Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Marciaa rozumiem Cię, ja tak mam co drugi dzień
Może jeszcze odbije, trzymam kciuki
Waldi te koszulki były na zamówienie czy gotowe takie? Jeśli są krótsze niż miały być, to reklamuj. Tylko wiem, że chciałaś je na wyjazd -
AniaŁ123 wrote:Marciaa rozumiem Cię, ja tak mam co drugi dzień
Waldi te koszulki były na zamówienie czy gotowe takie? Jeśli są krótsze niż miały być, to reklamuj. Tylko wiem, że chciałaś je na wyjazd
bardzo bym tego chciała, ale jednak czuje że nic z tego
Aniu widzę, że Ty masz bardzo ładny wykresikWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 11:58
-
marciaa wrote:bardzo bym tego chciała, ale jednak czuje że nic z tego
Aniu widzę, że Ty masz bardzo ładny wykresik
Dzisiaj tak sobie poszedł troszkę do góry, ale ja cały czas mam wątpliwości czy owu była.. Poza tym biorę luteinę, a ona trochę podbija temperaturę.
Ale mimo wszystko i tak mam nadziejęmarciaa lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Marciaa rozumiem Cię, ja tak mam co drugi dzień
Waldi te koszulki były na zamówienie czy gotowe takie? Jeśli są krótsze niż miały być, to reklamuj. Tylko wiem, że chciałaś je na wyjazd
Na zamówienie.. Oddam w ciągu 14 dni i kasę zwrócą..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
AniaŁ123 wrote:A to jeszcze nie tak źle. Spodziewałam się że jakieś 400 zł
A w jakim labie robiłaś? Dobre masz cenyJustyś91 wrote:Szatynka w którym lab takie dobre ceny??
ja robię w "Diagnostyka laboratoria medyczne"
a czy ceny dobre, hmmm nie mam porównania więc sam nie wiem czy dobre.
Może przykładowo napiszę ile dziś za poszczególne zapłaciłam to same ocenicie:
TSH, FT3 i FT4 każde po 18zł
FSH, LH każde po 21 zł
Estriadol - 22 zł
Beta HCG - 30 zł
Testosteron 25 zł
CMV IgM i IgG każde po 35 zł
dziś będąc w laboratorium zrobiłam zdjęcie cennikowi który jest wywieszony na poczekalni więc teraz już wiem jakie badania można wykonać i ile kosztująWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 12:27
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
u mnie:
HORMONY:
Estradiol E2 – 20 zł
Progesteron – 20 zł
FSH – 20 zł
LH – 20 zł
PRL Prolaktyna – 20 zł
B-HCG – 24 zł
Testosteron – 22 zł
INNE:
Witamina D3 - 95 zł
Toksoplazmoza IgG – 25 zł
Toksoplazmoza IgM – 25 zł
TSH – 20 zł
FT3 – 20 zł
FT4 – 20 zł
-
to w Gdańsku najtaniej wychodzą hormony
cena od 12 - 15 zł
a patrzyłyście na ceny w szpitalnych lab.? ja np. robię w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym. Jest dużo taniejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 12:31
-
LILITH.P AMH miałaś ze skierowaniem czy na własną rękę robiłaś, bo ciekawi mnie ile takie badanie kosztuje. Patrze na foto cennika jakie dziś zrobiłam w labo i nie widzę aby mieli na liści wykonywanych badań AMH
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:LILITH.P AMH miałaś ze skierowaniem czy na własną rękę robiłaś, bo ciekawi mnie ile takie badanie kosztuje. Patrze na foto cennika jakie dziś zrobiłam w labo i nie widzę aby mieli na liści wykonywanych badań AMH
Sama się skusiłamstwierdziłam, że wolę wiedzieć, jak moja rezerwa jajnikowa się trzyma. Cena powalająca, 150 zł. U nas jest pod nazwą hormon antymullerowski czy coś w ten deseń
wiem przynajmniej, że mam szansę na bobasa. Jak jego poziom jest niski, to może być problem nawet przy in vitro. Ponad normę sygnalizuje pcos -
marciaa wrote:Do tego jestem zła na siebie bo mąż wstaje po 6 do pracy i ja wtedy czuje się w miarę wyspana, a dalej się kładę i nie mogę wstać i śpię do 10/11.
A chce wstawać wcześniej :p
też tak czasem mam, że obudzę się wczesnym rankiem i mogłabym już wstać bo czuję się wyspana ale jak widzę że moje chłopaki śpią to nie wstaję i na nowo zasypiam a potem dojść do siebie nie mogę, dobudzić się a jak już wstanę do głowa boli.
A jeśli chodzi o temperaturę to miejmy nadzieję, że jeszcze odbije, więc póki co nie smuć się, wiem że łatwo mi się mówi ale poczekaj może być jeszcze dobrze
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
marcia to u Ciebie większości badań taniej niż w moim labo. U mnie jedynie tarczycowe niższe ceny niż w Twoim. A jeśli chodzi o toksoplazmozę to w moim labo IgM i IgG po 35zł tak jak cytomegalia. Czyli o 10 zł więcej niż u Ciebie.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
LILITH.P wrote:a patrzyłyście na ceny w szpitalnych lab.? ja np. robię w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym. Jest dużo taniej
przyznam się szczerze, że nie sprawdzałam cen szpitalnego laboratorium09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:marcia to u Ciebie większości badań taniej niż w moim labo. U mnie jedynie tarczycowe niższe ceny niż w Twoim. A jeśli chodzi o toksoplazmozę to w moim labo IgM i IgG po 35zł tak jak cytomegalia. Czyli o 10 zł więcej niż u Ciebie.
SZATYNKA, bo to niby jakaś promocja - ale ja ją widzę ciągle.
to labo dosłownie rzut beretem ode mnie -
a powiem Wam, że w mojej przychodni rodzinnej jak ktoś chce zrobić badanie na swój koszt to owszem zrobią pobiorą kasę wg cennika + doliczają sobie 5 zł za usługę. A jeśli chcesz od nich skierowanie na badanie to nie chcą dawać. No chyba że lekarz coś sam od siebie zleci to owszem ale gdy Ty sobie chcesz coś sprawdzić i chcesz aby Ci dali skierowanie to już nie bardzo.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:a powiem Wam, że w mojej przychodni rodzinnej jak ktoś chce zrobić badanie na swój koszt to owszem zrobią pobiorą kasę wg cennika + doliczają sobie 5 zł za usługę. A jeśli chcesz od nich skierowanie na badanie to nie chcą dawać. No chyba że lekarz coś sam od siebie zleci to owszem ale gdy Ty sobie chcesz coś sprawdzić i chcesz aby Ci dali skierowanie to już nie bardzo.
te 5 zł to zapłata dla pielęgniarki za pobranie krwiznajoma w Redzie coś takiego usłyszała