Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
6.07 - Madera2000 - pozytywny
6.07 - JaAneta89
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P, Bierka, Oczekiwanie
12.07 - Cherry_Blossom, Kingulla
17.07 - nikola2877
19.07 - Caro, Bella_Bella
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
Kim87
margerit@
1.08 - margaret87
5.08 - Parsleyek
Im się udałoUda się i nam!
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
szuflada
Sandrula
KlaudyŚ
Tuliska
Elunia
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Tuliska wrote:Cześć kochane, przepraszam ale nie doczytam, nie dzisiaj.
Chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś zainteresowany) że CMV IgM dodatnie, więc strasznie się boję tego co będzie. Mam się szybko zgłosić do specjalisty od chorób zakaźnych, a jutro może zobaczę pierwszy raz naszego niesfornego kropka.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nie bylo mnie sporo..
Napisze Wam co u mnie..
A wiec, w chuj roboty..
Juz mam dosyc
Codziennie od 9 do 19-20
Wczoraj w pracy zle podnioslam towar i cos mi przeskoczylo, po pracy z braku sil musialam sie polozyc, gdy sie obudzilam nie moglam przez godzine wstac, tak plakalam z bolu ze to nie do opisania.. dzis to samo, wzielam urlop na rzadanie, moj chcial zawies mnie na pogotowie ale poprosilam go zeby skoczyl do apteki, teraz jestem sama w domu i boje sie polozyc, juz mnie dupa boli od siedzenia.. tak ciekawie zaczyna sie weekend..
A co do naszych spraw to caly tydzien bez serduszek i nie nastawiam sie zbytnio.
Bede wam kibicowac:* -
Evelin wrote:Nie bylo mnie sporo..
Napisze Wam co u mnie..
A wiec, w chuj roboty..
Juz mam dosyc
Codziennie od 9 do 19-20
Wczoraj w pracy zle podnioslam towar i cos mi przeskoczylo, po pracy z braku sil musialam sie polozyc, gdy sie obudzilam nie moglam przez godzine wstac, tak plakalam z bolu ze to nie do opisania.. dzis to samo, wzielam urlop na rzadanie, moj chcial zawies mnie na pogotowie ale poprosilam go zeby skoczyl do apteki, teraz jestem sama w domu i boje sie polozyc, juz mnie dupa boli od siedzenia.. tak ciekawie zaczyna sie weekend..
A co do naszych spraw to caly tydzien bez serduszek i nie nastawiam sie zbytnio.
Bede wam kibicowac:*
Evelin, może to rwa kulszowa??
Trzymaj się dzielnie!!
U wielu z nas ten cykl do d... taki chyba jego urok -
Evelin wrote:Nie bylo mnie sporo..
Napisze Wam co u mnie..
A wiec, w chuj roboty..
Juz mam dosyc
Codziennie od 9 do 19-20
Bede wam kibicowac:*FabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:Evelin, może to rwa kulszowa??
Trzymaj się dzielnie!!
U wielu z nas ten cykl do d... taki chyba jego urok
Jak leki nie beda dzialac to ide do lekarza, ale nie chce chorobowego..
Dobrze ze weekendy wolne, moze przejdzie.. no czytalam dziewczynki co pisza.. ja przez ten bol, nawet nie mysle o ciazy , o staraniach itd -
Evelin wrote:Szyja i prawa strona.. bark i reka
Nawet nie wiem jak siedziec. Bo kazdy ruch mnie boli
śmigaj na pogotowie!!
miałam tak, jak TY, okazało się, że mam zwyrodnienie kręgów szyjnych... a po prostu kichnęłam i wszystko się zablokowało. Dostaniesz sterydy, rozkurczą Cię nieco. Samo może nie przejść.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:śmigaj na pogotowie!!
miałam tak, jak TY, okazało się, że mam zwyrodnienie kręgów szyjnych... a po prostu kichnęłam i wszystko się zablokowało. Dostaniesz sterydy, rozkurczą Cię nieco. Samo może nie przejść.
Czytam troche o tym w necie i wlasnie tak pisza.. musze wytrzymac do 15 bo niestety sama nie poprowadze auta -
Evelin wrote:Szyja i prawa strona.. bark i reka
Nawet nie wiem jak siedziec. Bo kazdy ruch mnie boli
A tak w ogóle to hej. Mój mi nie daje spokoju. Tylko sexy mu w głowiejak twierdzi nadrabia na zapas bo te 5 tyg celibatu mu dały w kość a boji się że zaraz znów bana dostanie
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana lekarz i to już. Zdecydowanie coś Ci się przestawilo. Muszą cie nastawić bo inaczej się zablokujesz i potem długie leczenie cie czeka. Wiem.co mówię pracuje fizycznie i oboje z mężem już to przerabialismy
A tak w ogóle to hej. Mój mi nie daje spokoju. Tylko sexy mu w głowiejak twierdzi nadrabia na zapas bo te 5 tyg celibatu mu dały w kość a boji się że zaraz znów bana dostanie
Dobrze, zrobie jak mowicie..
Ciekawe czy te leki, czy zastrzyki lub inne podobne beda miec wplyw na starania..
Mass dobrze, ja juz zapomnialam jak Wacek wyglada -
Evelin wrote:Dobrze, zrobie jak mowicie..
Ciekawe czy te leki, czy zastrzyki lub inne podobne beda miec wplyw na starania..
Mass dobrze, ja juz zapomnialam jak Wacek wyglada
ja dostałam na pogotowiu pabi dexamethason w końskiej dawce i przeszło
zrobili mi też TK głowy i szyi, bo drętwiała mi twarz, dłonie i szukali.... guza mózgu. Lekarz przyszedł i z rozbrajającą szczerością powiedział, no raka Pani nie ma, ale kręgosłup jak u 60latki, więc też nieciekawie... o.0 lata siedzenia w książkach wyszłyTeściowa nabawiła się zwyrodnienia na studiach medycznych, także coś nas łączy
później wystarczą leki przeciwbólowe, ja mam z tramalem i paracetamolem. Teściówka mnie namowiła, bo ketonal niszczy wątrobę, a tramalik jest lepszyw najniższej dawce. Od zdarzenia minęły chyba 3 lata, może z 2-4 razy brałam.
Wyżebraj skierowanie do neurologa i rehabilitację, masaże, pole magnetyczne. Pomaga!! -
LILITH.P wrote:śmigaj na pogotowie!!
miałam tak, jak TY, okazało się, że mam zwyrodnienie kręgów szyjnych... a po prostu kichnęłam i wszystko się zablokowało. Dostaniesz sterydy, rozkurczą Cię nieco. Samo może nie przejść.
brałam przeciwzapalne, rozkurczowe i przeciwbólowe....
pomogły mi też plastry rozgrzewające
ważne żeby teraz mieć bardzo ciepło w te miejsca...FabianCyprian
Tymuś