Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane!
U mnie dzisiaj delikatny wzrostA do tego rano miałam takie mega mdłości, że nie mogłam ustać na nogach. Nawet kawy mojej ulubionej nie dopiłam i na siłę zjadłam śniadanie (to taki odcinek telenoweli pt. "urojone objawy"
).
Miłego dnia!Kim87, Evelin, WaldhauzerM, Justyś91 lubią tę wiadomość
-
Bella testuję 27.07 jeśli @ nie przyjdzie
Eva to nie był mój test, tylko Gadułki
Marciaa nie ma @ jest nadziejaA umowa to umowa
Evelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane!
U mnie dzisiaj delikatny wzrostA do tego rano miałam takie mega mdłości, że nie mogłam ustać na nogach. Nawet kawy mojej ulubionej nie dopiłam i na siłę zjadłam śniadanie (to taki odcinek telenoweli pt. "urojone objawy"
).
Miłego dnia!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć dziewczyny, tak nieśmiało zastanawiam się czy mogę do Was dołączyć.
U mnie już chyba 6 cykl starań o pierwsze dzieciątko, drugi na OF. Właśnie zaczynam tą samą telenowelę co AniaŁ123, do tego tempka skacze jak szalona w tym cyklu... Teoretycznie @ powinna być 23.07, z tym że po wykresie niby ma się przesunąć dość znacznie. Tak, zaczyna świrować. -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Witam Kochane!
).
Miłego dnia!
MOże coś jest na rzeczyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdama wrote:Cześć dziewczyny, tak nieśmiało zastanawiam się czy mogę do Was dołączyć.
U mnie już chyba 6 cykl starań o pierwsze dzieciątko, drugi na OF. Właśnie zaczynam tą samą telenowelę co AniaŁ123, do tego tempka skacze jak szalona w tym cyklu... Teoretycznie @ powinna być 23.07, z tym że po wykresie niby ma się przesunąć dość znacznie. Tak, zaczyna świrować.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
misia1989 wrote:A dziewczyny ja znowu totalny brak jakichkolwiek objawów nawet tych okresowych...
Zaokrąglony biust i to tyle...
Czy nie jest to dziwne?
Kim możesz spojrzeć na mój wykres bo te moje temperatury takie leniwe są...co myślisz?misia1989 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Magdama wrote:Cześć dziewczyny, tak nieśmiało zastanawiam się czy mogę do Was dołączyć.
U mnie już chyba 6 cykl starań o pierwsze dzieciątko, drugi na OF. Właśnie zaczynam tą samą telenowelę co AniaŁ123, do tego tempka skacze jak szalona w tym cyklu... Teoretycznie @ powinna być 23.07, z tym że po wykresie niby ma się przesunąć dość znacznie. Tak, zaczyna świrować.
Witaj Magdama, trzymamy kciuki żeby @ się nie zjawiła
Badałaś się, masz jakieś wyniki? Jeśli tak, to podziel się z nami -
U mnie już chyba 6 cykl starań o pierwsze dzieciątko, drugi na OF. Właśnie zaczynam tą samą telenowelę co AniaŁ123, do tego tempka skacze jak szalona w tym cyklu... Teoretycznie @ powinna być 23.07, z tym że po wykresie niby ma się przesunąć dość znacznie. Tak, zaczyna świrować.
Witaj
Świrowanie - znany objaw29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:A dziewczyny ja znowu totalny brak jakichkolwiek objawów nawet tych okresowych...
Czy nie jest to dziwne?
Kim możesz spojrzeć na mój wykres bo te moje temperatury takie leniwe są...co myślisz?
Misia wykres pnie się do góry - oby był to dobry znak!misia1989 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyMagdama wrote:Cześć dziewczyny, tak nieśmiało zastanawiam się czy mogę do Was dołączyć.
Hej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 09:28
-
Czy nie jest to dziwne?
Kim możesz spojrzeć na mój wykres bo te moje temperatury takie leniwe są...co myślisz?
Misia ładną masz temperaturęPatrząc na punkt początkowy, bardzo Ci wzrosła.
A brak objawów, jest najczęstszym objawemmisia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia1989 wrote:w ustach tak z tyłu przy 8semce
W ustach temperatura jest minimalnie niższa, dlatego nie zmienia się metody w trakcie cyklu. Jest ładnie! Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 09:30
misia1989 lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś wzrost temperatury więc przewiduję że dziś 1dpo
miłego dnia kochane!Kim87, Evelin, Justyś91 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"