Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:Dzieki gaduaa za ciepłe słowo. Czekam zatem i mam nadzieje ze sie pojawi ta cholerna owulacja. Do tej pory miałam 14-go dnia i w tym cyklu cos nie tak pomimo ze jajnik mnie bolał mam śluz płodny itp Najgorsze ze ja strasznie ale to strasznie chciałabym juz byc w ciazy i staram sie zając głowę innymi rzeczami ale to nie jest łatwe.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Doberek moje kochane :*
Dzisiaj rano bez jakiejkolwiek nadziei zrobiłam sobie teściorka...
No i... zaczęło się
Próbuje do tego przywyknąć, nie potrafię.
Nie wierzę, po prostu nie wierze
To jest nie rzeczywiste dziewczyny. Mąż mnie szczypie i szczypie i to i tak nie działa
Kochane chyba mam moją maleńką kropeczke
Boję się myśleć co będzie dalej, cieszę się chwilą zasmarkana, zakaszlana i z bolacym gardłem i bolaca głową :*
Uwielbiam was!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/181649dd3b1d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 17:58
kozamonia, Caro, szuflada, MMadziula, Czikosz, Evelin, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Doberek moje kochane :*
No i... zaczęło się
To jest nie rzeczywiste dziewczyny. Mąż mnie szczypie i szczypie i to i tak nie działa
Boję się myśleć co będzie dalej, cieszę się chwilą zasmarkana, zakaszlana i z bolacym gardłem i bolaca głową :*
Uwielbiam was!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/181649dd3b1d.jpg
Jest groszek na pewnoGratulacje!
Bardzo się cieszę
Informuj nas co dalej.
Czytanie takich wiadomości tutaj to sama przyjemność. Mimo że to nie własny test to radość ogromną!
Takie wiadomości dają nadzieję pozostałym kobietkomTuliska lubi tę wiadomość
-
No i... zaczęło się
Uwielbiam was!
GRATULACJE!!! :d
który to cykl kochana?
Jak dzisiaj mam zły nastrój to mi go poprawiłaś ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 18:18
Tuliska lubi tę wiadomość
-
9 długich miesięcy
Dziękuję wam dziewczyny, bez was nie wiedzialabym nic, to tutaj wiele się nauczyłam, tutaj mam Was!!! Wszystkie nie zastąpione
Ale żeby nie bylo, tu jest mój "dom" i narazie nie wybieram się stąd nigdziebędę grzeczna, będę tylko podpowiadała jeśli mogę.
A z resztą długa droga przede mnąjeszcze wszystko może się wydarzyć... TFUU, TFUUU, TFUUU !
bete chce zrobić pod koniec tygodnia żeby zdążyła trochę urosnąć
Narazie wiem że możemy, po prostu, coś się udało. to jest bezcenne uczucie!!! Mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze, że jakoś się bąbel zadomowi :* jesli wogole tam jest, cały zdrowy... Ale to się dopiero okaże...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 18:25
Evelin lubi tę wiadomość
-
No i... zaczęło się
Uwielbiam was!
Gratuluję
Groszku! Trzymam się mocno Mamusi!!!!Tuliska lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz - pozytywny
26.06 - Kasia1987
26.06 - Tuliska - pozytywny
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
7.07 - Bierka
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_Blossom
17.07 - nikola2877
18.07 - Evelin
24.07 - Gaduaaa
26.07 - marciaaBella_Bella lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Mam pytanie odnośnie testów ovu. Ja robię około godziny 20:00 ale ile testów tyle opinii. Dzisiaj czytałam za rano lepiej
W jakich godzinach wykonujecie test? W których najlepiej? Czy trzeba co dzień o tej samej godzinie jak zaleca ulotka?
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Mam pytanie odnośnie testów ovu. Ja robię około godziny 20:00 ale ile testów tyle opinii. Dzisiaj czytałam za rano lepiej
W jakich godzinach wykonujecie test? W których najlepiej? Czy trzeba co dzień o tej samej godzinie jak zaleca ulotka?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
No i... zaczęło się
Uwielbiam was!
Gratki! !!!!
Wspaniała informacja , zdrówka dla Was :-*Tuliska lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Gratuluję
Groszku! Trzymam się mocno Mamusi!!!!za chwilę spowrotem do mnie dołączysz
chociaż co tu mówić, dopiero jeden mały krok za mna, mogę szybciej ja do ciebie dołączyć. Wiadomo :* zobaczymy, chwilowo cieszę się tym co mam :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 19:13
Caro lubi tę wiadomość