Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tylko jedną mam wyższą.. ale to było po wypicu w pojedynkę butelki wina i balowaniu do 3 rano... także ten pomiar odrzucam... ale ja czuje już po sobie i teście, że owulka bedzie za 2-4 dni... jutro idę do gina na monitoring to zobaczymy jaki jest pęcherzykmarciaa wrote:faktycznie

do tego obie nieskie temperatury haha
-
Ja nie miałam... ale jakbym kiedyś miała mieć... to na bank w znieczuleniu ogólnym, bo to boli... a co chcesz pojsc?Bierka wrote:Dziewczyny miała któraś z was hsg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 21:24
-
Przed chwilą zrobiłam test owu i jest mocny nie tak jak powinien ale owu za rogiem

Wykorzystałam męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 21:27
daga_00, marciaa, Dzezabella, Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
powiedzcie mi prosze na czym polega monitoring. Ja mam piatego wizyte, to powinno byc blisko owulacji... Czy lekarz jest w stanie ocenic kiedy bedzie owulka?daga_00 wrote:No ja tylko jedną mam wyższą.. jutro idę do gina na monitoring to zobaczymy jaki jest pęcherzyk

Bierka wrote:Dziewczyny miała któraś z was hsg?
Ja miałam badaną drożność jajowodów ale przez sono hsg29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kimi patrze na Twój wykres... my też jesteśmy w tej samej fazie prawieKim87 wrote:Przed chwilą zrobiłam test owu i jest mocny nie tak jak powinien ale owu za rogiem

Wykorzystałam męża
ja też dziś mam w planach
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Czucie owulacji ma swoje plusy i minusy... ja tak te max 3 dni w trakcie fazy płodnej mam ból brzucha, ale taki dziwny, i mam ten brzuch wzdęty.. dzisiaj normalnie i kupę zrobiłam (ze sie tak wyrażemarciaa wrote:za to ja nie czuję kiedy ta owulka może być

rano męża dorwę bo dziś juz nie mam sił po pracy
) i popierdziałam
i nie jadłam za dużo a brzuch jak balon.. ale był czas się przyzwyczaić...
Kim87 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Czucie owulacji ma swoje plusy i minusy... ja tak te max 3 dni w trakcie fazy płodnej mam ból brzucha, ale taki dziwny, i mam ten brzuch wzdęty.. dzisiaj normalnie i kupę zrobiłam (ze sie tak wyraże
) i popierdziałam
i nie jadłam za dużo a brzuch jak balon.. ale był czas się przyzwyczaić... 
mnie zawsze jajniki bolały
a teraz zobaczymy czy coś będę czuć ; p
śluz w tym miesiącu lepszy -
A miałaś znieczulenie ogolne?Parsleyek wrote:Ja miałam badaną drożność jajowodów ale przez sono hsg
Ja jestem pewna, że mam owulkę.. ale właśnie się boje o drożność jajowodów bo ja jestem po 3 operacjach więc mam na bank zrosty.. i tu się obawiam.. ale narazie sobie daje czas.. jak nie zajdę w 3 miechy też będę musiała to badanie wykonać.. ;/ w 1 ciąże zaszłam w 5 cyklu.. ale wtedy nie miałam żadnych operacji.. a potem się posypało: cięcie cesarkie (mój Filip 4kg 250 g
), potem woreczek żółciowy - laparoskopia, no i klasyczne usunięcie torbieli z jajnika)...
-
Trzymam kciuki za grochamarciaa wrote:mnie zawsze jajniki bolały
a teraz zobaczymy czy coś będę czuć ; p
śluz w tym miesiącu lepszy

Ja o tym w ogóle nie bede myslała, czy się udało czy nie, bo bede wtedy na pełnym resecie w Chorwacji
-
Biedroneczka... to polega na tym, że mnniej więcej w terminie płodnym idziesz sprawdzic czy jest pecherzyk graffa... jeśli gin miałby Ci ściśle określić ouwlke to musiałabyś chodzić codziennie przez te płodne dni.. ja idę tylko, żeby srawdził czy jest pecherzyk..a potem za 3 dni, czy już pekł.. U Ciebie jeśli to jest okres okołowoulacyjny to lekarz powinien zobaczyć pecherzyk i podac Ci jego wymiar..19Biedroneczka91 wrote:powiedzcie mi prosze na czym polega monitoring. Ja mam piatego wizyte, to powinno byc blisko owulacji... Czy lekarz jest w stanie ocenic kiedy bedzie owulka?
19Biedroneczka91, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:A miałaś znieczulenie ogolne?
Ja jestem pewna, że mam owulkę.. ale właśnie się boje o drożność jajowodów bo ja jestem po 3 operacjach więc mam na bank zrosty.. i tu się obawiam.. ale narazie sobie daje czas.. jak nie zajdę w 3 miechy też będę musiała to badanie wykonać.. ;/ w 1 ciąże zaszłam w 5 cyklu.. ale wtedy nie miałam żadnych operacji.. a potem się posypało: cięcie cesarkie (mój Filip 4kg 250 g
), potem woreczek żółciowy - laparoskopia, no i klasyczne usunięcie torbieli z jajnika)...
Ja się do szpitala kłaść nie chciałam i nie było ogólnego znieczulenia, jedynie środki przeciwbólowe
ale nie żałuję - nastawiałam się na cierpienie a praktycznie nie bolało.
Chorwacji i ja zazdroszczę!
daga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl

"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
To Ty jesteś twardzielkaParsleyek wrote:Ja się do szpitala kłaść nie chciałam i nie było ogólnego znieczulenia, jedynie środki przeciwbólowe
ale nie żałuję - nastawiałam się na cierpienie a praktycznie nie bolało.
Chorwacji i ja zazdroszczę!
ja się za bardzo boje "na żywca"..