Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziękuję:* ja Ciebie też mocno tule i wspolczuje straty.... Nie ma stopki tak małej, by nie zdążyła odcisnac sladu....zycze owocnych staran:*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:Tez mam wesele, w sobote:-) lazilismy dzisiaj za sukienka i kupilam sobie czerwona:-) sobie teraz wyszlam na spacerów bo coś mnie brzuch pobolewa:-/ chyba na @
Kwiatuszku nie wywołuj wilka z lasuJak dziewczyny bolał brzuch to miały groszka
-
stokrotka666 wrote:Tez mam wesele, w sobote:-) lazilismy dzisiaj za sukienka i kupilam sobie czerwona:-) sobie teraz wyszlam na spacerów bo coś mnie brzuch pobolewa:-/ chyba na @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:
Parsleyek jak tam jutro wrzucasz dwie krechy nam?
Na papierze widzę już jakieś małe plamienie...Nie testuję jutro, bo sądzę że pojawi się @ jutro, najpóźniej w środę
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
stokrotka666 wrote:Tez mam wesele, w sobote:-) lazilismy dzisiaj za sukienka i kupilam sobie czerwona:-) sobie teraz wyszlam na spacerów bo coś mnie brzuch pobolewa:-/ chyba na @
Stokrotka, ja też mam w sobotę wesele, może to to samo?I pójdę na nie w spodniach, a co!
Evelin lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Na papierze widzę już jakieś małe plamienie...
Nie testuję jutro, bo sądzę że pojawi się @ jutro, najpóźniej w środę
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czesc kochane moje :*
Ja dopiero na chatę dotarłam...
Biedronko bardzo Ci współczuje.. chyba żadna kobieta, która tego nie przeżyła nie jest w stanie zrozumieć, co czujesz... bardzo Ci kibicuje, żebyś zaszła w ciąże w tym cyklu i urodziła ślicznego bobasa... Mam znajomą, która miała podobną sytuację.. w 40 tc przestała czuć ruchy dziecka.. okazało się, że jej synek nie żyje.. obwinął się pępowiną..zaszła w ciąże 3 miesiące po tej stracie.. ma teraz dwoje wspaniałych synów (bliźniaki urodziła).. mają już po 3 latka.. wspieram Cię dobrym słowem
trzymaj się i czekamy na ifno o groszku
Evelin lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to jestem troche zła.. bo słuchajcie jakie jaja... mój gin zapomniał, że się ze mną umówił...
miałam być o 17.00... czekam do 17.20 a tu nikogo nie ma.. zadzwoniłam do niego i bardzo przepraszał... jutro mam wizytę na 17.40..
ale owulacja zbliza się mega krokami.. ja mam specyficzne bóle owulacyjne.. ciszę sie, że na wczasach bede w fazie lutealnej bo wtedy mi bebola nie wywala.. test owulacyjny już bliski pozytywa... jutro na bank będzie owulacyjna grubsza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ca75cddcb39.jpgJustyś91, Bella_Bella, Bierka lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Mam pytanie..
Nie wiem czy kupie, nie ufam tego typu sklepom przez internet..
Ale chodzi o to, ze szukam sukienki na wesele.. znalazlam taka na allegro.. z tylu jest wiazana, gorset specjalnie wszyty aby wszystko sie trzymalo.. mi podoba sie i to bardzo..
Ale kosztuje 240zl.. co myslicie ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7bfd18a6032.jpgale kurcze też bym się ciut bała bez przymierzania.. może te fotki na osobie Ci rozjaśnią sytuację
Evelin lubi tę wiadomość
-
Doberek wieczorkiem laseczki
daga_00, Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj po pracy wzięłam się za weki narobilam ogóreczków 40 litrowych słoików
Teraz biorę się za robienie cytrynówki na zimowe wieczoryBella_Bella, Kim87, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Dzisiaj po pracy wzięłam się za weki narobilam ogóreczków 40 litrowych słoików
Teraz biorę się za robienie cytrynówki na zimowe wieczoryPodziwiam za weki.. ja nie mam do tego głowy
ale swoje ogóreczki są pycha
a w ciązy to już się w ogóle mogą przydac
Justyś91 lubi tę wiadomość