Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:faktycznie
do tego obie nieskie temperatury haha -
Bierka wrote:Dziewczyny miała któraś z was hsg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 21:24
-
Przed chwilą zrobiłam test owu i jest mocny nie tak jak powinien ale owu za rogiem
Wykorzystałam mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 21:27
daga_00, marciaa, Dzezabella, Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
daga_00 wrote:No ja tylko jedną mam wyższą.. jutro idę do gina na monitoring to zobaczymy jaki jest pęcherzyk
Bierka wrote:Dziewczyny miała któraś z was hsg?
Ja miałam badaną drożność jajowodów ale przez sono hsg29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Przed chwilą zrobiłam test owu i jest mocny nie tak jak powinien ale owu za rogiem
Wykorzystałam mężaja też dziś mam w planach
Kim87 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:za to ja nie czuję kiedy ta owulka może być
rano męża dorwę bo dziś juz nie mam sił po pracy) i popierdziałam
i nie jadłam za dużo a brzuch jak balon.. ale był czas się przyzwyczaić...
Kim87 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Czucie owulacji ma swoje plusy i minusy... ja tak te max 3 dni w trakcie fazy płodnej mam ból brzucha, ale taki dziwny, i mam ten brzuch wzdęty.. dzisiaj normalnie i kupę zrobiłam (ze sie tak wyraże
) i popierdziałam
i nie jadłam za dużo a brzuch jak balon.. ale był czas się przyzwyczaić...
mnie zawsze jajniki bolały
a teraz zobaczymy czy coś będę czuć ; p
śluz w tym miesiącu lepszy -
Parsleyek wrote:Ja miałam badaną drożność jajowodów ale przez sono hsg
Ja jestem pewna, że mam owulkę.. ale właśnie się boje o drożność jajowodów bo ja jestem po 3 operacjach więc mam na bank zrosty.. i tu się obawiam.. ale narazie sobie daje czas.. jak nie zajdę w 3 miechy też będę musiała to badanie wykonać.. ;/ w 1 ciąże zaszłam w 5 cyklu.. ale wtedy nie miałam żadnych operacji.. a potem się posypało: cięcie cesarkie (mój Filip 4kg 250 g), potem woreczek żółciowy - laparoskopia, no i klasyczne usunięcie torbieli z jajnika)...
-
marciaa wrote:mnie zawsze jajniki bolały
a teraz zobaczymy czy coś będę czuć ; p
śluz w tym miesiącu lepszy
Ja o tym w ogóle nie bede myslała, czy się udało czy nie, bo bede wtedy na pełnym resecie w Chorwacji -
19Biedroneczka91 wrote:powiedzcie mi prosze na czym polega monitoring. Ja mam piatego wizyte, to powinno byc blisko owulacji... Czy lekarz jest w stanie ocenic kiedy bedzie owulka?
19Biedroneczka91, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:A miałaś znieczulenie ogolne?
Ja jestem pewna, że mam owulkę.. ale właśnie się boje o drożność jajowodów bo ja jestem po 3 operacjach więc mam na bank zrosty.. i tu się obawiam.. ale narazie sobie daje czas.. jak nie zajdę w 3 miechy też będę musiała to badanie wykonać.. ;/ w 1 ciąże zaszłam w 5 cyklu.. ale wtedy nie miałam żadnych operacji.. a potem się posypało: cięcie cesarkie (mój Filip 4kg 250 g), potem woreczek żółciowy - laparoskopia, no i klasyczne usunięcie torbieli z jajnika)...
Ja się do szpitala kłaść nie chciałam i nie było ogólnego znieczulenia, jedynie środki przeciwbóloweale nie żałuję - nastawiałam się na cierpienie a praktycznie nie bolało.
Chorwacji i ja zazdroszczę!daga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ja się do szpitala kłaść nie chciałam i nie było ogólnego znieczulenia, jedynie środki przeciwbólowe
ale nie żałuję - nastawiałam się na cierpienie a praktycznie nie bolało.
Chorwacji i ja zazdroszczę!ja się za bardzo boje "na żywca"..