Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Ania.. Przykro może nie.. Ale chora zazdrość.. Moja kuzynka i jej rodzice że mnie się udało a nie im...
Pisałam ostatnio że kuzynka napisała mi że mam dobrze bo zaszłam bez wspomagaczy.. Tylko pominęła fakt że żeby się udało to musiało dojść do straty.. Więc jej uświadomiłam że ja tak dobrze tego nie odbieram.. To stwierdziła.. No przecież to tylko biochemiczna.. Jakbyś testu nie zrobiła to byś nie wiedziała...
I to osoba która sama stara się od miesięcy i 2 ciąże straciła w tym jedna biochemiczna...
Bo ważne jest tylko jej życie i jej cierpienie, tylko nad nią trzeba się litować. Inni są nie ważni i na pewno aż tak nie przeżywają... Typowe podejście egoistki. To że Tobie się udało, to nie znaczy że jej coś odebrałaś, że zabrałaś jej to dziecko...
Ja niedawno pisałam o moich podejrzeniach na temat przyjaciółki, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy aby jej wypomnieć lub mieć pretensje, że jej się udaje a mi nie. Tylko bardzo się cieszę, chociaż jeszcze o niczym nie wiem -
WaldhauzerM wrote:Ania.. Przykro może nie.. Ale chora zazdrość.. Moja kuzynka i jej rodzice że mnie się udało a nie im...
Pisałam ostatnio że kuzynka napisała mi że mam dobrze bo zaszłam bez wspomagaczy.. Tylko pominęła fakt że żeby się udało to musiało dojść do straty.. Więc jej uświadomiłam że ja tak dobrze tego nie odbieram.. To stwierdziła.. No przecież to tylko biochemiczna.. Jakbyś testu nie zrobiła to byś nie wiedziała...
I to osoba która sama stara się od miesięcy i 2 ciąże straciła w tym jedna biochemiczna...AniaŁ123, Evelin, Bella_Bella, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:
Jest tylko maly problem, od jutra juz nie ide do pracy..
Czy to dobre rozwiazanie zeby rano isc do mojego lekarza ogolnego i np wkrecic ze mam zapalenie pecherza zeby wybulic kikka dni zwolnienia.. bo raczej na reke to mi nie pojdzie babsztyl.. A jak odbiore wyniki to pojde z nimi do mojego Gina tylko nie mam zielonego pojeci kiedy bedzie cos widac
Możesz też powiedzieć że Cię bardzo bolą plecy, że nie możesz chodzić, siedzieć, schylać się itd, że Ci niedobrze od bólu i czujesz ucisk w klatce piersiowejzwykły lekarz nie może sprawdzić, a możesz poprosić o skierowanie do neurologa,
Albo...grypa żołądkowaTydzień powinnaś dostać. Na pęcherz ostatnio dostałam tylko 2 dni.
-
Evelin wrote:Nie znam
ale ladnie spiewasz wiec w Twoim wykonaniu napewno brzmi fajnie
Tego akurat nie śpiewałam bo to Turnau -
AniaŁ123 wrote:Możesz też powiedzieć że Cię bardzo bolą plecy, że nie możesz chodzić, siedzieć, schylać się itd, że Ci niedobrze od bólu i czujesz ucisk w klatce piersiowej
zwykły lekarz nie może sprawdzić, a możesz poprosić o skierowanie do neurologa,
Albo...grypa żołądkowaTydzień powinnaś dostać. Na pęcherz ostatnio dostałam tylko 2 dni.
Ooo dobre, tak zrobie
A gin Kiedy cos zobaczy ? -
Evelin wrote:Tylko u niej juz 5 miesiac zaraz ,u mnie jeszcze nie wiadoma
Złapiesz doświadczenie u siostry przez te kilka miesięcy i będziesz od pierwszych dni super mamą -
Evelin wrote:Ooo dobre, tak zrobie
A gin Kiedy cos zobaczy ?
Tego nie wiem, ale to podobno zależy właśnie od gina, niektórzy się chwalą że potrafią wykryć bardzo wczesną ciążę. Może to sprawa sprzętu -
AniaŁ123 wrote:Tego nie wiem, ale to podobno zależy właśnie od gina, niektórzy się chwalą że potrafią wykryć bardzo wczesną ciążę. Może to sprawa sprzętu
We wtorek chce isc, najwyzej umowi mnie na inna wizyte ale bede spokojniejsza jak pojde do specjalisty
I uwaaaga! Moj idzie ze mnaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Bo ważne jest tylko jej życie i jej cierpienie, tylko nad nią trzeba się litować. Inni są nie ważni i na pewno aż tak nie przeżywają... Typowe podejście egoistki. To że Tobie się udało, to nie znaczy że jej coś odebrałaś, że zabrałaś jej to dziecko...
Ja niedawno pisałam o moich podejrzeniach na temat przyjaciółki, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy aby jej wypomnieć lub mieć pretensje, że jej się udaje a mi nie. Tylko bardzo się cieszę, chociaż jeszcze o niczym nie wiem
No co zrobisz jak nic nie zrobisz.. Krzywdy nikomu nie zrobiłam..
Dziewczyny tutaj zachodziły i każda z nas zazdrościła ale tak normalnie..
Może kiedyś zrozumie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ana1122 wrote:Kurde ludzie są okropni. Jak mogą zazdrościć innym dziecka. Przeciez to jest mały cud i trzeba się cieszyc szczęściem innych . zazdrościć to można pieniędzy samochodu ale nie dziecka. Nie rozumiem takich osob. Byłam ostatnio W kościele W którym można było wpisać swoje intencje. Oczywiście prosiłam o łaskę rodzicielstwa dla nas ale też dla wszystkich małżeństw które borykają się z niepłodnościa. Bo wiem jaki to bol ale niech każdy może mieć te szczęście
No właśnie..
Ale Wy jesteście i to dla mnie ważniejszeana1122, Bella_Bella lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.