Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:stosunek lh do fsh mam na poziomie 0,58
FT4 25.10% [ wynik 11.53, norma (9.01 - 19.05)]
FT3 80.78% [ wynik 5.11, norma (2.63 - 5.7)]
FT 4 za niskoooooo TSH za wysoko,.,,,
dobry endokrynolog wita...
podobna sytuacja do Justyny... tylko ze u niej niestety prolaktyna w kosmosie przez długooo nielecząną tarczyce... u Ciebie jest jeszcze nie najgorzej.. ale kurde jesteś już do brania lewotyroksyny....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:36
Justyna123456789 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Ja jakoś tracę momentami nadzieję, że mogę być w ciąży. Piersi mnie wcześniej bolały dziś (24 dc) już przestają. Wczoraj wieczorem czułam straszne kłucie w lewym jajniku, z którego najprawdopodobniej była owulacja. A córka wypytuje czy mam dzidziusia w brzuszku bo ona nie chce być zawsze sama -
Lil już się poprawiłam
bo przez chwilę sie zamotałam
hehe
przeciwciała powinnaś skontrolować teraz i znaleźć dobrego endo...
jesteś z Gdańska mogę polecić Ci kogoś z ENDOMEDU na Subisława.... np. Babińska, Michalski, Błaut ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:35
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:za niski stosunek..... jesteś normalnie tyci poniżej.. wiesz o tym? od 0,6 jest okey... do 1,2 ...
podobna sytuacja do Justyny... tylko ze u niej niestety prolaktyna w kosmosie przez długooo nielecząną tarczyce... u Ciebie jest jeszcze najgorzej.. ale kurde jesteś już do brania lewotyroksyny....
Kurde polubiłam bo wiadomość przydatna a nie ze sie ciesze z wyników ani moich ani kolezanki... -
Gaduaaa wrote:za niski stosunek..... jesteś normalnie tyci poniżej.. wiesz o tym? od 0,6 jest okey... do 1,2 ...
podobna sytuacja do Justyny... tylko ze u niej niestety prolaktyna w kosmosie przez długooo nielecząną tarczyce... u Ciebie jest jeszcze najgorzej.. ale kurde jesteś już do brania lewotyroksyny....
jest jeszcze najgorzej??? aż tak źle??
tsh mam w normie...4,59 a mam normę z lab. do 4,94... -
Gaduaaa wrote:Lil już się poprawiłam
bo przez chwilę sie zamotałam
hehe
przeciwciała powinnaś skontrolować teraz i znaleźć dobrego endo...
jesteś z Gdańska mogę polecić Ci kogoś z ENDOMEDU na Subisława.... np. Babińska, Michalski, Błaut ...
anty TPO? -
Bella_Bella wrote:Kobietki, tak zmieniając temat... Czy któraś z Was jest w stanie powiedzieć coś więcej na temat diety zwiekszajacej płodność?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Kobietki, tak zmieniając temat... Czy któraś z Was jest w stanie powiedzieć coś więcej na temat diety zwiekszajacej płodność?
Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
blekitna_wrozka wrote:Cześć,
Ja jakoś tracę momentami nadzieję, że mogę być w ciąży. Piersi mnie wcześniej bolały dziś (24 dc) już przestają. Wczoraj wieczorem czułam straszne kłucie w lewym jajniku, z którego najprawdopodobniej była owulacja. A córka wypytuje czy mam dzidziusia w brzuszku bo ona nie chce być zawsze samaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:jest jeszcze najgorzej??? aż tak źle??
tsh mam w normie...4,59 a mam normę z lab. do 4,94...
taaaa TSH i tak jest wysokie ... nie patrzymy na normy lab.. ja swoją przygodę zaczęłam 6 lat temu właśnie z takim wynikiem.. a może nawet niższym...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja jestem na bezglutenowej... ale póki co w ciązy nie jestem... a czy są diety zwiększające płodność i jak one wyglądają to niestety nie wiem
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:heh.. no to tylko anty TG... kurcze to się zawsze robi razem...
mam nadzieję że TG też będzie niskie i to nie hashi tylko zwykła niedoczynność
kurcze, nie wychwyciłamtak to bym zrobiła... a to też bada się do 5dc czy można w dowolnym?