Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:
poczekaj na spokojnie teraz, niektórym przychodzi tydzień po terminie @ 2 kreska, albo pojawi się @
nie stresuj się, nie smutkuj, nic nie przegrane - nie ma @, jest nadzieja!! -
Cherry_Blossom wrote:Kingula to kiedy na betę? Kiedy wyniki będą dziś czy jutro
Parsleyek lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
Oczekiwanie wrote:Taka średnia.
Wkładka to za mało, ale też nie lało się tak żebym musiała co chwile być w WC
Krew była czysto czerwona bez żadnych skrzepowMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Kimi a jak u Ciebie? Kiedy masz termin @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 08:34
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:O kochana ja to chciałabym wiedzieć kiedy do mnie zawita @ licze że jakoś w ciągu dwóch tyg ale to nic nie wiadomo po poronieniu. Jest powiedziane ze normalny okres może się pokazać między 4-6 tyg po poronieniu. Licząc że ronilam od 20-22 czerwca to myślę że do końca lipca najpóźniej
A jak się czujesz?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:A jak się czujesz?
Emocjonalnie też lepiej. Pamiętam że byłam w ciąży i że poronilam.ale pogodzilam się prawie całkowicie że tak musiało byc i nie jestem wyjątkiem. Dużo kobiet z mojego otoczenia przechodziło przez to samo i mają dzieci teraz. Nie wiem.o co chodzi z tymi poronieniami pierwszego bobo ale jest to dość powszechne.
I teraz kochane nie panikować to że ja poronilam i są to rzeczy które się zdarzają czego to nie znaczy że u was tak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 08:45
-
Kim87 wrote:Czuje się dobrze fizycznie. Zaczęłam pracować normalnie i ćwiczyć więc jest chyba git. Płodny śluz chyba że mnie już zszedł bo jest go coraz mniej. Oby byl.to znak że @ się zbliża
Emocjonalnie też lepiej. Pamiętam że byłam w ciąży i że poronilam.ale pogodzilam się prawie całkowicie że tak musiało byc i nie jestem wyjątkiem. Dużo kobiet z mojego otoczenia przechodziło przez to samo i mają dzieci teraz. Nie wiem.o co chodzi z tymi poronieniami pierwszego bobo ale jest to dość powszechne.
I teraz kochane nie panikować to że ja poronilam i są to rzeczy które się zdarzają czego to nie znaczy że u was tak będzie
Jesteś bardzosilną i rozsądną kobietą:*:*:*Kim87 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Jesteś bardzosilną i rozsądną kobietą:*:*:*
wiesz dostałam kilka razy mocno po tyłku od losu to chyba łatwiej mi jest pogodzić się z niektórymi rzeczami. Niektóre kobiety się obwiniaja itd. Kurcze to że ktoś roni nie jest jego wina. Jak moja gin powiedziała bobo żyje póki serce rośnie. Serce przestaje rosnąć to i bobo też. Aby była ciąża musi być 100% czystego zdrowego materiału od matki i ojca.
To loteria bo jak wiecie i wśród plemników i jajeczek są wadliwe elementy.
Musi być dobra pora czas konstelacja planet żeby te idealne dwa elementy spotkały się i powstało z nich życie
Loteria kochaneEvelin lubi tę wiadomość