Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:Waldi, Twój suwaczek pięknie w rośnie
Aż mi się papa cieszy hehe..
Nadal czekam z niecierpliwością na przesyłkę
Oj rośnie.. A brzuszek jak rośnie.. Ciężki się już robi..
Cieszę się że Ci to sprawia radośćCaro lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:Caro i Waldi dziękuję!!!! Brałam po 3/4 tabl. Teraz połówkę
narazie biorę, ufam wam jak nikomu innemu
Misiu.. Skontaktuj się z ginem i zobaczysz co Ci powie. Ja wierzę że będzie gites majonez31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWitam i ja dziewczyny tak na szybko:-)
Caro kochana musi i napewno będzie wszystko dobrze. :-*
Ja w tym cyklu luz totalny bez tempki i wgl jakos nie nastawiam się zbytnio na niego pozatym to dom,praca i nocki w dodatku.
Napewno jeśli przez wakacje się nie uda to działamy z badaniami żołnierzykow to już ustalonepozdrawiam was kochane cieplutko. Ostatnio tak rzadko tu bywam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 23:35
Caro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caro wrote:
Wiem, zaczynam powoli wierzyć w to że MUSI być dobrze i mam nadzieję, że we wtorek nikt i nic mi tej wiary nie zabierze!
Kochana.. Wierzę razem z Tobą że ten wtorek coś zmieni.. Na lepsze. Tam nie zostawia Cię bez opieki na pewno.. Nakierują z czym walczyć jak to wyleczyć..
I ja mocno wierzę że teraz będzie lepiej.Caro lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nikola... Kurka gratuluję podjęcia tak ciężkiej decyzji bo do łatwych nie należała.. Ale teraz będzie lepiej.
Znajdzie się facet który doceni to co reszta straciła
Wiedz że dla mnie jesteś odważną i silną kobietą..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam nowe dziewczyny
jeśli któraś chce być dopisana na listę to proszę pisać
Nikolka powiem Ci tylko tyle, że ja jestem po krótkim małżeństwie i rozwodzie, za 33 dni biorę ślub z prawdziwego zdarzenia j jestem najszczesliwsza na świecie. I to nie przez ten ślub z prawdziwego zdarzeniaTobie też tego życzę!
Tuliska, Justyś91 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gadulka :*:*:*:*
Jasne, że się utrzyma! Ja planuję zajść i nie mówić o tym lubemu aż do dnia ślubu, choć nie wiem jak mi się uda taka gruba ściemanajpierw trzeba zajść, bo bez tego to ja sobie mogę planować
Gaduaaa lubi tę wiadomość
mama:
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Gadulka :*:*:*:*
Jasne, że się utrzyma! Ja planuję zajść i nie mówić o tym lubemu aż do dnia ślubu, choć nie wiem jak mi się uda taka gruba ściemanajpierw trzeba zajść, bo bez tego to ja sobie mogę planować
hehe mam nadzieję że tak będzie
FabianCyprian
Tymuś
-
Cherry_Blossom wrote:Najpierw żeby się udało, potem będę się martwić
za to wyobraź sobie jaki miałby prezent ślubny
Plan superTrzymam kciuki żeby się powiodło, oby dobra passa zielonych kropeczek trwała
Bierka lubi tę wiadomość
-
U mnie coś dupiato te testy owu wychodzą w tym cyklu... miesiąc temu o tej porze miałam dwie grube. Cykle mam raczej jak w zegarku. Mam mega płodny śluz. Generalnie wszystko mówi, że powinna być owu a te testy tak jakoś średnio. Dziś 14/27 dc
mama:
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:A co z naszą Kasią? Wie ktoś coś?
Cześć kochana, dziękuję za pamięć.
Nie testowałam jeszcze, bo objawów jakichkolwiek zero. Wczoraj poszła mi temp w dół, więc złapałam mega doła. Unikałam przez ostatnie dni OF, bo było mi bardzo ciężko, walczę ze sobą po prostu. Im dalej jestem od tematów ciążowych, tym jakoś umiałam bardziej dystansu nabrać. Będę na razie zaglądała zza krzaczków, ok? :*
PS. A Tobie z całego serca gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*******33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ja od dziś zacznę chyba sobie testować, męża ściągam do domu- może to będzie szczęśliwy miesiąc
Evelin lubi tę wiadomość