Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Gdzie go ciągle tak wozisz?
W niedziele byliśmy na urodzinach u męża chrześnicy. No i Antoś chciał zostać.. W domu nie ma dzieci a tam są. A że są ferie to pozwoliłam mu.
A w zeszłym tygodniu nasi księża zorganizowali dzieciom ferie. Wyjazdy na lodowisko do aquaparku i też go puściłam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:W niedziele byliśmy na urodzinach u męża chrześnicy. No i Antoś chciał zostać.. W domu nie ma dzieci a tam są. A że są ferie to pozwoliłam mu.
A w zeszłym tygodniu nasi księża zorganizowali dzieciom ferie. Wyjazdy na lodowisko do aquaparku i też go puściłam..
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:no i dobrze niech się chłopak rozwija
Dokładnie. Zaraz ferie się skończą i znowu przedszkole rytmika. I znowu nie będzie czasu.
Zaimponował mi tym że mimo wieku dobrze się bawił na feriach i nie płakał.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Gaduaaa jak tam? Co jeszcze zdziałałas??
ciekawe co R. dziś wysmyśli... ale nie chce mi przejść złość na niego... wrrrFabian Cyprian Tymuś -
WaldhauzerM wrote:Dokładnie. Zaraz ferie się skończą i znowu przedszkole rytmika. I znowu nie będzie czasu.
Zaimponował mi tym że mimo wieku dobrze się bawił na feriach i nie płakał.Fabian Cyprian Tymuś