Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Misia ładną masz temperaturę
Patrząc na punkt początkowy, bardzo Ci wzrosła.
A brak objawów, jest najczęstszym objawem
Jakoś tak dziwnie mi z tym, że czuje się ok a tu za tydzień niby ma być okres
Ehhh mój pesymizm każe mi nie wierzyć w takie cuda -
Dzięki dziewczyny za przyjęcie. Nie robiłam badań, zawsze cykle jak w zegarku, myślałam, że uda się za pierwszym razem... Jak przez wakacje nic nie wyjdzie, to we wrześniu czy październiku zgłoszę się do doktorka po skierowanie. Dopiero drugi miesiąc przyłożyłam się do badania tempki, niby na spokojnie, a teraz myślę i myślę. Szczególnie, że zawsze 7 dni przed @ bolały piersi, a teraz cisza. Nie chcę się nakręcać, bo możliwe, że cykl ma po prostu obsuwkę hihi.
Wasza lista jest świetna! Jak @ nie przyjdzie w weekend to zatestuje 25.07misia1989, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdama wrote:Dzięki dziewczyny za przyjęcie. Nie robiłam badań, zawsze cykle jak w zegarku, myślałam, że uda się za pierwszym razem... Jak przez wakacje nic nie wyjdzie, to we wrześniu czy październiku zgłoszę się do doktorka po skierowanie. Dopiero drugi miesiąc przyłożyłam się do badania tempki, niby na spokojnie, a teraz myślę i myślę. Szczególnie, że zawsze 7 dni przed @ bolały piersi, a teraz cisza. Nie chcę się nakręcać, bo możliwe, że cykl ma po prostu obsuwkę hihi.
Wasza lista jest świetna! Jak @ nie przyjdzie w weekend to zatestuje 25.07
Testujesz tego samego dnia co ja!Fajnie!
Nie będę sama!
Evelin lubi tę wiadomość
-
Magdama wrote:Dzięki dziewczyny za przyjęcie. Nie robiłam badań, zawsze cykle jak w zegarku, myślałam, że uda się za pierwszym razem... Jak przez wakacje nic nie wyjdzie, to we wrześniu czy październiku zgłoszę się do doktorka po skierowanie. Dopiero drugi miesiąc przyłożyłam się do badania tempki, niby na spokojnie, a teraz myślę i myślę. Szczególnie, że zawsze 7 dni przed @ bolały piersi, a teraz cisza. Nie chcę się nakręcać, bo możliwe, że cykl ma po prostu obsuwkę hihi.
Wasza lista jest świetna! Jak @ nie przyjdzie w weekend to zatestuje 25.07
u mnie cykle też jak w zegarku, ale tsh za wysokie, prolaktyna za wysoka... warto się zbadać -
Magdama wrote:Dzięki dziewczyny za przyjęcie. Nie robiłam badań, zawsze cykle jak w zegarku, myślałam, że uda się za pierwszym razem... Jak przez wakacje nic nie wyjdzie, to we wrześniu czy październiku zgłoszę się do doktorka po skierowanie. Dopiero drugi miesiąc przyłożyłam się do badania tempki, niby na spokojnie, a teraz myślę i myślę. Szczególnie, że zawsze 7 dni przed @ bolały piersi, a teraz cisza. Nie chcę się nakręcać, bo możliwe, że cykl ma po prostu obsuwkę hihi.
Wasza lista jest świetna! Jak @ nie przyjdzie w weekend to zatestuje 25.07Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczyny mam wyniki, morfologia wzorowa chyba ze stresu odjechałam w niedziele
TSH 0.887 uiu/ml [0270-4,200]
fT4II 17.0 pmil/ l [12,0-22,0]
są ok nie ? -
Bierka wrote:Ciekawe co przyniesie sierpień. Chciałabym zeby było conajmniej tyle pozytywnych testów co w lipcu :-*
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Dziewczyny mam wyniki, morfologia wzorowa chyba ze stresu odjechałam w niedziele
TSH 0.887 uiu/ml [0270-4,200]
fT4II 17.0 pmil/ l [12,0-22,0]
są ok nie ?Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Witam Kochane!
