Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
justi90 wrote:Kim wyczytałam ,że często po stosowaniu tego leku robią się straszne upławy i stany grzybiczne i niektórzy go odradzali ,albo kazali stosować do niego coś na odbudowe flory. No i też nie wiem czy można przy nim serduszkować a nie chciałabym zaprzepaścić cyklu.Myślałam ,że ktoś to tutaj stosował może:)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Lez i łącze się z tobą telepatycznie bo wiem.co przechodzisz. Bądź dobrej myśli kochana
Wczoraj taki straszny ból do omdlenia aż a w pon byly juz dwie kreski.
Bylam dzis na becie ale mam zle przeczucia -
misia1989 wrote:Dziewczyny
czy ktoś miał podobną sytuacje:
bo analizuje swoja wizyte wczorajsza i na prawym ajjaniku mam jakas mala zmiane o mieszanej echogenicznosci mogącca odpowiadać ciałku krwotocznemu z poprzedniego cyklu lub drobnemu ognisku endometriozu.
Nie mam wielkosc podanej, nie wspomniała o tym tłumaczyla o tym procesie owulacji.
Kazal przyjsc za miesac lub dwa sprawdzić.
Na koniec powiedziała: nie daje markerów do zbadania póki co.
Domyslacie sie co wyczytalam na necie sam nejagorsze rzeczy... i sie załamałam do tego przypomniałam sobie o tych markerach
Rodzaj nowotworu i co.zdrowa jestem. Markery zawsze się robi aby wykluczyć nowotwory. Standardowa procedura. Poczekaj do następnej wizyty aby zobaczyć czy rośnie i bądź dobrej mysliMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Justyś91 wrote:Strasznie się boje
Wczoraj taki straszny ból do omdlenia aż a w pon byly juz dwie kreski.
Bylam dzis na becie ale mam zle przeczucia
Lez dużo i tyle. Nic nie rób więcej. Trzymam.za.ciebie kciuki
Jak bol się powtórzy to leć na sor to nie może tak byćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 13:51
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana nie masz na to wpływu co się dzieje jeżeli będzie.dobrze to uoer. Jeżeli nie to trudno tak.musialo być i tyle. Natura.wie co.robi. Musisz buc spokojna bo stres nic ci nie da. Wiem jak było u mnie i wiesz żałuję tych stresów bo one na pewno mi zaszkodziły.
Lez dużo i tyle. Nic nie rób więcej. Trzymam.za.ciebie kciuki
Jak bol się powtórzy to leć na sor to nie może tak być
Dzisiaj nadal lekko krwawię ale jest lepiej jak wczoraj -
LILITH.P wrote:Justyś, trzymaj się, nie zadręczaj złymi myślami. Wiem, że łatwo się mówi. Odpoczywaj, myśl pozytywnie.
Jak dobrze ze jesteście :* -
Justyś91 wrote:Boje się powtórki z sierpnia ubiegłego roku. Wtedy spadł mi caly odlew macicy z zarodkiem wypadł ze mnie wielki czarny taj jakby woreczek.
Dzisiaj nadal lekko krwawię ale jest lepiej jak wczorajMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Spokojnie i odetnij cięcie Google. Ja w 2009 roku miałam potworniaka na jajniku
Rodzaj nowotworu i co.zdrowa jestem. Markery zawsze się robi aby wykluczyć nowotwory. Standardowa procedura. Poczekaj do następnej wizyty aby zobaczyć czy rośnie i bądź dobrej mysli
Własnie to mnie zdziwiło bo nigdy mi gin moj wczesniej nie mówił o tych markerach a miewałam już na jajnikach torbiele...
Ale wczoraj nie padłp słowo torbiel.
Dlatego mnie to tak stresuje.
A czym się objawiał twój potworniak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 14:12
-
pietruszkanatki wrote:Ufff... człowiek głupi
pietruszkanatki bardzo mi się podoba Twój nick, mamy coś wspólnego
Tak dużo się tu dzieje, że od rana są spore zaległości do czytania, nie chcę wiedzieć co by było po kilku dniach
Cieszę się bardzo że mogłam do Was dołączyć!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Gratulacje! Udało Ci się w 8cs? brałaś coś na wspomaganie?
Oj brałam.. Najpierw bromergon potem doszło Clo i monitoring i się udało ale straciłam.. W następnym cyklu z kolei bez bromergonu i Clo pykło..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
misia1989 wrote:Własnie to mnie zdziwiło bo nigdy mi gin moj wczesniej nie mówił o tych markerach a miewałam już na jajnikach torbiele...
Ale wczoraj nie padłp słowo torbiel.
Dlatego mnie to tak stresuje.
A czym się objawiał twój potworniak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 14:21
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:pietruszkanatki bardzo mi się podoba Twój nick, mamy coś wspólnego
Tak dużo się tu dzieje, że od rana są spore zaległości do czytania, nie chcę wiedzieć co by było po kilku dniach
Cieszę się bardzo że mogłam do Was dołączyć!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
WaldhauzerM wrote:Oj brałam.. Najpierw bromergon potem doszło Clo i monitoring i się udało ale straciłam.. W następnym cyklu z kolei bez bromergonu i Clo pykło..
Ja zaczynam za 3 dni CLO, miałaś jakieś skutki uboczne po nim? Mimo wszystko najważniejsze, że w końcu się udało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 14:21
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Podoba mi się twoje motto
Dziękuję!Wierzę, że tak będzie.
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"