Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:A Wiesz już coś co mogło być powodem utraty groszka? Myślisz że to ten bromergon? te zmiany to może coś od tej utraty się zrobiło. Kochana musisz być silna. Na pewno będzie wszystko ok. podczytuje trochę was Ale dużo piszecie I nie wyrabiam. Jutro zdecydujemy czy podchodzimy do iui czy to ivf. I czeka nas walka O szczęście tak długo oczekiwane
Udałam się do nowego lekarza po spadku bety i on na początku, po wywiadzie stwierdził, że Bromergon nie koniecznie na to wpłynął i że nie mamy pewności. Zrobiłam z tą drugą betą też prg i wyniósł 1,38 i on stwierdził, że może spróbujemy w tym cyklu z Duphastonem (chociaż nigdy nie miałam problemów z prg, zawsze był w normie podczas badań w 7dpo). Mówił, że spróbujemy metodą prób i błędów. No a potem zrobił usg.. I klops. Ogólnie stwierdził, że może tarczyca i Wysoką prl to nie są przyczyny. Może w ogóle nie mam hiperprolaktynemi bo nigdy nie robiłam badania na tzw. wolną prolaktynę. U mnie w mieście tego nawet nie robią nigdzie w labo. No nic, więcej będę wiedzieć po wizycie we wtorek.. Mam nadzieję, że nie zbankrutuje po niej.. Heh..
Jutro przed Wami bardzo ważna decyzja! Życzę Wam dużo siły do walki o Wasze szczęście! Cokolwiek wybierzecie będę trzymać mocno za Was kciuki!
Uda się Nam, Nam wszystkim Dziewczyny!
A co do wygłupów, to wiadomo praca, dom, praca, dom, ale! znajdujemy chwilę na choćby napisanie jednego posta i to jest ważne, bo ja czasem sobie myślę o "starej" ekipie jak kogoś długo nie maana1122 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny
Widzę moje piękne nóżki zginęły z mojego avatara eh.
Nie bylo mnie tu dość dlugo m bardzo was przepraszam.
Ale teraz to chyba nie miejsce tu dla mnie. Rozstalam sie ze swoim facetem ale tak juz na dobre.
Niki.. ojjej
Przykro!
Jesli bedziesz chciala sie wygadac pisz, tak bardzo Cie polubilam, ze nie chce tracic kontaktu -
Nikola kochana Ty sama wiesz co dla Ciebie jest najlepsze :* jesteś dzielną kobietką, i czasami decyzja o rozstaniu jest tą najlepszą :* dasz sobie radę znakomicie, a bycie z kimś kto po prostu nie potrafił Cię docenić było dla Ciebie taką przeszkodą do szukania szczęścia
szukaj go Nikolko, i szczęścia i idealnego tatę dla swojego dziecka
trzymaj się kochana
Evelin, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Nikola kochana Ty sama wiesz co dla Ciebie jest najlepsze :* jesteś dzielną kobietką, i czasami decyzja o rozstaniu jest tą najlepszą :* dasz sobie radę znakomicie, a bycie z kimś kto po prostu nie potrafił Cię docenić było dla Ciebie taką przeszkodą do szukania szczęścia
trzymaj się kochana
Pieknie to napisalas, zgadzam sie -
Tuliska wrote:Nikola kochana Ty sama wiesz co dla Ciebie jest najlepsze :* jesteś dzielną kobietką, i czasami decyzja o rozstaniu jest tą najlepszą :* dasz sobie radę znakomicie, a bycie z kimś kto po prostu nie potrafił Cię docenić było dla Ciebie taką przeszkodą do szukania szczęścia
trzymaj się kochana
Polać jej!
