Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Może i tak być!
Miło by było, gdyby wisienka została ze mną!
Mięta z rana, bo wolę już herbaty nie pić, w każdym razie w domu piję herbatkę owszem, ale z czerwonokrzewu (podobno tę można).
Ach... zjem sobie Monte.Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czikosz wrote:Mięta z rana, bo wolę już herbaty nie pić, w każdym razie w domu piję herbatkę owszem, ale z czerwonokrzewu (podobno tę można).
ja uwielbiam herbaty owocowe i ziołoweCzikosz lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Czikosz wrote:Ach... zjem sobie Monte.
smacznego
a ja kawę latte wychyliłamuwielbiam
śniadania póki co jeszcze nie jadłam bo mi się jakoś jeść nie chce
pogoda paskudna, pada a miałam iść na targ po owoce
Czikosz lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualnyDziołszki, mam dużo pracy, więc lecę w krzak i będę Was podglądać.
Kochana Kim, kochana Szatynko! Jakże cudownie byłoby, gdyby dzisiaj było to zagnieżdżenie, co by się tak zagnieździło, żeby nie wypadło.
Zastanawia mnie tylko, czy testowanie w takim wypadku 25 lipca ma sens, bo może należałoby 30 lipca testować dopiero. Co myślicie? Tak to jest jak się owulacja spóźni.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Szatynka super że @ przyszła i nie popsuje Ci planów!
Cikosz ten spadek wygląda całkiem obiecująco, oby jutro skok i tak już zostało!
Mam do Was pytanko, czy orientujecie się na jakie badania przed ciążą lekarz rodzinny może wypisać skierowanie? Tylko na podstawowe badania krwi i tsh?Czikosz lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
No ja po kłuciu.. Ledwo ale żyję.. Trochę dziurek mam bo lecieć nie chciało.. Mało tego głupie stare mochery widziały że ledwo stoję i muszę usiąść i żadna mnie nie przepuściła.. Usłyszałam tylko.. Niech Pani jeszcze siedzi.. Bo jeszcze kilka osób przed panią..
Tupet..
Ja chcę wejść a tu jakaś babka do mnie że ona teraz wchodzi sobie tak z marszu.. Ja na to że teraz moja kolej.. Ona na to że już od tygodnia ma skierowanie.. I się pcha.. Więc powiedziałam że teraz moja kolej a koniec kolejki jest z tylu.. I weszłam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szatynka wrote:witam
melduję, że @ zawitała, z samego rańca niespodziankę zrobiławreszcie się doczekałam ale mnie franca w napięciu trzymała. Cieszę się że przyszła bo przynajmniej mój nędzny humor poprawiła.
Także spoko 3dc idę na badania hormonalne no i co najważniejsze nie przepadnie mi wizyta ginkowa 26 lipcaa tak się o nią bałam że będę musiała odwołać i znów czekać z miesiąc na kolejny termin.
Bosz.. Świat oszalał..
Trochę dziwnie mi z tym ale.... A co tam... Gratuluję @ kochana.. A teraz niech szybko i bezboleśnie spada na drzewo..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Hej!
Szatynka super że @ przyszła i nie popsuje Ci planów!
Cikosz ten spadek wygląda całkiem obiecująco, oby jutro skok i tak już zostało!
Mam do Was pytanko, czy orientujecie się na jakie badania przed ciążą lekarz rodzinny może wypisać skierowanie? Tylko na podstawowe badania krwi i tsh?
Raczej tak,
toxoplazmoza jest np płatna
-
Czikosz wrote:Dziołszki, mam dużo pracy, więc lecę w krzak i będę Was podglądać.
Kochana Kim, kochana Szatynko! Jakże cudownie byłoby, gdyby dzisiaj było to zagnieżdżenie, co by się tak zagnieździło, żeby nie wypadło.
Zastanawia mnie tylko, czy testowanie w takim wypadku 25 lipca ma sens, bo może należałoby 30 lipca testować dopiero. Co myślicie? Tak to jest jak się owulacja spóźni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:11
-
WaldhauzerM wrote:No ja po kłuciu.. Ledwo ale żyję.. Trochę dziurek mam bo lecieć nie chciało.. Mało tego głupie stare mochery widziały że ledwo stoję i muszę usiąść i żadna mnie nie przepuściła.. Usłyszałam tylko.. Niech Pani jeszcze siedzi.. Bo jeszcze kilka osób przed panią..
Tupet..
Ja chcę wejść a tu jakaś babka do mnie że ona teraz wchodzi sobie tak z marszu.. Ja na to że teraz moja kolej.. Ona na to że już od tygodnia ma skierowanie.. I się pcha.. Więc powiedziałam że teraz moja kolej a koniec kolejki jest z tylu.. I weszłam..wrrrre
-
misia1989 wrote:Raczej tak,
toxoplazmoza jest np płatna
Edit do tego vit d i żelazoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:13
-
WaldhauzerM wrote:Ale już poprawiłam sobie humor zakupami szybkimi.. Czereśnie maliny borówki no i standardowo ogórki kiszone.. Ale będzie wyżera ..
a borowki od rańca już spałaszowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:22
Kim87 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ale już poprawiłam sobie humor zakupami szybkimi.. Czereśnie maliny borówki no i standardowo ogórki kiszone.. Ale będzie wyżera ..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Ehhhh uwielbiam moj slownik...
Zamiast noooo wyszło nikogo...
Zamiast zaprawiają wyszło załatwiają...
A że ja rozczepana jestem to nico nie widzę i nie sprawdzam...
No cóż... musicie nauczyć się ze mną żyć heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:25
Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość