X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Był duży dołek ale już jest lepiej. Jutro zamawiam testy owu na allegro i do dziela :)

No I tego sie Trzymaj <3

Bella_Bella lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam więc..

Miałam dziś bliski kontakt pierwszego stopnia z rodzinką.. Heh..

Ale nie ważne.. Było minęło.. W każdym bądź razie dochodzę do wniosku że zaczynam nowe życie.. W sensie inni mnie lekceważą udają że mnie nie ma więc od teraz ja będę robić co chcę cieszyć się jak tego chcę tym bardziej w ich obecności nie będę się hamować.. Ale wszystko kulturalnie.. Będę eksponowac brzuszek rosnący i mam gdzieś że innym przykro z mojego powodu..

Dziś nawet Leoś dał o sobie znać przy nich bo też wyczuł że reszta go nie zauważa..

Takie doświadczenia czynią mnie silniejszą ;)

Kim87 lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mieszka ktoś na trasie z łódzkiego w stronę CiechocinKa??

Za tydzień się wybieram..

• Evelin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylismy dzis w tylu miejscach, ze nogi z tylka mi zara wyjda, od 6 rano na nogach, ale jestem zadowolona, zakupy sie udaly :) moj kupil garniak, na wesele kuzyna w Sierpniu :) ja w razie czego sukienki jeszcze nie kupilam :) bylam u mojej siostry :) powiedzielismy jej i mezowi, ze chyba Nam sie udalo :) zadowoleni :)
    Dala mi test, ktory jej zostal z Holandii, zrobilam :) a dodam ze bylo kolo 14 i bylam po obiedzie i dwie grube krechy :)
    Jutro man wyniki bety a ona sie dowie czy bedzie miec siusiaka u siebie czy nie:)
    To tyle.. ale mowie Wam, zmeczona jestem niesamowicie :)

AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No witam więc..

Ale nie ważne.. Było minęło.. W każdym bądź razie dochodzę do wniosku że zaczynam nowe życie.. W sensie inni mnie lekceważą udają że mnie nie ma więc od teraz ja będę robić co chcę cieszyć się jak tego chcę tym bardziej w ich obecności nie będę się hamować.. Ale wszystko kulturalnie.. Będę eksponowac brzuszek rosnący i mam gdzieś że innym przykro z mojego powodu..

Dziś nawet Leoś dał o sobie znać przy nich bo też wyczuł że reszta go nie zauważa..

Hej Waldi. Komu jest przykro z powodu twojej ciąży?

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    A mieszka ktoś na trasie z łódzkiego w stronę CiechocinKa??

Za tydzień się wybieram..

Ja Kutno. Dzis bylam we Wloclawku, ale Ciechocinek dalej :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Bylismy dzis w tylu miejscach, ze nogi z tylka mi zara wyjda, od 6 rano na nogach, ale jestem zadowolona, zakupy sie udaly :) moj kupil garniak, na wesele kuzyna w Sierpniu :) ja w razie czego sukienki jeszcze nie kupilam :) bylam u mojej siostry :) powiedzielismy jej i mezowi, ze chyba Nam sie udalo :) zadowoleni :)
    Dala mi test, ktory jej zostal z Holandii, zrobilam :) a dodam ze bylo kolo 14 i bylam po obiedzie i dwie grube krechy :)
    Jutro man wyniki bety a ona sie dowie czy bedzie miec siusiaka u siebie czy nie:)

No ja też muszę z moim po garniak nowy iść.. Wesele za pasem..

• AniaŁ123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No witam więc..

Waldi, ale przecież Leoś jest już widoczny, to jak mogą go nie zauważać? Przykre, bo to rodzina :( Ale Kochana najważniejsze abyś cieszyła się swoim szczęściem i nie pozwalała, aby ktoś Ci w tym przeszkadzał.

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • Evelin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No witam więc..

Najwazniejsze , ze nie przejmujesz sie tym. Pamietaj, ze nikt za Ciebie zycia nie przezyje, jest Twoje i to Tobie ma byc dobrze <3

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No ja też muszę z moim po garniak nowy iść.. Wesele za pasem..

Kiedy macie ? :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:

Ewelinka czekamy do jutra :) Trzymam mocno kciuki, aby wszystko było w jak najlepszym porządku! <3

preg.png

Starania od I 2020
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Ja Kutno. Dzis bylam we Wloclawku, ale Ciechocinek dalej :)

"O Kutno, o Kutno,
    Wyprało-ś mnie z uczuć jak płótno.
    O Kutno, okrutne Kutenko,
    Odjęło-ś mi miłość jak ręką."

Ile razy wspominasz o Kutnie, to przypomina mi się ta piosenka ;)
    Kto zna? :P

preg.png

Starania od I 2020
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Hej Waldi. Komu jest przykro z powodu twojej ciąży?

Ania.. Przykro może nie.. Ale chora zazdrość.. Moja kuzynka i jej rodzice że mnie się udało a nie im...

Pisałam ostatnio że kuzynka napisała mi że mam dobrze bo zaszłam bez wspomagaczy.. Tylko pominęła fakt że żeby się udało to musiało dojść do straty.. Więc jej uświadomiłam że ja tak dobrze tego nie odbieram.. To stwierdziła.. No przecież to tylko biochemiczna.. Jakbyś testu nie zrobiła to byś nie wiedziała...

I to osoba która sama stara się od miesięcy i 2 ciąże straciła w tym jedna biochemiczna...

• Evelin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Ewelinka czekamy do jutra :) Trzymam mocno kciuki, aby wszystko było w jak najlepszym porządku! <3

<3
    Jest tylko maly problem, od jutra juz nie ide do pracy..
    Czy to dobre rozwiazanie zeby rano isc do mojego lekarza ogolnego i np wkrecic ze mam zapalenie pecherza zeby wybulic kikka dni zwolnienia.. bo raczej na reke to mi nie pojdzie babsztyl.. A jak odbiore wyniki to pojde z nimi do mojego Gina tylko nie mam zielonego pojeci kiedy bedzie cos widac

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Waldi, ale przecież Leoś jest już widoczny, to jak mogą go nie zauważać? Przykre, bo to rodzina :( Ale Kochana najważniejsze abyś cieszyła się swoim szczęściem i nie pozwalała, aby ktoś Ci w tym przeszkadzał.

Wiem że go widać.. To fakt.. Ale każdy udawał że nie widzi..

Było mi przykro ale cóż.. Minęło..

Nie muszą zauważać.. Ważne jest to co ja wiem i czuję a reszta ma problem ze sobą..

• WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Kiedy macie ? :*

Jedno we wrześniu drugie w październiku..

• Evelin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    "O Kutno, o Kutno,
    Wyprało-ś mnie z uczuć jak płótno.
    O Kutno, okrutne Kutenko,
    Odjęło-ś mi miłość jak ręką."

Ile razy wspominasz o Kutnie, to przypomina mi się ta piosenka ;)
    Kto zna? :P

Nie znam :) ale ladnie spiewasz wiec w Twoim wykonaniu napewno brzmi fajnie :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Najwazniejsze , ze nie przejmujesz sie tym. Pamietaj, ze nikt za Ciebie zycia nie przezyje, jest Twoje i to Tobie ma byc dobrze <3

No dokładnie.. A mnie właśnie dobrze jest..

Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

• Evelin Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Jedno we wrześniu drugie w październiku..

Kur.. przeciez mi mowilas :)
    Ja jebie, potrzebny mi sen
    :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:

<3 <3 <3 Sama radość :) My z siostrą też staramy się jednocześnie, może też uda nam się razem tym cieszyć :)

Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