Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapraszamy i witamy w naszym gronie:)
Z nami zawsze razniej :)QUOTE=Avis]Witam
Mogę do Was dołączyć?[/QUOTE]
-
Avis wrote:Mam 23 lata, od ponad 3 lat staramy się o bobaska i jeszcze się nie udało. Zaczęło się od popapranych hormonów, wysoka prolaktyna. Co za tym idzie PCOS, mnóstwo torbieli. Cykle bezowulacyjne, brak @ po kilka miesięcy. Męża wyniki też bez rewelacji. Teraz się troszkę unormowało, biorę luteinę i metformax. Miałam robione hsg, wszystko w porządku.
Także z grubsza to chyba tyle o mnie
Trzymamy kciuki :* -
Evelin wrote:Dzien dobry
Evelin lubi tę wiadomość
-
Piękną mamy dziś niedzielę nic tylko korzystać z takiej pogody
Jak dzisiaj spędzacie dzień? Ja wybieram się na termy -
Bella_Bella wrote:Piękną? U mnie same chmury, zimno i deszcz
-
Justyś91 wrote:U mnie słonecznie i upał 35 stopni w cieniu. Zrezygnowaliśmy z wyjazdu no za gorąco a od nas dość kawałek do bukowiny
Ale Ci zazdroszczę :* Ja po całym tygodniu pracy marzyłam o takim pięknym dniu nad wodą a tu nic z tegoZa tydzień urlop, wtedy odpoczne.
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Wczoraj wzięłam Bromergon drugi raz. Ból głowy rano duży
W ciągu dnia też o sobie przypomina, spadek ciśnienia też na pewno odczuwalny no i mega senność. Wezmę tabletkę mija godzina i jest odlot. Ale czego nie robi się dla upragnionego groszka
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jeśli źle sie czujesz po bromku pomyśl o dostinexie... znosi się go bezobjawowo
Zobaczę co będzie po tygodniu, dziewczyny piszą że organizm się przyzwyczaja. Jak nic się nie zmieni to pomyślę o przejściu na dostinex.Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dziewczyny zerknijcie prosze na moj wykres, myślicie ze jest jescze szansa na owu w tym cyklu;-( u nas leje i grzmiFabian
Cyprian
Tymuś
-
Dzieki gaduaa za ciepłe słowo. Czekam zatem i mam nadzieje ze sie pojawi ta cholerna owulacja. Do tej pory miałam 14-go dnia i w tym cyklu cos nie tak pomimo ze jajnik mnie bolał mam śluz płodny itp Najgorsze ze ja strasznie ale to strasznie chciałabym juz byc w ciazy i staram sie zając głowę innymi rzeczami ale to nie jest łatwe.