Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Gdzie go ciągle tak wozisz?
W niedziele byliśmy na urodzinach u męża chrześnicy. No i Antoś chciał zostać.. W domu nie ma dzieci a tam są. A że są ferie to pozwoliłam mu.
A w zeszłym tygodniu nasi księża zorganizowali dzieciom ferie. Wyjazdy na lodowisko do aquaparku i też go puściłam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
no i dobrzeWaldhauzerM wrote:W niedziele byliśmy na urodzinach u męża chrześnicy. No i Antoś chciał zostać.. W domu nie ma dzieci a tam są. A że są ferie to pozwoliłam mu.
A w zeszłym tygodniu nasi księża zorganizowali dzieciom ferie. Wyjazdy na lodowisko do aquaparku i też go puściłam..
niech się chłopak rozwija 
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:no i dobrze
niech się chłopak rozwija 
Dokładnie. Zaraz ferie się skończą i znowu przedszkole rytmika. I znowu nie będzie czasu.
Zaimponował mi tym że mimo wieku dobrze się bawił na feriach i nie płakał.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
oj dziś bardzooo dużo... teraz odpoczywam.. u mnie piękna pogoda.... żonkile mi zakwitły na ogrodzie... 3 pralki zrobiłam .. pościele poprałam , wszystko pięknie wyschło na dworzu .. uwielbiam taką pogodę aż się banan na pyszczek ciśnie ! !!!eveli_na wrote:Gaduaaa jak tam? Co jeszcze zdziałałas??
ciekawe co R. dziś wysmyśli... ale nie chce mi przejść złość na niego... wrrrFabian
Cyprian
Tymuś 
-
no na prawdę... widzę że ma 4,5 roku.. jest na prawdę odważnyWaldhauzerM wrote:Dokładnie. Zaraz ferie się skończą i znowu przedszkole rytmika. I znowu nie będzie czasu.
Zaimponował mi tym że mimo wieku dobrze się bawił na feriach i nie płakał.
powinnaś się cieszyć że go tak ciągnie do dzieci i na różne zajęcia
świetna sprawa
Fabian
Cyprian
Tymuś