Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna123456789 wrote:Tylko ja jestem tu beznadziejnym przypadkiem...
zobaczysz za kilka tyg czy prl spadnie.. moim zdaniem nie spadnie i i tak będziesz musiała potem włączyć bromka..
ale mogę się mylić.. może spadnie wraz ze spadkiem TSHFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no coś Ty, wcale nie jesteś beznadziejnym przypadkiem.. raczej standrad...
zobaczysz za kilka tyg czy prl spadnie.. moim zdaniem nie spadnie i i tak będziesz musiała potem włączyć bromka..
ale mogę się mylić.. może spadnie wraz ze spadkiem TSH
a dzidzia kiedy? -
Justyna123456789 wrote:a dzidzia kiedy?
zacznij brac leki... formę zalewaj w dni płodne... kontroluj hormony tarczycy i prl i się zdystansuj... będzie dobrze i prędzej czy później zostaniesz na pewno mamąJustyna123456789 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Bella_Bella wrote:Mi gin powiedział że w drugiej połowie cyklu.
Chodzi o progesteron? Bada się 7 dni po owu. Ale w tych pierwszy dniach tez można badać, ale kiedy badasz 7dpo to widać czy była owu czy nie.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
LILITH.P wrote:to pyknę w przyszłym tyg. i umówię się do endo na jakiś sierpień pewnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:49
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:noo pewnie tak... jak chcesz... to .... ja mam wizytę u Błauta na 28 lipca.... na 19.45 mogę odstąpić... bo ja idę do Gdyni do Endo... bo mi się nie chcę do Gdańska pruć... no i też chcę po tylu latach zobaczyć opini innego endo... jesli mi się nie spodoba to wrócę do Błauta bo jest na prawde dobry
nie będzie mnie wtedy w Gdanskupoczytam o Błaucie
-
nick nieaktualny
-
blekitna_wrozka wrote:Cykl 28 dni. Najchętniej bym już teraz natychmiast leciała po test i robiła nawet po południu.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:nie będzie mnie wtedy w Gdansku
poczytam o Błaucie
za to człowiek z ogromną wiedza na temat tarczycy...
Michalski i Babińska równie dobrzy... i jedna sugestia że Michalski robi USG na wizycieFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:nie ma opini na jego temat... jedynie to się dowiesz że pracuje w GUMedzie na oddziale Endokrynologii.... to nie jest celebryta
za to człowiek z ogromną wiedza na temat tarczycy...
Michalski i Babińska równie dobrzy... i jedna sugestia że Michalski robi USG na wizycie
to może zamiast robić drugie przeciwciała lepiej się umówić na spotkanie z endo i niech zrobi usg, skoro same w sobie mogą być niskie, a hashimoto może tak czy siak występować
-
Caro wrote:Chodzi o progesteron? Bada się 7 dni po owu. Ale w tych pierwszy dniach tez można badać, ale kiedy badasz 7dpo to widać czy była owu czy nie.
Ja właśnie nie zbadalam progesteronu ostatnio po owu. Jak of w tym cyklu wyznaczy mi owu to pójdę.