Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej w ten upalny, burzowy dzień- u nas właśnie trzaska i leje.
Forum ostatnio miałol jakieś kłopoty?
Jakby ktoś nie doczytał- byłam u nowego lekarza i wszystko i super, mega się cieszę, ale nie ma teraz okazji do przytulanka z mężemwszystko przed nami
poza tym u mnie już wakacjeto był ciężki rok szkolny...uff
no i POLSKA w ćwierćfinaleWOW
Evelin lubi tę wiadomość
Staramy się1 cs
-
Ja dziś miałam co najmniej trzy stany przedzawałowe i z pięć padaczkowych ( tak ocenił to tata, który spoglądał na mnie z boku) w godzinach 15-17:40 - dziękuję Polacy za ten wspaniały mecz
Prolaktyna na pewno podskoczyłaBella_Bella, Evelin, Tuliska lubią tę wiadomość
-
witam
Awis witaj w Naszym gronie
A do mnie owulka zbliża się wielkimi krokami, bo raz że tempka ładnie spadła w dół a dwa prawy jajnik daje znać o sobie a trzy mam mega ochotę na sex. Ciężko mi jakoś, bo wiem że zbliża się szansa na zagroszkowanie a tu trza się powstrzymać. Seksik dziś był dwa razy ale jakoś mnie nie cieszył bo! z zabezpieczeniemMąż myślał że już w tym cyklu połączymy przyjemność z pożytecznym .... ehhh szkoda słów. Dół mnie ogarnął. Tak bardzo chciałabym aby już sierpień był. Odliczam czas z utęsknieniem że aż suwaczek zrobiłam a tu tyleee czasu jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 20:54
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Oczywiście że tak
opowiedz coś o sobie
Mam 23 lata, od ponad 3 lat staramy się o bobaska i jeszcze się nie udało. Zaczęło się od popapranych hormonów, wysoka prolaktyna. Co za tym idzie PCOS, mnóstwo torbieli. Cykle bezowulacyjne, brak @ po kilka miesięcy. Męża wyniki też bez rewelacji. Teraz się troszkę unormowało, biorę luteinę i metformax. Miałam robione hsg, wszystko w porządku.
Także z grubsza to chyba tyle o mnie -
Avis wrote:Mam 23 lata, od ponad 3 lat staramy się o bobaska i jeszcze się nie udało. Zaczęło się od popapranych hormonów, wysoka prolaktyna. Co za tym idzie PCOS, mnóstwo torbieli. Cykle bezowulacyjne, brak @ po kilka miesięcy. Męża wyniki też bez rewelacji. Teraz się troszkę unormowało, biorę luteinę i metformax. Miałam robione hsg, wszystko w porządku.
Także z grubsza to chyba tyle o mnietrzymamy kciuki i życzymy powodzenia a w kupie zawsze raźniej
FabianCyprian
Tymuś
-
Dzień doberek dziewczynki kochane
Evelin lubi tę wiadomość
-
Zapraszamy i witamy w naszym gronie:)
Z nami zawsze razniej :)QUOTE=Avis]Witam
Mogę do Was dołączyć?[/QUOTE]
-
Zapraszamy i witamy w naszym gronie:)
Z nami zawsze razniej :)QUOTE=Avis]Witam