Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misia1989 wrote:Dziewczyny tak sobie czytam opis mojego usg i czy ktoś z was wie co to jest ciałko krwotoczne?
Ciałko krwotoczne powinno się przekształcić w ciałko żółte, ale nie musi i może takie zostać. U mnie właśnie kończy się na tym etapie i dalej owulki nie ma. Po @ sprawdza się czy się wchłonęło, czy zostało. U mnie nic nie zostaje. -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Ciałko krwotoczne powinno się przekształcić w ciałko żółte, ale nie musi i może takie zostać. U mnie właśnie kończy się na tym etapie i dalej owulki nie ma. Po @ sprawdza się czy się wchłonęło, czy zostało. U mnie nic nie zostaje.
a jak zostaje? znowu sie nakrecam -
Kochana nie nakręcaj się.
Może ktoś jeszcze odpowie, bo ja już sama nie wiem co z tym ciałkiem krwotocznym. Tak mi kiedyś ginka powiedziała, ale jak czytam w necie to wcale tak nie jest, tylko to jest normalne przy owulacji...
Ktoś coś wie? -
Kim87 wrote:Kochana lekarz i to już. Zdecydowanie coś Ci się przestawilo. Muszą cie nastawić bo inaczej się zablokujesz i potem długie leczenie cie czeka. Wiem.co mówię pracuje fizycznie i oboje z mężem już to przerabialismy
A tak w ogóle to hej. Mój mi nie daje spokoju. Tylko sexy mu w głowiejak twierdzi nadrabia na zapas bo te 5 tyg celibatu mu dały w kość a boji się że zaraz znów bana dostanie
Też bym chciała żeby mój mi tak nie dawał spokoju :p -
Cherry_Blossom wrote:Nam też się tak zachciewa ale wtedy dla nas nie ma tragedii
Ja tylko nie mogę pierwszego dnia, bo mnie boli, a on zazwyczaj wtedy chce -
marciaa wrote:Też bym chciała żeby mój mi tak nie dawał spokoju :p
Mojemu się coś poprzestawiało. Dawniej męczył mnie co wieczór, ja już nie chciałam, a teraz... chyba przez tą głupią pracę, jest zmęczony i zestresowany -
Dziewczyny, jak robicie testy owu i wychodzą pozytywne, lub jakiekolwiek z drugą kreseczką, to zawsze powstrzymujecie się od picia przez 2 godziny? Ja nie mogę
Wczoraj już myślałam że zejdę z pragnienia
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny, jak robicie testy owu i wychodzą pozytywne, lub jakiekolwiek z drugą kreseczką, to zawsze powstrzymujecie się od picia przez 2 godziny? Ja nie mogę
ja nie daję rady... -
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny, jak robicie testy owu i wychodzą pozytywne, lub jakiekolwiek z drugą kreseczką, to zawsze powstrzymujecie się od picia przez 2 godziny? Ja nie mogę
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO