Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
heloł
w czwartek idę na badania krwi - tarczyca - pakiet, który polecacie, toxo, cytomegalia
zdecydowałam się na badanie AMHzobaczymy, jak się trzyma moja rezerwa jajnikowa
Gaduaaa, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Cierpliwa jestes:) zazdroszcze:)2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
LILITH.P wrote:heloł
w czwartek idę na badania krwi - tarczyca - pakiet, który polecacie, toxo, cytomegalia
dobrze, że robisz badania
oby wszystkie wyniki były w normie
FabianCyprian
Tymuś
-
Kingulla wrote:Cierpliwa jestes:) zazdroszcze:)
Jestem zdania, że na początku nasz organizm sam najlepiej wie co dobre. Jeśli ma być to będzie. Z Julka dowiedziałam się tak samo jak teraz. Do 13 tc nie miałam żadnego usg poza tym w 5tc potwierdzającym pecherzyk, bo mój gin nie uznawał. Później oczywiście to co innego. Ale ten pierwszy trymestr zawsze jest taki niepewny. Jeśli dzidzio jest zdrowe to będzie. Oczywiście co innego gdyby coś zaczęło się dziać to trzeba iść do lekarza. Ja biorę witaminy, oszczedzam się, nie stresuje... co więcej mogęno ale pójdę za te dwa tygodnie żeby ocenił co i jak ze względu na ślub. No i skierowanie na badania muszę dostać. Aha i przed 10 tc trzeba się zgłosić do gina żeby becikowe potem dostać. Więc za dwa tygodnie mam nadzieję, że potwierdzi się ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 08:05
Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gaduaaa wrote:hej
dobrze, że robisz badania
oby wszystkie wyniki były w normie
najbardziej będę się stresować AMH, bo na resztę mozna mieć jakiś realny wpływ, ale uniknie się niepotrzebnych złudzeń i nadziei -
Oczekiwanie wrote:Przepraszam was ze tak rzadko biorę udział w rozmowach ale mam ostatnio dużo pracy i do tego moje zdrowie coś szwankuje przez co się niepokoje
Moja miesiączka trwała tylko 36 h
Hm, coś krótko
A obfita była?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
LILITH.P wrote:heloł
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
żelazo, całą morfologię miałam ogarniętą m-c temu
wit D mam w normie, robiłam co prawda jakiś czas temu, ale to tez jakby ważna wit w kontekście nowotworowym, a wydać ponownie 200 zł to tak średnio... tym bardziej, że teraz piknie 400 -
Bierka wrote:Dziewczyny nic a nic:-( nawet nie ma małego śladu. Kurcze strasznie mi przykro.
poczekaj na spokojnie teraz, niektórym przychodzi tydzień po terminie @ 2 kreska, albo pojawi się @
nie stresuj się, nie smutkuj, nic nie przegrane - nie ma @, jest nadzieja!!