Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak robiłam testy owulacyjne przez 4 cykle to pokazało mi tylko 2 razy. Odkąd mierzę temperaturę - 3 cykle - to ovu mi pokazuje owulację za każdym razem i widać 2 fazy temperatur. Także ja nie wiem jak to jest z tymi testami. Nie próbowałam jednocześnie robić testów i mierzyć temp, może wtedy dałoby to prawidłowy efekt29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Ja mierzę temperaturę of wyznacza mi owulację, a w rzeczywistości w ogóle jej nie mam... Chcę sprawdzić jak będzie wychodzić z testami. Chociaż mam ogromną nadzieję, że w tym cyklu, po bromku owu będzie
-
Bry bry bry..
Doczytałam.
Evela ja przed samym zajsciem w ciążę z Tosiem męczyłam się z rwą więc wiem jak to jest i nie życzę nikomu..
Wisienka.. Lista robi się coraz piękniejsza.. Coraz więcej jest groszków a to dobrze bo to daje nadzieję że się wszystkim uda.. My wszystkie tu przyszłyśmy gołe a teraz mamy wiedzę której żaden lekarz nam nie przekaże.. Mało tego poznajemy swój organizm a to magia..
Nie pamiętam już jak to było ale Sylwia była pierwsza potem chyba ja.. Na chwilę ale byłam.. Potem znowu ja ale już na dobre..
Kim kochanie.. Zaczynam czuć się tu zbędna he he.. Tak wszystko ładnie i zrozumiale opisujesz że nie trzeba nic dodawać.. Super cieszę się.. A tak szczerze to dobrze bo ja czytam i nie zawsze czuję się na siłach żeby coś napisać..
A.. I Sory że tutaj ale wczoraj miałam wizytę.. Okazało się że w moim brzuszku mieszka... LeośMina Tosia radosnego na tą wieść bezcenna.. Mówi wszystkim że dzidziuś ma siusiaka
AniaŁ123, Cherry_Blossom, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam dziewczyny!
)
Mam mało czasu na pisanie, ponieważ zostałam... kocią mamą! Wpadła nam taka kruszyna, ktoś przywiązał ją do drzewa w lesie. Namówiłam męża i mamy łobuziarę
Odnośnie badań, cytomegalia i toksoplazmoza obowiązkowo! Wiem, że to różnie bywa z ginami, ja sama musiałam poprosić moją doktorkę o skierowanie.
A powiedzcie mi proszę, jak się mają testy owulacyjne do tego jak program wyznacza Wam owulacje? Zgadza się? Nigdy nie robiłam testów, ale może warto? -
AniaŁ123 wrote:Ja mierzę temperaturę of wyznacza mi owulację, a w rzeczywistości w ogóle jej nie mam... Chcę sprawdzić jak będzie wychodzić z testami. Chociaż mam ogromną nadzieję, że w tym cyklu, po bromku owu będzie
A skąd wiesz że jej nie masz? Pytam, bo ja też na 100% nie wiem czy je miewamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 12:16
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
WaldhauzerM wrote:Bry bry bry..
A.. I Sory że tutaj ale wczoraj miałam wizytę.. Okazało się że w moim brzuszku mieszka... LeośMina Tosia radosnego na tą wieść bezcenna.. Mówi wszystkim że dzidziuś ma siusiaka
Gratulacje! Udało Ci się w 8cs? brałaś coś na wspomaganie?WaldhauzerM lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
WaldhauzerM wrote:Bry bry bry..
Doczytałam.
Evela ja przed samym zajsciem w ciążę z Tosiem męczyłam się z rwą więc wiem jak to jest i nie życzę nikomu..
Wisienka.. Lista robi się coraz piękniejsza.. Coraz więcej jest groszków a to dobrze bo to daje nadzieję że się wszystkim uda.. My wszystkie tu przyszłyśmy gołe a teraz mamy wiedzę której żaden lekarz nam nie przekaże.. Mało tego poznajemy swój organizm a to magia..
Nie pamiętam już jak to było ale Sylwia była pierwsza potem chyba ja.. Na chwilę ale byłam.. Potem znowu ja ale już na dobre..
Kim kochanie.. Zaczynam czuć się tu zbędna he he.. Tak wszystko ładnie i zrozumiale opisujesz że nie trzeba nic dodawać.. Super cieszę się.. A tak szczerze to dobrze bo ja czytam i nie zawsze czuję się na siłach żeby coś napisać..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Karolczyk wrote:Witam dziewczyny!
)
Mam mało czasu na pisanie, ponieważ zostałam... kocią mamą! Wpadła nam taka kruszyna, ktoś przywiązał ją do drzewa w lesie. Namówiłam męża i mamy łobuziarę
Odnośnie badań, cytomegalia i toksoplazmoza obowiązkowo! Wiem, że to różnie bywa z ginami, ja sama musiałam poprosić moją doktorkę o skierowanie.
A powiedzcie mi proszę, jak się mają testy owulacyjne do tego jak program wyznacza Wam owulacje? Zgadza się? Nigdy nie robiłam testów, ale może warto?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:A skąd wiesz że jej nie masz? Pytam, bo ja też na 100% nie wiem czy je miewam
Robiłam sobie monitoring. Kilka razy pod rząd nie miałam, więc to nie przypadkowy, jednorazowy brak
W tym cyklu nie idę, więc zostają mi testy owu. -
marciaa wrote:Dziewczyny, jak leczylyscie jakąś infekcje pochwy to w której fazie cyklu ?
I wtedy jeśli męża też się leczy to nie można?
Ja miałam dwa razy, jeden raz po @, a drugi raz przed, więc chyba faza nie ma tutaj nic do rzeczy. Za pierwszym razem mąż też był leczony, a za drugim już nie. -
marciaa wrote:Dziewczyny, jak leczylyscie jakąś infekcje pochwy to w której fazie cyklu ?
I wtedy jeśli męża też się leczy to nie można?
-
channah wrote:ja mialam akurat na owulacje.
maz tez. ale nie chcielismy tracic czasu i
... no i na dzien dzisiejszy jestem dobrej mysli. test pokazal 2ga bardzo saba kreske
-
Kim87 wrote:Waldus kochanie moje nie czuj się zbędna tylko prądkuj tutaj nam.groszkowe zarazki. To że zmęczona jesteś to zrozumiałe i ci wybaczamy. W końcu tworzysz człowieka. Trzech chłop w domu no nie wiem chyba musiszdka równowagi jeszcze jedno dziecko pyknac aby baba była;)
Nie no spoko.. Ja produkcji nie kończę.. Chcę mieć 3 a co.. Ale najpierw trzeba drugie urodzić i odchowac.
A jak będzie cus do czego będę się mogła czepiać to będę skrobała he he..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
witam! ja mam pytanie również odnośnie infekcji. W cytologi wyszło mi ,że rozmaz jest odpowiedni do oceny.Nie stwierdzono zmian śródnabłonkowych i procesu złośliwego.Ale wyszło ,że mam zmiany odczynowe związane z zapaleniem(łącznie z typową regeneracją).
Przy wcześniejszych wizytach gin nic nie zauważyła ani grzybicy ani nadżerki.Dopiero po tych wynikach powiedziała ,ze widzi malutką czerwoną plamkę i może to być mała nadżerka. Przepisała mi metronidazol dopochwowo przez 10 dni.Boję się go użyć ,bo naczytałam się ,ze może powodować stany grzybiczne. I teraz pytanie czy ktoś używał tego leku i w którym dniu cyklu najlepiej go zacząć stosować?justi