Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane, przepraszam ale nie doczytam, nie dzisiaj.
Chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś zainteresowany) że CMV IgM dodatnie, więc strasznie się boję tego co będzie. Mam się szybko zgłosić do specjalisty od chorób zakaźnych, a jutro może zobaczę pierwszy raz naszego niesfornego kropka. -
Tuliska wrote:Cześć kochane, przepraszam ale nie doczytam, nie dzisiaj.
Chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś zainteresowany) że CMV IgM dodatnie, więc strasznie się boję tego co będzie. Mam się szybko zgłosić do specjalisty od chorób zakaźnych, a jutro może zobaczę pierwszy raz naszego niesfornego kropka.
Czy pierwszy raz robiłaś te badania? Wiesz może czy zaraziłaś się teraz czy wcześniej? To podobno jest istotne. Tak wyczytałam. Poza tym ma to 70-80% kobiet w naszym wieku, a rodzą zdrowe dzieci.
Nie martw się tylko ciesz się z groszkaPowodzenia jutro!
-
Ja też odpadam.
Nie dość że śluz nie taki to żeby był skutek musi być przyczyna.
Mąż pocieszal że nowy cykl to nowe starania a i przyjemności.
A tu wczoraj wieczór już zasypiał bo na rano do pracy, a dziś rano jak nastawilam budzik specjalnie wcześniej to i tak było za późno
Także chyba nie jest nam dane póki co
A no i w sumie libido jak na mnie mam niskie -
Tuliska wrote:Cześć kochane, przepraszam ale nie doczytam, nie dzisiaj.
Chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś zainteresowany) że CMV IgM dodatnie, więc strasznie się boję tego co będzie. Mam się szybko zgłosić do specjalisty od chorób zakaźnych, a jutro może zobaczę pierwszy raz naszego niesfornego kropka.
Hmm może warto te badania powtórzyć i zrobić ilośćiowe... Bo teraz domyślam się że robiłaś tylko obecność.. A robi się też ilościowo.. Bo jeśli jest ich malutko to nie trzeba od razu fisiowacFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:I dzień dobry wszystkim
LILITH.P - jeszcze @ nie przyszła więc spokojnie
Marcia - mój teżi zasypia i kurde nici z
Jestem spokojnado @ mam 2 dni, ale tak mnie bolą piersi, mrowieją, nie da się spać...
Kupiłam sobie wczoraj książkę z łączeniem kropekale frajda
-
marciaa wrote:No tragedia po prostu
poszłam do łazienki.. jebłam głośno klapą od kibelka.. spuściłam wodę hahaha i czekam.. słyszę że stary zbudzony i idzie .. okey...było...
ale wczoraj to samo.. ja na niego czekam i czekam... a On chrapie u młodszego.. ale jak... nie dało sie go zbudzić... a dziś temp już powoli idzie do góry.. więc nie wiem czy zdąrzymy..Evelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dobry
Oj wiem o czym mówicie,tylko, że u nas problem taki , że wyjechał teraz i sporadycznie się widzimy. Więc jakby jakimś cudem się udało to byłby to złoty strzał z zakopca. No i przed owu więc pewnie dxiewczynka a chcielibyśmy chłopca
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
Oj wiem o czym mówicie,tylko, że u nas problem taki , że wyjechał teraz i sporadycznie się widzimy. Więc jakby jakimś cudem się udało to byłby to złoty strzał z zakopca. No i przed owu więc pewnie dxiewczynka a chcielibyśmy chłopcaja chcę córkę
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:przedwczoraj owulacyjny test taki piękny mialam i mu mówię... i posziśmy kłaść chłopców.. chodzimy na zmianę do nich do pokoju.. no i oczywiście ja podeksytowana młodszego położyłam i czekam aż stary przyjdzie... długo go nie ma. i nie ma.. poszłam zobaczyć .. no kuźwa spi u starszego...
poszłam do łazienki.. jebłam głośno klapą od kibelka.. spuściłam wodę hahaha i czekam.. słyszę że stary zbudzony i idzie .. okey...było...
ale wczoraj to samo.. ja na niego czekam i czekam... a On chrapie u młodszego.. ale jak... nie dało sie go zbudzić... a dziś temp już powoli idzie do góry.. więc nie wiem czy zdąrzymy..
Haha oj te chłopy.
A jak oni chcą to musi być już natychmiast :p -
Ojjj ja zanim zaczęłam się starać i przy pierwszych próbach też chciałam córkę. Teraz po tylu miesiącach chciałabym żeby się udało, mało istotne jakiej płci
Ale też mój strzela fochy albo zasypia... ci facecitak w ogóle to dzień dobry! Tego Wam życzę
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"