, Tuliska, WaldhauzerM, Gaduaaa, Evelin lubią tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny :*
Witam sie i znów uciekam do pracy.
Sciaskam wszystkie i kazda z osobna.
Nikola buziaczek :*
nikola2877 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dzień dobry...
... kto wygra mecz?
POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Zołza:), WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Nie byłam w stanie do Was wczoraj pisać.. Mój świat rozpadł się na kawałki. Powoli go zbieram, bo wiem, że muszę. Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa
Naprawdę wiele dla mnie to znaczy.. Podnosi na duchu.. Waldi dziękuję za priv. Mimo wszystko i za wszystko
Kimi, brak mi słów.. To napewno bardzo boli.. I wiem, że uda się nam znowu zobaczyć te dwie kreski.. Nasz organizm dał znak, że jest taka możliwość. Trzeba się teraz zastanowić, bo poszło nie tak. Uda nam się. Wierzę w to bardzo mocno, ale teraz musimy pewnie odpocząć.. Wczoraj wylałam morze łez, dzisiaj też.. Powoli zaczynam odczuwać bóle @.. Może i lepiej że zrobiłam tą betę wczoraj i wiedziałam wcześniej niż zacznie się jakiekolwiek plamienie.. Pewnie bym to przeżywała jeszcze bardziej niż wczoraj.. No ale nic.. Czasu nie cofne. Nic nie mogę już zrobić. Nic nie możemy. Tak mialo być.
Odezwę się do Was za jakiś czas. Kiedy już sobie wszystko poukładam.
Zostawiam dla Was moje kciuki
I jeszcze raz dziękuję...
Kim
WaldhauzerM, Evelin lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Powitać moje drogie Panie.. Wszystkie razem i każdą z osobna..
Kim.. Takiego pocieszyciela to i ja bym chciała..
Ło Matko.. Takie miałam dziś koszmary przez wczorajszy dzień że szok.. Od 5 nie mogłam zasnąć.. Potem śniły mi się ruchy dzieciątka w brzuszku.. Gdy obudziłam się szybko okazało się że to w jelitach cus nie hallo..
A teraz łeb boli jak cholera.. Może przez to że się nie wyspałam..
Aj low Was
Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej ty masz też fajnego pocieszycielaWaldhauzerM wrote:Powitać moje drogie Panie.. Wszystkie razem i każdą z osobna..
Kim.. Takiego pocieszyciela to i ja bym chciała..
Ło Matko.. Takie miałam dziś koszmary przez wczorajszy dzień że szok.. Od 5 nie mogłam zasnąć.. Potem śniły mi się ruchy dzieciątka w brzuszku.. Gdy obudziłam się szybko okazało się że to w jelitach cus nie hallo..
A teraz łeb boli jak cholera.. Może przez to że się nie wyspałam..
Aj low Was
Tosia
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH