Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Anula powiedz mi a jak mierzysz temp? Dowcipnie czy pod jezorkiem?
No i brałam Ovarin
Dopiero teraz czytam
Mierzę pod językiem.
Kupuję jutro Ovarin -
Cześć Kochane! Nie było mnie 24h i mam 10 stron do nadrobienia
Biorę się za czytanie, postaram się wytrwać przed śniadaniemKim87 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:jestem.. ale już mnie nerwy potargały, źle spałam... budziłam się... potem zasnąć nie mogłam... teraz też chodzę nerwowa... do pół już spakowana
Chciałam się zapytać, czy do tej grupy hashi musi mnie przyjąć administrator, czy każdy? Bo jeszcze mnie tam nie ma, a widzę że są tam dwie znajome, to mogłabym prprosić o klepnięcie -
Bella
Bardzo mi przykro
Każda z as tutaj wie co czujesz
Życie jest niesprawiedliwe
Gaduaaa życzę dużo słoneczka!!!
Witam nowe Dziewczyny na forum!!!! Życzę Wam miłego czasu z nami i szybkich dwóch kreseczek :* -
Kim87 wrote:Więc witam sie bo wczoraj zniknęłam. Kiepski dzień miałam. Emocje mnie przytloczyly i ryczałam przez dobre kilka godzin póki mnie mąż nie znieczulił%%. Tak sie nagromadzilo z kilku lat do tego ostatnie wydarzenia że moja moc trzymania w ryzach wszystkiego puściła.
Lepiej mi choć dalej smutno.
Witam nowe koleżanki fajnie ze się do nas przyłaczylyścierazem damu rade;)
Zafasolkowanym gratuluję i spokojnej nudnej ciąży bez dramatów życzę
Idę robić leczo
Komi KochanaCiebie też dopadło
Mam nadzieję że już lepiej! Każda ma chwile zwątpienia, ale ważne żeby dostrzegać to co mamy i doświadczamy dobrego :*
Tulę, tuuuulę mocnoKim87 lubi tę wiadomość
-
witam
Kim87 wrote:Więc witam sie bo wczoraj zniknęłam. Kiepski dzień miałam. Emocje mnie przytloczyly i ryczałam przez dobre kilka godzin póki mnie mąż nie znieczulił%%. Tak sie nagromadzilo z kilku lat do tego ostatnie wydarzenia że moja moc trzymania w ryzach wszystkiego puściła.
Lepiej mi choć dalej smutno. )
oj kimi kimi kimiwiem kochana co czujesz więc tym bardziej mocno tulę
ja dziś się uryczałam, wiem że po poronieniu może się okres spóźniać ale zaczynają głupie myśli do głowy włazić, że może coś się tam złego dzieje. Tempka spadła, póki co ból jak na @ zniknął jedynie czuję oba jajniki, tak jakby pulsowały. 30dc i nic cisza. Jedynie uczucie swędzenia ... tego mi jeszcze brakowałoeh
witam nowe koleżanki
usuwam suwaczek bo przez brak @ stał się nie aktualnya tak się cieszyłam że już nie całe 4 tygodnie do wznowienia starań
by to szlak trafił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 12:03
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
AniaŁ123 wrote:Komi Kochana
Ciebie też dopadło
Mam nadzieję że już lepiej! Każda ma chwile zwątpienia, ale ważne żeby dostrzegać to co mamy i doświadczamy dobrego :*
Tulę, tuuuulę mocnoAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:witam
oj kimi kimi kimiwiem kochana co czujesz więc tym bardziej mocno tulę
ja dziś się uryczałam, wiem że po poronieniu może się okres spóźniać ale zaczynają głupie myśli do głowy włazić, że może coś się tam złego dzieje. Tempka spadła, póki co ból jak na @ zniknął jedynie czuję oba jajniki, tak jakby pulsowały. 30dc i nic cisza. Jedynie uczucie swędzenia ... tego mi jeszcze brakowałoeh
witam nowe koleżanki
usuwam suwaczek bo przez brak @ stał się nie aktualnya tak się cieszyłam że już nie całe 4 tygodnie do wznowienia starań
by to szlak trafił
-
Aż tak kiepsko u Was z pogodą? U mnie gorąco, że szok. Zapraszam
właśnie skończyłam sprzątać auto i chyba czas na jakiś obiad. Mój luby wraca późno a ja na noc do pracy. Będziemy tak się mijać przez ten tydzień ;/ a w tym tygodniu owulka ma być
mam dziwne przeczucie, że znowu nic z tego nie wyjdzie.
Kim nie łam się ;* doskonale wiem co czujesz. Czasem dobrze jest się wypłakać. Znieczulić się %. To jakiś sposób na rozładowanie napięcia.
Kim87 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Kim87 wrote:Kochana do.6 tyg czasem dziewczyny czekają na okres. Kurcze mam.nadzieje że bie w twoim.przypadku. Ani moim. Trzymam kciuki dalej za @
ja też trzymam kciuki aby jak najszybciej do nas przylazła @
tylko mam nadzieję że przyjdzie na dniach bo inaczej będę musiała przesunąć wizytę u gina a to oznacza znów długie oczekiwanie na kolejny termin
Agatka89 wrote:Aż tak kiepsko u Was z pogodą?
u mnie zimno i pada
ok mykam bo wstyd się przyznać ale jeszcze w piżamie jestemtrza się ogarnąć i czeka mnie jeszcze układanie klocków Lego, młody wszystkie zestawy rozbroił a teraz ma problem z ich ponownym złożeniem i chodzi za mną abym mu pomogła
a tego jest sporooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 12:40
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyCześć Dziewuszki, nie byłam tu długo bo coś źle się czuje. Bolą mnie baaardzo cycki, nawet podczas chodzenia, i lewy jajnik. Nawet nie wiem co to, termin miesiączki może (ale jak skoro mam za wysoką prolaktyne i baaardzo nieregularne @ a wrecz zanikające czasami na pare miesiecy) nawet mi przyszło do głowy ze może ciążą (ale moje tsh powyzej 7 to uniemożliwia). wiec czekam jak głupia do poniedziałku do wizyty u endokrynolożki... niech mi unormuje tsh bo wariuje i nie wiem co mi jest...
-
nick nieaktualnyJustyna123456789 wrote:Cześć Dziewuszki, nie byłam tu długo bo coś źle się czuje. Bolą mnie baaardzo cycki, nawet podczas chodzenia, i lewy jajnik. Nawet nie wiem co to, termin miesiączki może (ale jak skoro mam za wysoką prolaktyne i baaardzo nieregularne @ a wrecz zanikające czasami na pare miesiecy) nawet mi przyszło do głowy ze może ciążą (ale moje tsh powyzej 7 to uniemożliwia). wiec czekam jak głupia do poniedziałku do wizyty u endokrynolożki... niech mi unormuje tsh bo wariuje i nie wiem co mi jest...
Myślicie ze co może byc powodem? (martwie się) -
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:u mnie zimno i pada
ok mykam bo wstyd się przyznać ale jeszcze w piżamie jestemtrza się ogarnąć i czeka mnie jeszcze układanie klocków Lego, młody wszystkie zestawy rozbroił a teraz ma problem z ich ponownym złożeniem i chodzi za mną abym mu pomogła
a tego jest sporooo