Herbatkę oczywiścieTuliska, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro kochana a powiedz mi jak to u Ciebie było z bromergonem? Odrzuciłas go od razu? Jeśli tak to jaką dawkę? Podpowiedz mi proszę, bo dopiero jutro kontaktuje się z ginem i nie wiem co zrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 22:54
-
Tuliska wrote:Caro kochana a powiedz mi jak to u Ciebie było z bromergonem? Odrzuciła TO od razu? Jeśli tak to jaką dawkę? Podpowiedz mi proszę, bo dopiero jutro kontaktuje się z ginem i nie wiem co zrobic
Kochana, kontaktuj się z ginem lub z endo. Nie odstawiaj sama!!! Są podobno "dwie szkoły". Jedni lekarze mówią, żeby odstawić inni że nie. Ja odstawiłam od razu po pozytywnym teście po tak mi endo kazała i gin mi powiedział, że to mogło ale nie musiało być przyczyną tego co się stało.. Prawdy się nie dowiem. Waldi, mi pisała, że jej lekarz nie kazał odstawiac w żadnym wypadku. Mam nadzieję, że u Ciebie wszytsko potoczy się dobrze! Trzymam za to kciuki
Jaką masz w ogóle teraz dawkę?Tuliska lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Halo halo..
Sory ale od wczoraj rano umieram.. Pogoda plus bardzo niskie ciśnienie robią swoje...
Ale ale.. Doszły mnie słuchy że jest czego gratulować.. Zatem..
Czikosz i Tuliska.. Kochane.. Mega wielkie gratulacje od babki która się tak cieszy z
Waszych groszków że nawet niskie ciśnienie jest ok..
Kurka. Gratulacje kochane moje.. Zapraszam na fioletową stronę mocy..
I ważna wiadomość dla Tuliski.. Nie przerywaj brania bromka.. Mnie lekarz mówił żebym broń boże nie przerywała... Poczytaj w necie.. Ja czytałam że większość kobiet (nie wszystkie ale większość.. )które odstawiła bromergon przed 10 tygodniem ciąży to traciły ją... Wiem.. Każdy przypadek jest inny ale ja jakbym brała nie przerwała bym.. A jeszcze lepiej jak masz wątpliwości to skontaktuj się ze swoim ginem i zapytaj czy masz brać czy nie..Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Caro kochanie.. Dobrze że zmieniłaś lekarza.. I być może racja że przy takich problemach jakie znalazł nowy lekarz ciąża była nie do utrzymania..
Swoją drogą.. Tamten poprzedni.. Nie skomentuje..
Kochanie wierzę że będzie dobrze.Caro lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny
Widzę moje piękne nóżki zginęły z mojego avatara eh.
Nie bylo mnie tu dość dlugo m bardzo was przepraszam.
Ale teraz to chyba nie miejsce tu dla mnie. Rozstalam sie ze swoim facetem ale tak juz na dobre.wierzę że tak Ci się życie potoczy że zaraz do nas wrócisz może z innym partnerem? Może z tym byłym jednak jest Ci pisane? Całuję i tule
FabianCyprian
Tymuś
-
Waldi, Twój suwaczek pięknie w rośnie
Aż mi się papa cieszy hehe..
Nadal czekam z niecierpliwością na przesyłkęWaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro dzięki za słowa wsparcia. Ja też trzymam kciukI za ciebie. Będzie wszystko ok zobaczysz. Co do Bromergonu to mi lekarze kazali odstawic stopniowo W ciągu 2 tygodni. Tzn brać O cwiartke mniej I później znowu I znowu aż do zera
Caro, Tuliska lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Caro kochanie.. Dobrze że zmieniłaś lekarza.. I być może racja że przy takich problemach jakie znalazł nowy lekarz ciąża była nie do utrzymania..
Swoją drogą.. Tamten poprzedni.. Nie skomentuje..
Kochanie wierzę że będzie dobrze.
Wiem, zaczynam powoli wierzyć w to że MUSI być dobrze i mam nadzieję, że we wtorek nikt i nic mi tej wiary nie zabierze!
Gaduaaa, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Dość emocji na dzisiaj, pora przespać to diabelne przeziębienie
mam nadzieję że jutro będzie lepiej
Dziękuję wam że jesteście, że wspieracie
Nie podlizuje sięstrasznie się ciesze że tu trafiłam