Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:odpuścilabym na razie AMH
właśnie się nad tym zastanawiam, raz, że krótko się staramy...
a z drugiej strony, jak już idę się kłuć, to kompleksowo... wczoraj naszły mnie dołujące myśli, bo jakby wynik był mega, mega niski to g... da się zrobić i nawet do in vitro nie ma co podchodzić i tak sobie myślę, czy nie lepiej już wiedzieć, nie łudzić się, nie stresować, czy pożyć nadzieją
wiem, straszna pesymistka ze mnie -
Kim87 wrote:No ja dzisiaj jak.to zobaczyłam od razu zapas wzięłam i mam też Mix make na chlebek tej samej firmy
A jakie mąki są w tym miksie na chleb? -
Ej ja też chcę i przepis na wino ryżoweMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:właśnie się nad tym zastanawiam, raz, że krótko się staramy...
a z drugiej strony, jak już idę się kłuć, to kompleksowo... wczoraj naszły mnie dołujące myśli, bo jakby wynik był mega, mega niski to g... da się zrobić i nawet do in vitro nie ma co podchodzić i tak sobie myślę, czy nie lepiej już wiedzieć, nie łudzić się, nie stresować, czy pożyć nadzieją
wiem, straszna pesymistka ze mnieFabianCyprian
Tymuś
-
Myślicie że endo może mi dać skierowanie na te badania fsh i lh? Czy to raczej gin? Idę jutro do endo w luxmedzie i mogłabym od niego wysępić skoro mam pakiet.
-
AniaŁ123 wrote:Myślicie że endo może mi dać skierowanie na te badania fsh i lh? Czy to raczej gin? Idę jutro do endo w luxmedzie i mogłabym od niego wysępić skoro mam pakiet.
myślę, że spokojnie Ci daAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Myślicie że endo może mi dać skierowanie na te badania fsh i lh? Czy to raczej gin? Idę jutro do endo w luxmedzie i mogłabym od niego wysępić skoro mam pakiet.
nawet rodzinny może Ci wypisać skierowanie na podstawowe badania hormonalne -
LILITH.P wrote:nawet rodzinny może Ci wypisać skierowanie na podstawowe badania hormonalne
DziękiSpróbuję. Muszę jeszcze zrobić krzywą cukrową i insulinową, ale na to już pewnie mi nie da
-
Aaaaa smakowicie wyglada! Tak się składa, że mam nawet malinki
Pączek ja też poproszę przepis na priva!!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
marciaa wrote:Paczku, też robisz wino ryżowe ?
Pączek też chce przepis na winko, tak jak ja i kilka tutaj zgromadzonych -
Wiesz co Kimi.. taka moja sugestia.. ja bym usuwała te dziewczyny które już są po testowaniu.. oczywiście pozytywne tam gdzie się udało ale negatywne po prostu.. bo ta lista jest mega długa i sukcesywnie by się skracała... co Ty na to?Fabian
Cyprian
Tymuś