Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:
6.07 - Madera2000 - pozytywny
6.07 - JaAneta89
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P, Bierka, Oczekiwanie
12.07 - Cherry_Blossom, Kingulla
17.07 - nikola2877
19.07 - Caro
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
Kim87
margerit@
1.08 - margaret87
5.08 - Parsleyek
Im się udałoUda się i nam!
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
szuflada
Sandrula
KlaudyŚ
Tuliska
EluniaEvelin lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dziewczyny pytanko, jutro musze wstać wczesniej niż zawsze o 2h tzn zamiast 8:00 o 6:00 wiem ze sie cos tam dodaje ale nie wiem ile, podpowie ktos? Jutro ważny dzien dla mnie i chciałabym mieć pewność czy tempka sie utrzymała?
Ja nie wiem
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Bierka wrote:Dziewczyny pytanko, jutro musze wstać wczesniej niż zawsze o 2h tzn zamiast 8:00 o 6:00 wiem ze sie cos tam dodaje ale nie wiem ile, podpowie ktos? Jutro ważny dzien dla mnie i chciałabym mieć pewność czy tempka sie utrzymała?
-
6.07 - Madera2000 - pozytywny
6.07 - JaAneta89
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P, Bierka, Oczekiwanie
12.07 - Cherry_Blossom, Kingulla
17.07 - nikola2877
19.07 - Caro
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
Kim87
margerit@
1.08 - margaret87
5.08 - Parsleyek
Im się udałoUda się i nam!
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
szuflada
Sandrula
KlaudyŚ
Tuliska
EluniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 20:39
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Zatem jeśli zdarzy się, że zmierzysz temperaturę o innym czasie niż zwykle, zamiast próbować ją korygować zaznacz funkcję "ignoruj tę temperaturę" (znajduje się ona tuż pod polem "temperatura"). Jedna lub dwie niewłaściwie zmierzone temperatury nie powinny wpłynąć na interpretację Twojego cyklu (Kiedy powinnam zaznaczyć funkcję „Ignoruj tę temperaturę”?)
Przeczytaj także jakie inne czynniki mogą zakłócać wiarygodność pomiaru temperaturyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sylwia91 wrote:Kimiiiii kochana
jak się czujesz? Jak cykle? Unormowalo się?
Czuje.sie już lepiejCherry_Blossom, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana czekam na pierwszą@ jestem w trakcie owulacji bo mnie zalewa śluz i mogłabym nim obdarować kilka osób;) jak.dobrze pójdzie to pod koniec sierpnia do was dołączę
Czuje.sie już lepieja dwa dni temu zakończyłam leczenie tego upierdliwego zęba co mi go truła, pamiętasz jak umieralam?
trzeba było dać znieczulenie i tak, ale już koniec. Na domiar złego ulamal mi się kolejny ząb ehh modlę się żeby nie trzeba było robić kanałowo
-
Kim87 wrote:Jeśli zmierzysz temperaturę o innej porze niż zwykle, nie powinnaś próbować jej przeliczać w żaden sposób (pomimo, że można czasem znaleźć wzory i metody na przeliczenie temperatury zmierzonej o innym czasie niż zwykle). OvuFriend nie poleca stosowania tych metod, ponieważ nie istnieje wiarygodny sposób, aby skorygować zmierzoną temperaturę. Organizm każdej kobiety jest inny i tym samym inaczej reaguje na zmianę godziny pomiaru. Zmiana temperatury w zależności od czasu mierzenia jest sprawą indywidualną i nie można przewidzieć w jaki sposób Twoje ciało zareaguje na inny czas pomiaru. U niektórych kobiet temperatura nie zmienia się prawie w ogóle na przestrzeni czasu, ale u większości nawet godzinne odchylenie ma znaczny wpływ na wynik pomiaru. Nie można również przewidzieć w jakim kierunku zmienia się temperatura wraz z upływem czasu, ponieważ dla części kobiet ona rośnie, dla innych wręcz przeciwnie maleje.
Zatem jeśli zdarzy się, że zmierzysz temperaturę o innym czasie niż zwykle, zamiast próbować ją korygować zaznacz funkcję "ignoruj tę temperaturę" (znajduje się ona tuż pod polem "temperatura"). Jedna lub dwie niewłaściwie zmierzone temperatury nie powinny wpłynąć na interpretację Twojego cyklu (Kiedy powinnam zaznaczyć funkcję „Ignoruj tę temperaturę”?)
Przeczytaj także jakie inne czynniki mogą zakłócać wiarygodność pomiaru temperatury -
Gaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07c90d9a3d08.jpg
Teraz chyba juz okey?
Będzie, będzie zabawa, będzie się działo...Sylwia91, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:To cudowne wieści :* czekamy tam na Ciebie z niecierpliwością! U nas na połówkowym pani doktor znowu stwierdziła że będzie dziewczynka, więc myślę że już na pewno tak zostanie. We wtorek mamy wizytę prywatną i kolejne podglądanie
a dwa dni temu zakończyłam leczenie tego upierdliwego zęba co mi go truła, pamiętasz jak umieralam?
trzeba było dać znieczulenie i tak, ale już koniec. Na domiar złego ulamal mi się kolejny ząb ehh modlę się żeby nie trzeba było robić kanałowo
też tęsknię za wami i was podglądam od czasu do czasu<3
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Jemy z Julią wędzonego łososia i mówię jej, że to rybka jest. Nie mamusiu, to jest łosoś!
Sylwia91, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość