Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:
ale @ jeszcze nie przyszła
Pewnie dlatego, że wciąż biorę luteinę.
Dzisiaj biorę ją ost dzień. Przedłużyłam, bo musiałam mieć pewność, że @ nie przyjdzie za wcześnie, żeby następna owulacja nie trafiła mi w wyjazd, na którym będziemy mieszkać w kamperze w 6 os i nie będzie opcji na bliskość..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Pewnie dlatego, że wciąż biorę luteinę.
Dzisiaj biorę ją ost dzień. Przedłużyłam, bo musiałam mieć pewność, że @ nie przyjdzie za wcześnie, żeby następna owulacja nie trafiła mi w wyjazd, na którym będziemy mieszkać w kamperze w 6 os i nie będzie opcji na bliskość..
co mogę powiedzieć... na pewno prędzej czy później sie uda.... wierzę że u Ciebie jak najszybciejFabianCyprian
Tymuś
-
cześć dziewczynki)
dotarliśmy wczoraj późno do Gdańska po weselu przyjaciół. Imprezka mega udana. Chociaż te upały i temp. w pokojach masakryczna. Sala na szczęście klimatyzowana
Nadrobiłam zaległości - Tuliska , Czikosz gratuluję groszków!!!! Cuuuuudowne wiadomości po weekendzieNiech rosną zdrowo
Ja z tego weselnego luzu, nawet bólów owu nie odczuwałam. Dobrze, że odpuściłam testy owu, bo właściwie nie było na to czasu. Jak to wesele na wsi, piliśmy już dzień przed weselem, o 10 jechaliśmy do Pani Młodej dmuchać balony na bramę i płot - 300 sztuk(na szczęście była sprężarka) Rodzinka wyskoczyła z zimnym Panem Tadeuszem, piwem, domowymi kiełbaskami... A na samym weselu
ja w sumie skupiłam się na winie
w tym miesiącu mam mega luz
było, ale nawet nie wiem, czy już jestem po owu, czy przed, jak zadziałał na to wszystko alkohol. Dla mnie to był faaajny miesiąc na odpuszczenie i pełen spontan
Nikola, myślami ijestem z Tobą!! Głęboko wierzę w to, że znajdziesz tego Jedynego i maleństwo szybko się pojawi
dobry dzień wszystkim i witam nowe osobyZołza:), Tuliska, nikola2877, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Pewnie dlatego, że wciąż biorę luteinę.
Dzisiaj biorę ją ost dzień. Przedłużyłam, bo musiałam mieć pewność, że @ nie przyjdzie za wcześnie, żeby następna owulacja nie trafiła mi w wyjazd, na którym będziemy mieszkać w kamperze w 6 os i nie będzie opcji na bliskość..
Kasia nie tylko w kamperze można się zbliżyćJak będziecie musieli to coś wymyślicie. Ja póki co czekam na @. Wczoraj wieczorem brzuch mnie tak bolał, że nospę musiałam wziąć. Kilka dni i przyjdzie. Mam długie cykle więc i tak muszę być cierpliwa.
-
Wierzcie mi dziewczyny, że dla mojego męża nie ma opcji na plener i szukania miejsca na siłę (brak atmosfery, możliwość że ktoś na nas wpadnie to nie dla niego, ma z tym problem..) jak jesteśmy na wycieczce z przyjaciółmi. A hotelu w Norwegii nie wynajmiemy specjalnie... Dlatego bardzo mi na późnej @ zależy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Cherry_Blossom wrote:Lilith
My jutro do zakopanego na 3 dni, może też będzie owocniechociaż z młodą w pokoju to trzeba będzie na cichacza jak zaśnie
czeeeeeeeeeść Kochana
niech Wam posłuży górski klimat