U mnie dzisiaj delikatny wzrostA do tego rano miałam takie mega mdłości, że nie mogłam ustać na nogach. Nawet kawy mojej ulubionej nie dopiłam i na siłę zjadłam śniadanie (to taki odcinek telenoweli pt. "urojone objawy"
).
Miłego dnia!
I like IT.. Uwielbiam takie
Jak Kwaśnica wyszła??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam wszystkie.. Nowe nabytki też..
Ja dzisiaj do 3 nie spałam.. Ale czuję się lepiej niż wczoraj.. Pewnie przez zmianę leku..
Także ten.. Wysokich temperatur tych pod jęzorem i tych dowcipnychAniaŁ123 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Evelin wrote:Witam nowe osoby, caluje pozostala ekipe, trzymam kciuki za testujace, I te co czekaja za owu
Wg to mam dzis cudowny chumor
Bry.. A ja od rana chodzę zła jak osa... Mój chłop prania nie umie powiesić.. Od kiedy wiesza się na dworze jedno praktycznie na drugim na suszarce 4 ramiennej?? Zamiast powiesić na każdej stronie po czymś żeby szybciej wyschło to nie.. Lepiej wszystko na kupę.. Wrrr...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
witam
dziś 3dc i polazłam do laboratorium na badania. Na poczekalni przemyślałam sprawę i jednak w tym cyklu zrobiłam niemalże wszystkie zaplanowane badania tylko nie pytajcie ile zapłaciłam ...
a więc zrobiłam:
TSH, FT4, FT3, LH, FSH, estriadol, beta HCG, CMV IgM, CMV IgG i testosteron. Morfologię odpuściłam bo stwierdziłam że w czasie miesiączki nie warto robić bo pewnie z powodu krwawienia co niektóre pozycje będę zachwiane. Wyniki dziś po południu można przez neta podejrzeć.
Evelin i Gadułka GRATULACJE
Evelin wrote:termin mam jednak na 23,03,2017
moj debil powiedzial bratu ze syna bedzie mial, bo ta plamka jest pewny ze ma jajeczka hehe
Evelin może nie debil tylko ma dobre przeczucia. Jak byłam w pierwszej ciąży to mój miał właśnie taką zdolność przewidywania. Jeszcze testu nie wykonałam a on do mnie że jestem w ciąży i będzie syn i nawet imię podał no i później okazało się że we wszystkim miał rację. Teraz też jak staraliśmy się powiedział że czuje że jestem w ciąży, raz spytał "jak czują się moje dziewczyny?" ja wtedy nie wiedziałam że jestem w ciąży ba! nawet okres miałam ale on swoje czuł no i faktycznie później ujrzałam test z dwoma krechami. Także wiesz może i Twój wie co robił
A mnie coś lewy jajnik od czasu do czasu zakuje i to od 1dc, boję się że to może torbiel. W czerwcu jak leżałam w szpitalu to mówili że jest na lewym jajniku, ale to czynnościowa lutealna i zapewniali że zniknie po @ No nic na USG umówię się po kolejnej @ czyli w sierpniu, postaram się tak umówić wizytę aby to było na początku dni płodnych to od razu poproszę gina aby ocenił czy jest szansa na owulkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 10:35
Evelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
WaldhauzerM wrote:Bry.. A ja od rana chodzę zła jak osa... Mój chłop prania nie umie powiesić.. Od kiedy wiesza się na dworze jedno praktycznie na drugim na suszarce 4 ramiennej?? Zamiast powiesić na każdej stronie po czymś żeby szybciej wyschło to nie.. Lepiej wszystko na kupę.. Wrrr...
Skad ja to znam ?
To wlasnie faceci...
Naprawia, cos przeniosa, zmontuja a do prostych prac domowych dwie lewe recedziekuje ze przypomnialas mi o praniu, musze tez zrobic
WaldhauzerM lubi tę wiadomość