Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:U mnie w ustach też zaniżona
z kolei dowcipnie zawyżona hihi. A sumie nie o wartość chodzi a o spadki, wzrosty itd. Tak samo jak z betą, nieważne jaka wartość, ważne ile urośnie w ciągu 48 h
Czyli ogólnie to wszystko jedno gdzie będę mierzyć byle o tej samej godzinie tak? -
Ja mierzę w ustach, codziennie o 6 rano, termometr pod ręką. No i zanim jeszcze zacznę cokolwiek mówić
nie mam porównania z inną opcją ale zgadzam się z szufladą że istotne wzrosty i spadki
Bella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:@ przyszła na 100%. Zaczynamy nowy cykl, w 4dc powtórzę prolaktyne, zobaczymy czy spada po bromku. Około 10-11dc planuje udać się na wizytę do innego lekarza.
Jesli chodzi o temperature to ja mierze w ustach o 5-5:15....
Ale po sugestiach dziewczyn z forum o wykresach okazalo sie ze zle mierze...
Powinnam pod jezykiem a ja czasem na srodku czasem po prawej stronie....
I porownalam jednego dnia i jest roznica....
Od nastepnego cyklu bede mierzyla pod jezykiem i termometrem owulacyjnym... -
Bella_Bella wrote:@ przyszła na 100%. Zaczynamy nowy cykl, w 4dc powtórzę prolaktyne, zobaczymy czy spada po bromku. Około 10-11dc planuje udać się na wizytę do innego lekarza.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim u mnie plamienia ... takze wyrzuć mnie z listy na lipiec
Okropny dzień dziś , zasłabłam, potem ambulatorium jutro idę na badania sprawdzić co się dzieje. Mam już dośćKim87 lubi tę wiadomość
-
Będę zamawiać testy owu na allegro pierwszy raz.
Czy uważacie, że takie będą okej?
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-50szt-5-ciazowe-gratis-i6334108813.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=133866
Bardzo tanie wydają mi sie, ale jak uwazacie, że wystarcza to wezme
W Rossmannie kupie dodatkowo jedno opakowanie tych lepszych zeby juz potwierdzic w razie czego pozytywny test. -
Tuliska wrote:Aniu ja tam jestem zdania że najrzetelniejsza jest dowcipna temperatura
u mnie w ustach była znacznie zanizona
Mam straszne opory przed takim mierzeniemAle ja nie zwracam uwagi na niską temperaturę, tylko na zbyt małe skoki. Dzisiaj było troszkę wyżej, ale to raczej przez luteinę. Będzie co ma być
Mierzę o 6 rano, zanim się ruszę, zanim cokolwiek powiem lub się napiję -
Bella_Bella wrote:@ przyszła na 100%. Zaczynamy nowy cykl, w 4dc powtórzę prolaktyne, zobaczymy czy spada po bromku. Około 10-11dc planuje udać się na wizytę do innego lekarza.
Kochana głowa do góryŚciskam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl :*
-
Kim87 wrote:Więc witam sie bo wczoraj zniknęłam. Kiepski dzień miałam. Emocje mnie przytloczyly i ryczałam przez dobre kilka godzin póki mnie mąż nie znieczulił%%. Tak sie nagromadzilo z kilku lat do tego ostatnie wydarzenia że moja moc trzymania w ryzach wszystkiego puściła.
Lepiej mi choć dalej smutno.
Witam nowe koleżanki fajnie ze się do nas przyłaczylyścierazem damu rade;)
Zafasolkowanym gratuluję i spokojnej nudnej ciąży bez dramatów życzę
Idę robić leczo
Kim mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedzie lepiej :* zaslugujesz na szczescie, jestes naprawde cudowna osoba :* kibicuje z calego
U mnie resztki po leczu, a wyszedl mega