Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Dziewczyny mam wyniki, morfologia wzorowa chyba ze stresu odjechałam w niedziele
TSH 0.887 uiu/ml [0270-4,200]
fT4II 17.0 pmil/ l [12,0-22,0]
są ok nie ?
Moim zdaniem tarczyca wygląda idealnieTSH prawie 1, a FT4 50%
-
WaldhauzerM wrote:I like IT.. Uwielbiam takie
Jak Kwaśnica wyszła??
Kwaśnica wyszła pysznaAż dumna jestem z siebie
Bella_Bella, Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
szatynka wrote:witam
dziś 3dc i polazłam do laboratorium na badania. Na poczekalni przemyślałam sprawę i jednak w tym cyklu zrobiłam niemalże wszystkie zaplanowane badania tylko nie pytajcie ile zapłaciłam ...
a więc zrobiłam:
TSH, FT4, FT3, LH, FSH, estriadol, beta HCG, CMV IgM, CMV IgG i testosteron. Morfologię odpuściłam bo stwierdziłam że w czasie miesiączki nie warto robić bo pewnie z powodu krwawienia co niektóre pozycje będę zachwiane. Wyniki dziś po południu można przez neta podejrzeć.
Evelin i Gadułka GRATULACJE
Evelin może nie debil tylko ma dobre przeczucia. Jak byłam w pierwszej ciąży to mój miał właśnie taką zdolność przewidywania. Jeszcze testu nie wykonałam a on do mnie że jestem w ciąży i będzie syn i nawet imię podał no i później okazało się że we wszystkim miał rację. Teraz też jak staraliśmy się powiedział że czuje że jestem w ciąży, raz spytał "jak czują się moje dziewczyny?" ja wtedy nie wiedziałam że jestem w ciąży ba! nawet okres miałam ale on swoje czuł no i faktycznie później ujrzałam test z dwoma krechami. Także wiesz może i Twój wie co robił
A mnie coś lewy jajnik od czasu do czasu zakuje i to od 1dc, boję się że to może torbiel. W czerwcu jak leżałam w szpitalu to mówili że jest na lewym jajniku, ale to czynnościowa lutealna i zapewniali że zniknie po @ No nic na USG umówię się po kolejnej @ czyli w sierpniu, postaram się tak umówić wizytę aby to było na początku dni płodnych to od razu poproszę gina aby ocenił czy jest szansa na owulkę.
Sie kochana rozpisalas
TO daj znac jak zobaczysz wyniki :*
Moj raczej takich zdolnosci nie ma, porostu chce syna i dlatego
Wiesz, skoro lekarz uznal, ze to nic powaznego i zniknie, to badz dobrej mysli :* i masz racje, idz sobie wtedy kiedy beda plodne, jesli chcesz zrobic monitoring..
Dwie pieczenie na jednym ogniu :*
Bede trzymac kciukasy! -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry
Ja dzisiaj rano też byłam na badaniach skontrolować prolaktyne, czekam na wyniki.
Witam nowe Dziewczyny
pisz, pisz
a jak długo bromka bierzesz??
niepokalanka też zażywasz? -
szatynka wrote:witam
dziś 3dc i polazłam do laboratorium na badania. Na poczekalni przemyślałam sprawę i jednak w tym cyklu zrobiłam niemalże wszystkie zaplanowane badania tylko nie pytajcie ile zapłaciłam ...
a więc zrobiłam:
TSH, FT4, FT3, LH, FSH, estriadol, beta HCG, CMV IgM, CMV IgG i testosteron. Morfologię odpuściłam bo stwierdziłam że w czasie miesiączki nie warto robić bo pewnie z powodu krwawienia co niektóre pozycje będę zachwiane. Wyniki dziś po południu można przez neta podejrzeć.
