Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz - pozytywny
26.06 - Kasia1987
26.06 - Tuliska - pozytywny
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
7.07 - Bierka
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
18.07 - Evelin
20.07 - MMadziula
24.07 - Gaduaaa
26.07 - marciaaMMadziula lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Caro wrote:Gratuluję
Groszku! Trzymam się mocno Mamusi!!!!
Caro co tam U ciebie? czytałam twój wpis O bromergonie. Ja też biorę Ale mi lekarz kazał odstawić stopniowo.
Tuliska gratulacje piękne 2 kreski. Życzę takich każdej Z tego forum
-
Jakos razem chyba razniej sie bedzie staralo
. Bylam juz 2 razy w ciazy, mam coreczke 2 lata i 8 miesiecy, a druga ciaze poronilam w 15tyg w sierpniu zeszlego roku. Pozniej po 3 miesiacach od zabiegu staralismy sie przez 4 cykle ale sie nie udalo, pozniej problemy zdrowotne i fabryka byla zamknieta
. Teraz znowu zaczelismy i mija drugi miesiac staran. Te dwie ciaze w jakich bylam byly bez staran, nie myslalam o tym i po prostu zachodzilam i bylo zaskoczenie jak okres nie przyszedl. Lekarz powiedzial nie starac sie tylko uprawiac sex latwo mu mowic
.
Evelin lubi tę wiadomość
-
Hejka pewnie większość mnie nie pamięta ale u mnie też pozytywny także możecie dodać mnie do listy. Nie było mnie tu kilka miesięcy bo zupełnie odpuścilam monitorowanie cyklu i wszystko jak mi się @ spóźniał prawie nie zwróciłam uwagi i test zrobiłam bo koleżanka mi powiedziała żebym zrobiła.
Caro, Evelin lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Mam pytanie odnośnie testów ovu. Ja robię około godziny 20:00 ale ile testów tyle opinii. Dzisiaj czytałam za rano lepiej
W jakich godzinach wykonujecie test? W których najlepiej? Czy trzeba co dzień o tej samej godzinie jak zaleca ulotka?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Patkaaa wrote:Hejka pewnie większość mnie nie pamięta ale u mnie też pozytywny także możecie dodać mnie do listy. Nie było mnie tu kilka miesięcy bo zupełnie odpuścilam monitorowanie cyklu i wszystko jak mi się @ spóźniał prawie nie zwróciłam uwagi i test zrobiłam bo koleżanka mi powiedziała żebym zrobiła.
kolejne dziś !
same super wiadomości , oby tak dalejPatkaaa lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja jak testy robiłam robiłam popołudniu. Kupiłam je na stronie sklepstarania. Chyba się sprawdzały bo monitoring cyklu potwierdził je, ale później straciłam cierpliwość do testów i nie robiłam nic przez kilka miesięcy. Wyjechałam na tydzień na urlop sama bez partnera za to z okresem a po powrocie musiała być owulka i są efekty tęsknoty
-
Patkaaa wrote:Hejka pewnie większość mnie nie pamięta ale u mnie też pozytywny także możecie dodać mnie do listy. Nie było mnie tu kilka miesięcy bo zupełnie odpuścilam monitorowanie cyklu i wszystko jak mi się @ spóźniał prawie nie zwróciłam uwagi i test zrobiłam bo koleżanka mi powiedziała żebym zrobiła.
Aleeeeee super :* bardzo się cieszę i gratuluję :* :* -
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Caro co tam U ciebie? czytałam twój wpis O bromergonie. Ja też biorę Ale mi lekarz kazał odstawić stopniowo.
Tuliska gratulacje piękne 2 kreski. Życzę takich każdej Z tego forum
Ana, nic pozytywnego w ostatnim czasieGroszka nie ma, wizyta u gina wykazała jakieś dziwne zmiany na lewym jajniku, we wtorek jadę na wizytę do gina onkologa, aby się temu przyjrzał, ewentualnie zostaje na oddziale.
Także ten, kolorowo hehe.
A co tam u Ciebie Moja Droga słychać, bo dawno Cie nie widziałampoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)