Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna123456789 wrote:Idę robić obiad... odpiszcie mi proszę w wolnej chwili to potem odczytam. Miłego dnia Kochane :*
Justyna123456789 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Kochana usg niech ktoś ci zrobi bo u mnie torbiel tak się objawiała. Trzymam kciuki aby nie. Wiesz ja i tak cyknełabym tesciora bo cuda wianki się zdarzają
A jak torbiel to co dalej? Bo ja na usg dwa miesiace temu małam ponon bardzo neiwielką torbiel ale lekarz powiedział ze to normalne jak sie długo okresu nie miało (a wtedy to było 5 miesiecy) i ze po nastepnym okresie sie sama ta torbiel wchłonie. Potem jak przyszła @ to przestałam sie tym martwić ale usg nie miałam robione bo teraz sprawy hormonów przysłoniły wszystko -
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Małe pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę. O jakiej godzinie mierzycie? Czy jeszcze w łóżku zanim wstaniecie?
Ja termometr mam zawsze pod poduszką i jak tylko budzik zapika to od razu wkładam do dziobaA mierzę o 06:30 z racji, że tak wstaję do pracy. W weekend specjalnie się budzę żeby zmierzyć, a w urlop to już w ogóle hardcore
Bella_Bella lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Justyna123456789 wrote:A teściora zrobie wieczorem ale nie nastawiam sie na nic
Na Twoim miejscu poczekała bym spokojnie na wizytę. To że bolą piersi, może być winą wysokiej prl, jak tak miałam na samym początku starań. No ale każda z Nas jest inna. Teścior możesz strzelić, cuda wianki się zdążają jak powiedziała Kimi, a z wprawy też nie można wyjśćJustyna123456789, Kim87 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bella_Bella wrote:Małe pytanie do dziewczyn mierzących temperaturę. O jakiej godzinie mierzycie? Czy jeszcze w łóżku zanim wstaniecie?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Justyna123456789 wrote:A jak torbiel to co dalej? Bo ja na usg dwa miesiace temu małam ponon bardzo neiwielką torbiel ale lekarz powiedział ze to normalne jak sie długo okresu nie miało (a wtedy to było 5 miesiecy) i ze po nastepnym okresie sie sama ta torbiel wchłonie. Potem jak przyszła @ to przestałam sie tym martwić ale usg nie miałam robione bo teraz sprawy hormonów przysłoniły wszystko
a będziesz spokojniejsza
-
I ja Was witam dziś
Nadrobiłam teraz weekendowe zaległości, bo akurat teściowie nas odwiedzili w 5tą rocznicę ślubu. Widziałam, że pisałyście coś o tabletkach Ovarin - też je biorę, ale dopiero drugie opakowanie. Na razie niby nie zadziałały na mnie w żaden sposób - przynajmniej tego nie odczułam, ale biorę z polecenia mojego ginekologa.
Tym, które czekają na przyjście @ życzę jak najszybciej, tym które przed testowaniem wytrwałości i oczywiście groszka!!lipiec ładnie się rozkręcił, oby i sierpień tak sprzyjał pozostałym. Witam też nasze nowe koleżanki, czym nas więcej tym raźniej!
Byłam wczoraj na monitoringu sprawdzić jak podziałało na mnie clo pierwszy raz. I jak to pan doktor się wyraził "jest trzech kandydatów"dwa jajeczka po 15mm na prawym jajniku, i jeden coś koło 16mm na lewym. Mój gin niestety idzie na urlop i w tym cyklu nie będę już sprawdzać co z nimi dalej..
Czy orientujecie się jakiej wielkości są wasze pęcherzyki jak pękają? bo teraz pewnie owulka w ciągu najbliższych dni, szkoda że dokładnie nie wiadomo kiedy29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:I ja Was witam dziś
Nadrobiłam teraz weekendowe zaległości, bo akurat teściowie nas odwiedzili w 5tą rocznicę ślubu. Widziałam, że pisałyście coś o tabletkach Ovarin - też je biorę, ale dopiero drugie opakowanie. Na razie niby nie zadziałały na mnie w żaden sposób - przynajmniej tego nie odczułam, ale biorę z polecenia mojego ginekologa.
Tym, które czekają na przyjście @ życzę jak najszybciej, tym które przed testowaniem wytrwałości i oczywiście groszka!!lipiec ładnie się rozkręcił, oby i sierpień tak sprzyjał pozostałym. Witam też nasze nowe koleżanki, czym nas więcej tym raźniej!
Byłam wczoraj na monitoringu sprawdzić jak podziałało na mnie clo pierwszy raz. I jak to pan doktor się wyraził "jest trzech kandydatów"dwa jajeczka po 15mm na prawym jajniku, i jeden coś koło 16mm na lewym. Mój gin niestety idzie na urlop i w tym cyklu nie będę już sprawdzać co z nimi dalej..
Czy orientujecie się jakiej wielkości są wasze pęcherzyki jak pękają? bo teraz pewnie owulka w ciągu najbliższych dni, szkoda że dokładnie nie wiadomo kiedyParsleyek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie :*
Marciu
Jak włączysz sobie okienko z temperaturą do wpisywania na dniu w domniemanej owu, tam na dole masz funkcję "czy of ma automatycznie wskazywać owulacje? " wciśnij nie i w kolejnym okienku będzie mogła zaznaczyc wtedy kiedy Ci się wydaje że była
Parsleyek
Standardowo pękają przy około 22-23 mm ale u każdej z nas bywa inaczej. Dziennie pecherzyki przerastają o około 2 mmParsleyek lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Ja termometr mam zawsze pod poduszką i jak tylko budzik zapika to od razu wkładam do dzioba
A mierzę o 06:30 z racji, że tak wstaję do pracy. W weekend specjalnie się budzę żeby zmierzyć, a w urlop to już w ogóle hardcore
też mierzę 6:30 ,
termometr pod poduchą ; p
ale ja dowcipnieCaro lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Aniu ja tam jestem zdania że najrzetelniejsza jest dowcipna temperatura
u mnie w ustach była znacznie zanizona
z kolei dowcipnie zawyżona hihi. A sumie nie o wartość chodzi a o spadki, wzrosty itd. Tak samo jak z betą, nieważne jaka wartość, ważne ile urośnie w ciągu 48 h
Tuliska lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!