Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny dość długo śledzę forum i w końcu postanowiłam do Was dołączyć. To mój trzeci cykl starań ( czy owocny okaże się za 9 dni) pierwszy z Ovu. Walczę z prolaktyną, która obecnie jest na poziomie 17,20 ng/ml, po obciążeniu 52.70 ng/70.
pozdrawiam serdeczniebaranosia lubi tę wiadomość
-
Witaj mokka to 3mam kciuki za prolaktyne w normie i II kreseczkiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
baranosia wrote:A czy jest jakaś szansa, że przy takiej prolaktynie mogę być w ciąży? Mam dziwne kłucie w dole brzucha i jakieś dziwne przeczucie...
Prolaktyna jak jest wyższa utrudnia zajscie. Ja miałam minimalnie wyższą i przepisał mi gin lek na zbicie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dzięki nadzieja_89, liczę po cichu na to. Od 2 dni boli mnie żołądek, ssanie, ścisk czasem odnoszę wrażenie,że mnie pali. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. Może to wrzody albo od stresu. Zaczynam się wkręcać
-
WaldhauzerM wrote:Myślicie że w piątek za tydzień mogę zrobić betę?? To niby 2 dni przed @..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A nie mówiłam że za tydzień szaleć bedziesz hahahaha a Ty ze nie nie, ze spokojna jesteś. Wariatko,kocham Cię za tego posta
Oj tam oj tam... Ja Cię też.Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.