Evelin i Gadułka GRATULACJE
Evelin może nie debil tylko ma dobre przeczucia. Jak byłam w pierwszej ciąży to mój miał właśnie taką zdolność przewidywania. Jeszcze testu nie wykonałam a on do mnie że jestem w ciąży i będzie syn i nawet imię podał no i później okazało się że we wszystkim miał rację. Teraz też jak staraliśmy się powiedział że czuje że jestem w ciąży, raz spytał "jak czują się moje dziewczyny?" ja wtedy nie wiedziałam że jestem w ciąży ba! nawet okres miałam ale on swoje czuł no i faktycznie później ujrzałam test z dwoma krechami. Także wiesz może i Twój wie co robił
A mnie coś lewy jajnik od czasu do czasu zakuje i to od 1dc, boję się że to może torbiel. W czerwcu jak leżałam w szpitalu to mówili że jest na lewym jajniku, ale to czynnościowa lutealna i zapewniali że zniknie po @ No nic na USG umówię się po kolejnej @ czyli w sierpniu, postaram się tak umówić wizytę aby to było na początku dni płodnych to od razu poproszę gina aby ocenił czy jest szansa na owulkę.
O matko Szatynka! Dawaj wyniki jak tylko będziesz miała. Podejrzewam, że kasy trochę tam zostawiłaśTrzymam kciuki żeby wszystko ładnie wyszło
-
nick nieaktualny
-
Evelin wrote:Sie kochana rozpisalas
TO daj znac jak zobaczysz wyniki :*
Moj raczej takich zdolnosci nie ma, porostu chce syna i dlatego
Wiesz, skoro lekarz uznal, ze to nic powaznego i zniknie, to badz dobrej mysli :* i masz racje, idz sobie wtedy kiedy beda plodne, jesli chcesz zrobic monitoring..
Dwie pieczenie na jednym ogniu :*
Bede trzymac kciukasy!
dam znać jakie wyniki.
Mój też chciał syna i to bardzo. Nawet głupio żartował, że jak urodzę córkę to mam mojego tatę poprosić aby odebrał nas ze szpitala he he głupek. No i co? Syn się urodził a i tak mój tato nas odbierał bo mój musiał jechać na uczelnię
No właśnie o to mi chodziło o upieczeniu dwóch pieczeni na jednym ogniu, czyli umówienie kontrolnej wizyty w dni płodne aby od razu podejrzeć jajoEvelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Czikosz wrote:Dziewczyny pomocy!
Mam chyba zapalenie miazgi w zębie. Dla bezpieczeństwa przyjmijmy, że jestem w ciąży. Co teraz?
Idziesz do dentysty, mówisz że możesz być w ciąży i on Ci mówi co dalejCzikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:dam znać jakie wyniki.
Mój też chciał syna i to bardzo. Nawet głupio żartował, że jak urodzę córkę to mam mojego tatę poprosić aby odebrał nas ze szpitala he he głupek. No i co? Syn się urodził a i tak mój tato nas odbierał bo mój musiał jechać na uczelnię
No właśnie o to mi chodziło o upieczeniu dwóch pieczeni na jednym ogniu, czyli umówienie kontrolnej wizyty w dni płodne aby od razu podejrzeć jajo
To takie glupie gadanie facetow, do nich dociera dopiero jak sie urodzi:) I kocha mimo wszystko :** -
AniaŁ123 wrote:O matko Szatynka! Dawaj wyniki jak tylko będziesz miała. Podejrzewam, że kasy trochę tam zostawiłaś
Trzymam kciuki żeby wszystko ładnie wyszło
ano 243 zł nie moje ale zdrowie przyszłego grocha najważniejsze
Oczywiście że podam Wam wyniki
Prolaktyny nie robiłam bo w tym roku robiłam ją z 3 lub 4 razy i było ok.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Czikosz wrote:Dziewczyny pomocy!
Mam chyba zapalenie miazgi w zębie. Dla bezpieczeństwa przyjmijmy, że jestem w ciąży. Co teraz?
Ja na Twoim miejscu poszłabym do stomatologa, niech sprawdzi co jest grane. A jeśli to faktycznie to co podejrzewasz albo coś innego to powiedz że jest prawdopodobieństwo że możesz być w ciąży. Na pewno dentysta coś zaradzi.Czikosz lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Czego w takim przypadku dentysta zrobić nie może bezwzględnie?
Myślę że odpadają znieczulenia. Poza tym nie wiemCzikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny